Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

PVC kliklaminaat ervaringen – Waar moet je op letten bij de aankoop van klik PVC?

Nog geen klik PVC vloer? Dan moet je daar maar gauw mee beginnen! De praktische vloeren met klikverbinding wordt steeds belangrijker voor de algemene vloermarkt. Met zijn weelderige voordelen overtuigen de vloeren nu zelfs de grootste critici en siert de vloer in een grote verscheidenheid aan kamers. Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met PVC kliklaminaat, vatten we de belangrijkste punten samen die u in de gaten moet houden bij het kopen!

De voordelen - Hoogtepunten van PVC kliklaminaat

Parket- en steentegels zijn beproefde vloerbedekkingen, hun kwaliteit overtuigt al jaren. In de loop van de tijd zijn steeds meer defecten merkbaar geworden op de klassieke vloeren. Hoewel parket zeer onderhoudsintensief is en steentegels kippenvel veroorzaken, is er een vloer die deze nadelen vakkundig opheft: klik PVC! De elastische vloerbedekking combineert de praktische voordelen van zijn optische modellen, zonder zijn zwakke punten te kopiëren. Vanwege het onophoudelijke onderzoek op het gebied van PVC vloeren zijn de technische eigenschappen altijd up-to-date. Als u op zoek bent naar een vloer waar u geen concessies aan hoeft te doen, is PVC kliklaminaat een elegante oplossing.

Eenvoudig leggen in een handomdraai - als een klusjesman op de droomvloer

Klik PVC is een van de gemakkelijkste vloeren om te leggen. De planken worden eenvoudig in elkaar gestoken en bevestigen de positieve verankering door het klikgeluid. De meeste fabrikanten hebben hun eigen klikverbinding, maar werken altijd volgens hetzelfde principe. Gewoonlijk wordt een PVC plank onder een hoek van 45 ° onder een andere plank geschoven. Door voorzichtig met een rubberen hamer te tikken, wordt het PVC kliklaminaat stevig verbonden en vormt het een voegvrij oppervlak. Sommige PVC vloeren hebben een zogenaamde drop-downverbinding. Klik-PVCvloeren met deze klik-variant kunnen volledig zonder gereedschap worden gelegd. De planken kunnen aan zowel de kop als de langszijde aan elkaar worden geklikt. Hiervoor wordt de betreffende vloerplaat eenvoudig horizontaal naar beneden geschoven. De snelle en veilige installatie biedt leken ook de mogelijkheid om een ​​gelijkmatig en moeiteloos eindresultaat te bereiken. PVC klikvloeren garanderen een snelle en veilige installatie, zonder een professional (legger) in te hoeven schakelen!

De duurzaamheid van PVC kliklaminaat

Vallende voorwerpen laten vaak lelijke sporen achter. Tegels, eigenaardigheden en afgebroken hoeken kunnen het algemene beeld negatief beïnvloeden. PVC klikvloeren zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over slijtage en krassen. De dikke slijtlaag beschermt het decor tegen lelijke beschadigingen. Het resultaat is een consistent mooi oppervlak dat er na vele jaren nieuw en onberispelijk uitziet. Vanwege de enorme duurzaamheid kan het ook worden gebruikt in druk bezochte gebieden. Een blik op de gebruiksklasse van de PVC klikvloer geeft aan of het geschikt is voor de betreffende belasting of niet. De robuuste vloer kan vervolgens vrij worden gekozen en zorgt voor een langdurig, mooi vloerbeeld.

Klik PVC vloeren – Verwarringsgevaar door authentieke decors

Het praktische PVC kliklaminaat leidt vaak tot onvoorziene verwarring. Vanwege de levensechte oppervlakken van de designvloer wordt het vaak beschouwd als hoogwaardig parket of massieve stenen tegels. Visueel kunnen de vloerbedekkingen niet meer van elkaar worden onderscheiden en neemt de authenticiteit van de vloer gestaag toe. Of het nu gaat om houtreproductie of imitatiesteen, de natuurlijke materialen zijn tot in het kleinste detail overgenomen. Houtliefhebbers hoeven niet langer een dure houten vloer aan te schaffen. PVC vloeren kunnen de structuren van hout op een natuurlijke en overtuigende manier presenteren. Tegelliefhebbers hoeven niet langer zware pakketten te dragen. Steen en beton worden vertegenwoordigd door het geloofwaardige PVC kliklaminaat.

De superieure optische eigenschappen van de PVC vloeren maken het een prachtig alternatief voor tegels, parket of laminaatvloeren. Als u geïnteresseerd bent in een fijne vloerbedekking, waarvan de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal in balans is, moet u daarom kiezen voor de allrounder PVC kliklaminaat.

Altijd warme voeten – Een optimaal gevoel voor elke kamer

De ochtendwandeling naar de badkamer veroorzaakt veel rillingen. Op blote voeten op de koude tegels – je wordt plotseling wakker.  Klik PVC biedt een aangenaam alternatief. Het zachte materiaal presenteert zich met praktische voetwarmte en biedt rondom meer comfort. Net zo natuurlijk als de verschillende ontwerpen van PVC vloeren, zijn de haptische kenmerken volledig authentiek. De afzonderlijke korrels en structuren van hout en steen zijn op een zodanige manier in het oppervlak van het klik PVC aangebracht dat de vloerbedekking niet duidelijk van het origineel kan worden onderscheiden. Voor een natuurlijk gevoel dat zelfs onder uw voeten een goede indruk maakt.

