Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

PORTUGESE TEGELS

Traditionele Portugese tegels zien er schitterend uit. Het heeft een retro gevoel, maar toch heel landelijk. Helaas zitten er een aantal nadelen aan. Ze zijn extreem duur, de voegen zijn niet eenvoudig schoon te houden en als er een kapot gaat is het lastig te vervangen. Gelukkig hebben wij bij BRICOFLOR een schitterende oplossing!

Een voorbeeld van een ruimte met de Tarkett Starfloor Click 30 Retro Orange Blue

Dit goedkope alternatief is van Tarkett. Het is een PVC klik vloer die hetzelfde design heeft als de Portugese Tegels. Acht tegels zijn afgedrukt op een grote tegel. Dat betekent dus dat de tegels ongeveer 15 x 15 cm zijn. Het ideale alternatief voor in de keuken, woonkamer of hal.

Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:

Vele voordelen ten opzichte van echte Portugese tegelsZe zijn niet alleen veel goedkoper, maar er zijn nog veel meer voordelen! Een van de vele voordelen is dat ze makkelijker te leggen zijn. Het is namelijk met een eenvoudig kliksysteem dat ook gebruikt wordt bij (PVC) laminaat. Hier hoef je dus geen professional voor in te huren, in tegenstelling tot de cementte Portugese tegels. Ook zijn ze geschikt in combinatie met vloerverwarming.
Dankzij de 0.3 mm dikke slijtlaag is de vloer beschermd tegen krassen, schuren, en deuken. Het heeft dan ook een gebruiksklasse van 23/31. Bovendien is het oppervlak PUR behandeld, wat nog verder bijdraagt aan de slijtvastheid én het schoonmaken makkelijker maakt. De PVC tegels hebben een afmeting van 60,05 x 31 cm. Helaas zijn deze niet waterdicht, dus niet geschikt voor de badkamer.De Tarkett Starfloor Click 30 is verkrijgbaar vanaf €28,95 per m². Ben je nog niet helemaal zeker of dit voor jou de ideale oplossing is? Dan kan je altijd een sample bestellen. Dat kan eenvoudig op onze site, bij jouw favoriete design.
Heb je nog vragen? Of wil je een grote hoeveelheid bestellen? Neem dan contact met ons op!

Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White"
Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Orange Blue" Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Orange Blue"
Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Indigo" Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Indigo"