Zoeken naar search on website
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Maak de garagevloer af met garage vloertegels!

Friday, May 11, 2018

Nu bij BRICOFLOR beschikbaar - PVC Garage Vloertegels

PVC Garage Vloertegels

Bent u op zoek naar het echt afwerken van de betonvloer in de garage? Of moet u eigenlijk een nieuwe garage vloer storten? Dan is het slim om naar dit alternatief te kijken. Deze garage vloertegels zijn weliswaar duurder dan beton, de kosten bespaard u bij het leggen. Dit omdat voor beton vloer vakmannen nodig zijn en Fortelock garage tegels kunnen door iedereen in mum van tijd gelegd worden.
Met behulp van Garage Vloertegels komt de garage pas echt af. BRICOFLOR biedt hiermee een snelle en eenvoudige oplossing. De PVC vloertegels van Fortelock hebben zeer mooie dessins en hoge technische prestaties. Met één klik kunt u de garage perfect op orde brengen met deze kunststof tegels. Natuurlijk zijn er verschillende soorten voor verschillende doeleinden. Maar welke is het beste voor uw garage? BRICOFLOR helpt u met de keuze!

Wat zijn de verschillen tussen Fortelock- Invisible, Industry, Eco en Light?

Fortelock Invisible – het kliksysteem is niet zichtbaar

Het grootste verschil tussen deze en de andere collecties is het feit dat het kliksysteem verborgen is. Zo lijkt het alsof het geen tegels zijn. De ene tegel overlapt de ander enigszins, dit in tegenstelling tot de andere collecties waar de tegels zichtbaar in elkaar klikken en niet overlappen. De foto maakt het goed duidelijk. Ook is deze collectie beschikbaar in de ECO variant, hiermee wordt bedoeld dat het van gerecycled PVC gemaakt is. Daarom is de prijs gunstiger. Het enige verschil is dat hierin mogelijk kleurverschillen zitten of dat er stipjes van een andere kleur te zien zijn. Mocht de toepassing het toestaan als de vloer geen perfect egale kleur heeft en u een milieubewuste keuze wilt maken dan is dit een goede optie.

Fortelock Invisible Garage Vloertegels

Fortelock Industry – ontworpen voor intensief gebruik

Deze collectie is speciaal ontworpen voor intensief (commercieel) gebruik. Denk bijvoorbeeld aan autogarages, bedrijfshallen, werkplaatsen, opslagruimten etc. Voor deze collectie is per tegel meer PVC gebruikt, en kunnen ze dus meer aan. Ook zijn ze hierdoor iets zwaarder. Voor de rest hebben ze dezelfde maten als de andere varianten. Namelijk een afmeting van 50 cm x 50 cm (51 cm x 51 cm inclusief zwaluwstaart kliksysteem) en een dikte van 7-8 mm.

Fortelock Industry Garage Vloertegels

Fortelock ECO – bedoeld voor intensief gebruik maar gemaakt van gerecycled PVC

Qua duurzaamheid is Fortelock ECO hetzelfde als Fortelock Industry. Dezelfde dikte en maten gelden voor deze garage vloertegels. Dus 50 cm x 50 cm (51 cm x 51 cm inclusief zwaluwstaart kliksysteem) met een dikte van 7-8 mm. Voordeel hiervan is dat de prijs gunstiger is dan Fortelock Industry. Dit komt doordat deze garage vloertegels gemaakt zijn van gerecycled PVC. Qua kwaliteit zijn ze vergelijkbaar. Het enige verschil is dat door het gebruik van gerecyled materiaal er licht kleurverschillen en zelfs stipjes aanwezig zijn. De foto laat goed zien wat dat inhoudt. Dit kan natuurlijk ook een voordeel zijn, het maakt de vloer speelser. Maar als de toepassing vraagt om een perfect egale vloer dan is dit natuurlijk een nadeel. Met het oog op het milieu is dit een verstandige keuze!

Fortelock ECO Garage Vloertegels

Fortelock Light – voor uw garagevloer

De vloertegels uit de collectie Fortelock light is geschikt voor semi-intensief gebruik in garage bij u thuis, hobby-ruimtes, fitnessruimtes etc. De maten zijn exact hetzelfde als de andere collecties, alleen wordt er bij deze collectie gebruik gemaakt van minder PVC per tegel. Dit is opp de foto te zien aan de structuur, deze is meer hol. Met deze specificaties zijn deze perfect voor ruimtes thuis.

Fortelock Light Garage Vloertegels

Installatie

Installatie is zo simpel als het leggen van een puzzelvloer. Simpelweg de tegel neerleggen en met een rubberen hamer vast maken. Voor de randen kunt u de tegels meten, simpelweg op maat maken en vast klikken.

Nu bij BRICOFLOR beschikbaar

Voor elke toepassing is er een geschikte keuze, bovendien zijn de prijzen ook zeer gunstig en beschikken de tegels over hoge technische kwaliteiten. Met deze Garage Vloertegels kunt u de garage helemaal af maken. Zo stapt u altijd met een tevreden gevoel uw garage in!

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u gerust contact opnemen. Wilt u de vloer thuis bekijken dan kunt u gebruik maken van onze stalen service, de verzendkosten hiervoor krijgt u terug wanneer u een bestelling plaatst. Als u een grotere hoeveelheid wilt dan kunt u ook om een offerte vragen, bij grotere bestellingen kunnen wij een gunstigere prijs overleggen met onze leverancier en daar profiteert u natuurlijk ook van!

Terug naar posts
Beste prijsgarantie

Beste prijsgarantie

Gegarandeerd geen cent te veel betalen!

Persoonlijke offerte

Persoonlijke offerte

Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!

Gratis sampleservice

Gratis sampleservice

Nu tot 8 gratis samples bestellen!