Variatie voor uw badkamer – PVC klikvloeren geschikt voor natte ruimtes

In badkamers ziet men steeds weer dezelfde sombere stenen tegels. Als je het zat bent en je badkamer net zo spannend wilt maken als de rest van je huis, neem dan is een kijkje naar ons PVC kliklaminaat. De moderne vloer kan eenvoudig in vochtige ruimtes worden gelegd. Lelijke zwelling door het binnendringen van vocht, voorkomt deze vloer vakkundig. Naast rustieke houtdecors is klik PVC ook verkrijgbaar met een tegelmotief! Als u niet wilt afzien van de karakteristieke tegellook, maar toch wilt genieten van de voordelen, kies dan voor een PVC klikvloer! Ondanks de waterafstotende eigenschappen van PVClaminaat, is het raadzaam om de vloer in de badkamer over het hele oppervlak te plakken. Door de tussenruimtes volledig af te dichten, heeft vocht geen kans om zich onder de vloerbedekking of tussen de klikverbindingen te vestigen en daar schade te veroorzaken.

 

Hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen - De optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Wie denkt dat een vloerbedekking met dergelijke voordelen duur moet zijn, heeft het mis! Klik-PVC maakt indruk met een geconcentreerde hoeveelheid optische en technische voordelen en beschermt tegelijkertijd uw portemonnee! Hoewel de redelijk geprijsde laminaatvloer nog steeds goedkoper is, kunt u op de lange termijn veel geld besparen met het praktische PVC kliklaminaat.

Hoewel PVC kliklaminaat nauwelijks is te onderscheiden van parket of steen, is het een stuk goedkoper. De twee vloerbedekkingen laten geen geld meer over voor verdere renovaties. Bovendien brengen ze met de enkele nadelen met zich mee die niet gemakkelijk kunnen worden gerepareerd. Hierdoor zijn PVC vloeren in prijs-kwaliteitsverhouding veel beter en klantvriendelijker.

Zeg vaarwel tegen vooroordelen! – Het foute beeld van PVC klikvloeren

Lange tijd was de reputatie van PVC kliklaminaat nogal negatief. De gezondheidsnadelen circuleerden in de media. U hoeft zich geen zorgen te maken over negatieve effecten op uw gezondheid bij het kiezen van het juiste klik PVC. Integendeel! Klik PVC is uitgerust met vele functies die vrij gunstig zijn voor de gezondheid van het huis. Naast het gebruik van weekmakeralternatieven om het binnenklimaat te verbeteren, zijn de meeste klik-PVCvloeren ook zacht voor de gewrichten. Door de zachte en elastische eigenschappen wordt het voetbed aangenaam gestreeld en past het zich perfect aan.

Vermijd PVC kliklaminaat met weekmakers

Het gebruik van weekmakers is essentieel voor het behoud van de karakteristieke elasticiteit van de PVC vloer. De meeste zijn in principe onschadelijk, alleen de toevoeging van ftalaten moet worden vermeden, omdat deze stof wordt gekenmerkt door verhoogde emissies. Gerenommeerde fabrikanten hebben echter al lang afstand gedaan van ftalaten en maken hun klik PVC vloeren zo perfect gezond. Als je het veilig wilt spelen, kies dan producten uit Europa. Deze zijn onderworpen aan strikte eisen en richtlijnen, waarvan de naleving doorslaggevend is voor distributie op de Europese markt.

Vloeren van onze fabrikanten worden in Europa geproduceerd en zijn daarom vrij van schadelijke weekmakers. De fabrikanten gebruiken geschikte alternatieven om hun vloeren net zo gezond te houden als de persoon die ze legt. Om niet aan enig risico te worden blootgesteld, is het daarom raadzaam om te vertrouwen op lokale producten van Europese productie.

Bij het kopen van PVC vloeren is het raadzaam om op enkele criteria te letten om de maximale kwaliteit uit de grond te halen. Als u lang van een van de populaire designvloeren wilt genieten, moet u ervoor zorgen dat het favoriete PVC kliklaminaat overeenkomt met uw eigen behoeften. Vervelende aankopen kunnen niet alleen worden voorkomen, u kunt ook veel geld en tijd besparen!

Gebruiksklassen voor verschillende toepassingsgebieden

U vindt meer informatie wanneer u omlaag scrollt bij uw gewenste product. Hier ziet u ook cijfers die gebruiksklassen worden genoemd. Het cijfer geeft aan wat de vloer kan hebben, dit bepaalt ook de gebieden waarin de vloer kan worden gelegd.

