Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Garagevloer tegels

Hoe kies je garage vloertegels?

How to chooseWil je je garage vloer renoveren? BRICOFLOR heft een eenvoudige en snelle oplossing: Fortelock garage vloertegels. Door het combineren van ontwerp en technische prestaties past deze vloer zich in één klik aan alle toepassingen, maar er zijn erg veel verschillende. Welke moet je kiezen? BRICOFLOR helpt je hierbij!

We zullen beginnen met de meest gestelde vragen over Fortelock:

Wat is het verschil tussen Fortelock Light, Fortelock Industry en Fortelock ECO?

1. Type gebruik:

De Fortelock Light, Fortelock Industry en Fortelock ECO collecties zijn niet geschikt voor hetzelfde gebruik:

- De Light collectie heeft tegels met een "honingraat" structuur en bevat minder PVC. Daarom zijn ze geschikt voor semi-intensief gebruik.

- Fortelock Industry zijn massieve tegels van 100% PVC en is de ideale oplossing voor intensief gebruik.

- Het ECO-assortiment heeft dezelfde kenmerken als de Industry collectie en is dus geschikt voor intensief gebruik. Echter, het oppervalk is gestippeld met kleur, dit is hoog kwaliteit gerecycled PVC. Het lijkt dus niet alleen leuker, het is ook beter voor het milieu.

Alle Fortelock garagetegels hebben dezelfde uiterlijke kenmerken, ongeacht de collectie hebben ze een formaat van 50cm x 50cm (51cm x 51cm met het lock systeem) en een dikte van 7-8 cm. Aan de andere kant varieert het gewicht van de tegels wel per structuur en dus collectie. De massieve tegels van de Industry en de ECO collectie wegen 2,2 kg per stuk. De Light collectie met de honingraat structuur heeft een gewicht van 1,4 kg per tegel.

2. Gebruiksklasse:

1

3. Het ontwerp:

Het enige verschil tussen deze drie ontwerpen is het uiterlijk. De oppervlakte van de "Diamond" en "Coins" tegels is een reliëf patroon, terwijl de "Skin" tegels een relatief egaal oppervlak hebben met een sinaasappel structuur. Naast deze verschillende ontwerpen blijven de technische kenmerken volledig hetzelfde.

2

Wat zijn de voordelen en waar moet ik op letten?

3

Welke selectie criteria moet ik om denken bij Fortelock garage vloertegels?

Gebruik: Allereerst moet je het gebruik van de ruimte waarin je de tegels wilt plaatsen bepalen. Fortelock Light tegels zijn uitsluitend geschikt voor semi-intensief gebruik, terwijl de Industry en ECO collecties geschikt zijn voor intensief gebruik.

Ontwerp: Fortelock biedt een breed scala aan garage vloertegels met verschillende kleuren en texturen aan, zodat je de garage zo persoonlijk mogelijk kan inrichten. De Fortlock tegels maken het mogelijk om een schaakbord patroon of elk ander patroon die je maar wenst te maken. Klassieke beton grijze vloeren zijn niet meer nodig!

BRICOFLOR NL raadt aan:

Fortelock

Fortelock ECO garage vloertegels, gemaakt van gerecyclde materialen, hebben het allemaal. Ze zijn vergelijkbaar met de Fortelock Industry tegels door de weerstand tegen intensief gebruik. Ook zijn de tegels extreem brandvast (Bfl-S1), vlekbestendig (olie, chemicalië, etc.) en extreem robuust. Deze vinyl vloer is geschikt voor woon, commerciële en industriële toepassingen. Bovendien maakt de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding het betaalbaar voor elk budget!

Fortelock Click Here 2.0