Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Parketfabrikanten in vergelijking – Deze producenten worden aanbevolen!

Het kiezen van de juiste vloer voor een renovatieproject kan veel tijd in beslag nemen. Maar zelfs als de beslissing voor een specifiek type vloer, zoals parket, al is genomen, wordt men overspoeld met talloze fabrikanten die allemaal hun eigen decors en producten aanbieden. Om het navigeren door deze producten voor u iets gemakkelijker te maken, willen we u een overzicht geven van de verschillende fabrikanten van parketvloeren en hun individueel sterke punten in ons volgende artikel.

BerryAlloc – Elegante vloeren met diverse toepassingen

Bij de Franse fabriant, BerryAlloc, vindt u een selectie van eersteklas parketvloeren die geschikt zijn voor zowel klassieke als modern ingerichte kamers. Het merendeel van hun producten heeft de Gebruikersklasse 23 en kan daarom flexibel in het huis worden gebruikt – zelfs voor intensief gebruikte oppervlakken zoals uw gang. Daarnaast zijn collecties zoals Emotions en Ecoforest beschikbaar, die zelfs geschikt zijn voor licht commercieel gebruik, met relatief weinig verkeer. Hiermee kunt u hotelkamers uitrusten met aantrekkelijke vloerdelen. Hiernaast is de expertise van de fabrikant voornamelijk te vinden in de gelakte decors: Bij BerryAlloc Parket zijn er drie verschillende stijlen, waaronder de unieke soft touch. Dit geeft de panelen een verassend zacht oppervlak, wat extra loopcomfort belooft. Bij aanschaf van de in Frankrijk geproduceerde vloeren krijgt u een fabrieksgarantie van 15 tot 30 jaar, terwijl de gebruikte kliksystemen gedekt worden door een levenslange fabrieksgarantie.

Joka: Vloeren van de experts van houtproducten

Het merk, Joka, behoort tot een Duitse familiebedrijf genaamd Jordan, deze is ooit in de geschiedenis begonnen als een lokale houtverkoper. Sinds de stichting van het bedrijf in 1919, is het flink gegroeid, met meer dan 1300 werknemers in 60 verschillende branches binnen en buiten Duitsland. Met het Joka merk, heeft Jordan een betrouwbare partner ontwikkeld voor speciaalzaken en vakmensen die in Oostenrijk bekend staan als Inku.

Joka 535 LD Calgary "E3303 Eik Fineline"

 

De Joka Parketvloeren valt duidelijk op dankzij de kwaliteit van de producten ten opzichte van de goedkope goederen, hierdoor is het merk immens populair bij particulieren. Naast de hoge kwaliteit van deze nobele vloeren zijn ze ook nog in Europa geproduceerd. Dit betekent dat noch de materiaal en noch lange transportroutes veel impact maken op het milieu. Met de twee productlijnen die Joka aanbiedt, Classic en Deluxe, het merkt biedt instapmodellen aan maar ook intrinsiek ontworpen écht houten vloeren. Hiermee kunt u uw keuze afstemmen op uw individuele behoeftes. Afhankelijk van het door u gekozen decor kunt u erop vertrouwen dat u tot 30 jaar fabrieksgarantie krijgt, dit onderlijnt nogmaals het feit dat de vloeren van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Een kijkje in de product portfolio van deze lijn is het zeker waard als u op zoek bent naar planken in XXL formaat, hierin zult verschillende ontwerpen vinden met planken die langer zijn dan 2 meter.

Parador: Parketvloeren in premium kwaliteit

Hoogwaardige ontwerpen, die gecomplimenteerd worden door praktische technische eigenschappen kunnen gevonden worden in het portfolio van Parador. De fabrikant gebaseerd in Coesfeld valt op dankzij de sterke focus op stijlvolle vloerbedekkingen, deze kunt u flexibel gebruiken in uw huis. Een speciaal hoogtepunt in de selectie van acht verschillende oppervlakte varianten, is dat er compleet onbehandelde planken beschikbaar zijn. Hiermee kunt u onafhankelijk kiezen welke olie of vernis u wilt toepassen op de toplaag. Voor lichtere decors, zijn er speciale oppervlakte behandelingen die de natuurlijke kleuren ondersteunen in plaats van te maskeren. Alle Parador parketvloeren zijn gekarakteriseerd door de drie-laags structuur van de vloerdelen, dit geeft de vloeren extra structurele stabiliteit. Hiernaast hebben ze kantenbescherming tegen zwelling en oppervlaktebehandelingen, die extra bescherming bieden tegen vocht en fluctuaties in temperatuur. Voor iedereen die wilt genieten van de voordelen van parket, maar ook een unieke atmosfeer in huis willen, heeft het Duitse bedrijf de Edition collectie. Externe ontwerpers en architecten waren betrokken bij de ontwikkeling hiervan, hun ervaringen en inzicht vloeien in de extravagante decors. Met de extraordinaire planken breng u uw gasten gegarandeerd onder de indruk en kunt u individuele kamers in uw huis visueel in de schijnwerpers zetten.

Ter Hürne: Veelzijdige planken uit Münsterland

Ter Hürne Sensual Collection "Eiken Uniek C14a"

Als u nieuwe vloerbedekking wilt die past bij uw bestaande meubilair, dan kunnen wij u de Parketvloeren van ter Hürne aanraden. De Duitse fabrikant heeft met zijn uitgebreide product portfolio elke kleur en ontwerp die mensen kunnen bedenken, dit is zodat mensen hun eigen interieurontwerpen kunnen volgen. Bovendien is het bedrijf uit Münsterland in 2019 van plan zijn assortiment te herstructureren, waardoor het nog eenvoudige wordt voor de consumenten om de juiste vloer te kiezen, met behulp van duidelijk definieerde collecties. Andere sterke punten van ter Hürne is de unieke lijn, die zelfs de grootste critici moeten overtuigen. Dit omvat geselecteerde echte houten vloeren die de indruk wekken dat de vloeren met de hand afgewerkt zijn. De extra productie stap zorgt voor een opmerkelijk algemeen kwalitatief resultaat, dit zet het hout in de spotlampen. Verder is de vloer uitgerust met een eenvoudige kliksysteem genaamd ClickitEasy-kliksysteem. Dit maakt het gebruik van lijm overbodig en is geschikt voor iedereen die graag zijn eigen ding doet tijdens het renoveren.

We hopen dat u hiermee een goed overzicht van de verschillende parketfabrikanten te hebben gegeven. Als u een indruk wilt krijgen van de brede selectie van de verschillende merken en bedrijven, dan kunt u onze online winkel bezoeken. Daar kunt u de hoogwaardige parketvloeren comfortabel en rustig met elkaar vergelijken en zo gegarandeerd de juiste keuze maken voor uw bedrijf. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd een bericht sturen via het contactformulier. Ons serviceteam zal u met plezier antwoorden en help u graag met uw problemen.

Tot de volgende keer! Uw team van BRICOFLOR, Europa’s grootste muur & vloerbedekkingen online shop.