De gebruiksklassen voor thuis beginnen altijd met nummer 2. Deze vloeren hebben een slijtlaag van 0,20 mm tot 0,30 mm. PVC klikvloeren bekroond met het nummer 21, zijn geschikt voor de woonruimte met weinig verkeer. Vloeren met gebruiksklasse 23 kan daarentegen ook worden geïnstalleerd in een vaak gebruikte woonkamer.

Als u uw bedrijf of kantoor wilt uitrusten met een PVC kliklaminaat, is de beste oplossing een gebruiksklasse tussen de 31 en 34. Deze zijn ideaal voor het lage tot hoge gebruik in commerciële gebieden. De dikte van de slijtlaag is aanzienlijk dikker dan voor residentieel gebruik met 0,30 mm - 0,50 mm.

De vloeren die het meest kunnen hebben, beginnen met het nummer 4. Slijtlaagdiktes van 0,70 mm tot 1,0 mm zorgen voor een enorme stabiliteit, zelfs met de grootste impact. Deze gebruiksklasse is bijzonder geschikt voor industrieel gebruik.

Kies het juiste decor

Nadat u heeft bepaald waar u uw vloer nodig heeft en gekozen heeft voor een geschikte gebruiksklasse, is het uiterlijk natuurlijk van groot belang. Om een ​​PVC vloer perfect in uw interieur te laten passen, moet u een decor kiezen dat helemaal bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het brede scala aan fabrikanten en ontwerpen biedt een uitstekend ontwerp voor elke smaak. Naast de klassieke houtlook is klik PVC nu ook beschikbaar als eersteklas tegelimitatie. Vanwege de immense authenticiteit zijn de PVC replica’s nauwelijks te onderscheiden.

Om een ​​nare verrassing te voorkomen wanneer u een hele vloer besteld, raden wij aan vooraf altijd een sample te bestellen. De afbeeldingen die u op websites worden gepresenteerd, kunnen altijd kleine variaties in kleur en materiaal bevatten. Om ervoor te zorgen dat de geselecteerde PVC vloer echt aan uw verwachtingen voldoet, is het de moeite waard om samples te gebruiken. Bij BRICOFLOR kunt u altijd profiteren van onze sample-service en genieten van uw favoriete items.

Een feel-good gevoel met de geluidsisolatie van PVC laminaat

Een van de belangrijkste criteria is de keuze voor een substantiële contactgeluidsisolatie. Iedereen die ooit met hakken op een laminaatvloer heeft gelopen, weet dat de juiste akoestische isolatie van groot belang is. De geluidsisolatie draagt ​​aanzienlijk bij aan een aangenaam gevoel. Een nauwkeurige blik op de componenten van het PVC kliklaminaat zorgt voor optimaal plezier. Klikvloeren met een HDF-draagplaat hebben meestal een geïntegreerde contactgeluidsisolatie. Vaak bestaat dit uit kurk en biedt het de beste akoestische eigenschappen. Wanneer ze geen geïntegreerde geluidsisolatie hebben, kunt u natuurlijk een kijkje nemen bij onze geluidsisolerende ondervloeren.

PVC kliklaminaat – De meest populaire producten op de markt

Het groeiende enthousiasme voor deze moderne designvloeren trekt steeds meer fabrikanten met een breed scala aan producten naar de markt. De keuze is enorm, de mogelijkheden oneindig. Er is een geschikt product voor elk interieurontwerp en een breed scala aan stijlen kan worden aangevuld met PVC laminaat. Op basis van onze jarenlange ervaring met klik PVC hebben we de beste producten voor alle sectoren geselecteerd en samengevat.

Richt uw eigen vier muren in – PVC vloer voor de woonkamer

Groot enthousiasme wekken de PVC klikvloeren van Gerflor. De collecties Gerflor Senso Clic 30 en Gerflor Virtuo Clic 30 voorzien uw woonkamer op de best mogelijke manier van chique designbekleding. Van hout-

tot tegellook – in de collectie van deze fabrikant is alles vertegenwoordigd, zodat elke wens vervuld kan worden. Ter Hürne biedt ook geschikte PVC klikvloeren voor de woonkamer met een breed scala aan collecties. Bovendien maakt de Wineo 400-collectie van de Duitse fabrikant Wineo indruk met de hoogste kwaliteit en de beste ontwerpen, die goed passen in alle interieurontwerpen.

PVC voor de commerciële- en industriële sector

De ietwat zwaardere sector profiteert ook van de veelzijdige producten van Gerflor. De collecties Gerflor Senso Clic Premium en Gerflor Virtuo Clic 55 zijn met gemak bestand tegen zelfs de zwaarste belastingen en zorgen voor de best mogelijke duurzaamheid in alle gebieden. Net zo betrouwbaar is de Ter Hürne Compact-collectie. Dit is ook toegestaan ​​voor gebruik in openbare gebouwen en behoudt zijn mooie vorm, zelfs met de sterkste externe invloeden.

Profiteer van onze ervaring met PVC klikvloeren en haal deze praktische vloer direct bij u thuis! Wij bij BRICOFLOR zijn al overtuigd en vertrouwen op de converteerbare alleskunner! Neem bij vragen contact met ons op via telefoon, e-mail of via ons contactformulier.