SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Laminaat in steen- en tegellook – Hoge kwaliteit

vrijdag 20 november 2020

Chique natuurstenen vloeren of keramische vloeren zien er nobel uit en geven elke kamer een bijzondere, elegante sfeer. Het is echter geen geheim dat dergelijke natuursteenbedekkingen zeer kostbaar en tijdrovend zijn om te leggen. Ze voelen ook relatief koud aan onder de voeten. Een goed en vooral kostenbesparend alternatief is laminaattegels steenlook In deze blogpost presenteren we prachtige laminaatvloeren met een opvallende tegel- en steenlook die bijna niet te onderscheiden zijn van het originele.          

 

Laminaat met tegellook is een spannend vloertype en heeft tal van eigenschappen die de eersteklas kwaliteit van een harde vloer combineren met een unieke uitstraling. Dankzij de verschillende afmetingen en het lichte gewicht zijn de veerkrachtige clicklaminaatvloeren zeer gemakkelijk te vervoerensnel en gemakkelijk te leggenvoelen warm en comfortabel aan en slaan ze in praktisch elke privé- en bedrijfsruimte een goed figuur.            

berry alloc laminaat: donkere steentegels met uitstekende robuustheid

De drie tegel laminaat vloeren van Berry Alloc zijn prachtig. De vloerdelen en tegels hebben een authentiek reliëfoppervlak met een bedrieglijk echte uitstraling en zijn met gebruiksklasse 32 ideaal voor gebruik in projectruimten. Daarnaast is dit laminaat vlamvertragend volgens brandbeschermingsklasse Cfl-s1 en goed te combineren met warmwater vloerverwarming.       

Joka laminaat: realistische beton- en tegellook ontmoet milieuvriendeiljke productie

Joka staat bekend om zijn zachte en duurzame productie en hoogwaardige laminaatvloeren. Dit omvat ook het robuuste en

Ter Hürne Classic Line "Tile Georgetown T13"

onderhoudsvriendelijke Joka-laminaat in een verfijnde beton- en tegellook. Dankzij authentieke oppervlaktestructuren en patronen zijn deze merkvloeren nauwelijks van echte betonvloeren te onderscheiden en zijn ze met hun diverse afmetingen echte blikvangers in elke ruimte. Technische voordelen zoals lage ontvlambaarheideenvoudige installatie en gedeeltelijk geïmpregneerde, waterafstotende basisplaten maken deze vloeren tot een betrouwbare dagelijkse begeleider in privékamers en ook in het bedrijfsleven. Een groot voordeel van de Joka-vloeren is een milieuvriendelijke en weinig vervuilende productie, die bekroond is met tal van keurmerken zoals de Blauwe Engel en het PEFC-label.                 

kleurrijk gevormd tegel laminaat

BerryAlloc Impulse "62001201 Retro Chic Blue Grey"

Dit kliklaminaat van verschillende merken doet denken aan bekende Portugese tegels met een unieke tegellook en retro patronen voor een bijzondere flair in je appartement. Zo ook bijvoorbeeld de BerryAlloc Impulse "62001092 Retro Chic Light",  deze vloer overtuigt met zijn enorme duurzaamheid, hoge ontvlambaarheid, lichtbestendigheid en een aangename, warm stapgevoel.           

We hopen dat u zich geïnspireerd zult voelen door onze fijne selectie van fijne tegellaminaatvloeren. Leg vandaag nog een van de chique laminaten vast en u profiteert binnenkort van meer comfort en welzijn in uw huis!

Tot de volgende keer. Uw team van Bricoflor, de nummer één voor wanden en vloeren.

Terug naar posts