Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

PVC Kliklaminaat vloeren voor badkamers

Er zijn talloze redenen waarom PVC kliklaminaat vloeren een van de beste opties is voor badkamers. Met nieuwe innovaties in vinyl technologie, is het niet alleen een betrouwbare keuze, maar ook een meer praktische oplossing vergeleken met andere vloerbedekkingen. In het artikel van vandaag zullen wij voor u drie van de grootste voordelen uitleggen van PVC kliklaminaat badkamer vloeren.

Een tijd efficiënte en gemakkelijke installatie, zelfs voor doe-het-zelvers.

Gerflor Senso Clic Premium "0286 Sunny White"

PVC klik laminaat is het ultieme product voor doe-het-zelvers, bij thuis renovatie projecten. Doordat deze vloeren zijn uitgerust met een klik systeem, zijn er alleen enkele eenvoudige gereedschappen nodig en duurt het niet lang om te leggen. Een stanleymes is alles wat nodig is om de PVC planken of tegels op maat te snijden, de planken worden aan elkaar gelegd door middel van het klik systeem, en wanneer u een “klik” hoort weet u dat er een stevige verbinding is. Wat nog indrukwekkender is, is de nieuwe rigid vinyl technologie. Deze zijn ontworpen met een extra stevige kernplaat, dit zorgt voor een uitstekende vormvastheid, rigid vinyl vloeren kunnen zelfs over oude vloerbedekkingen gelegd worden, zonder dat er vervormingen plaats zullen vinden doordat er gaten in uw oude vloer zitten. Dus als u een keramieken vloer in uw badkamer heeft liggen, en u wilt niet de arbeidsintensieve taak uitvoeren van het verwijderen van de oude vloer, is rigid vinyl dé ideale oplossing voor u!

Slimme vervanger voor keramiek tegels, écht hout en steen

PVC kliklaminaat is niet alleen gemakkelijker te installeren, vergeleken met andere vloerbedekkingen, maar ook gemakkelijker te onderhouden, goedkoper dan écht hout en steen, maar functioneel gezien ook beter voor uw badkamer. Bijvoorbeeld, keramiek tegels kunnen vaak onaangenaam koud zijn voor uw voeten, en ook een stuk harder. Vele PVC vloeren bieden een aangenamer en zachter gevoel voor uw voeten vergeleken met keramiek tegels. In vergelijking met écht hout en steen, zijn PVC vloeren gecoat met een PUR oppervlakte behandeling, dit zorgt voor een beschermende laag, die resistentie biedt tegen schuring en chemicaliën, hierdoor is het gemakkelijker om schoon te maken. Ten slotte, zijn de water- en vochtbestendige eigenschappen een betrouwbare keuze voor vochtige kamers.

Functionaliteit zonder stilistische compromissen

Gerflor Senso Clic premium "0938 Gotha Clear"

Het is essentieel dat uw keuze voor badkamer vloerbedekkingen praktisch is voor de veeleisende condities van een vochtige kamer. Dit is onder andere de duurzaamheid onder vochtige omstandigheden maar ook de veiligheid is van belang. Dit is precies waarom PVC laminaat vloeren een antislip oppervlakte hebben, hierdoor loopt u minder risico om uit te glijden in uw badkamer. Hiernaast zijn de vloeren ook ontworpen met een hoge thermische weerstand, hierdoor kunt u  vele PVC laminaatvloeren over vloerverwarming systemen leggen, wat net wat extra luxe brengt aan uw badkamer. Natuurlijk, zijn al deze eigenschappen essentieel wanneer u een nieuwe badkamer gaat ontwerpen, maar wat net zo belangrijk is zijn is de esthetiek en ontwerp van uw badkamer vloerbedekking. Met de laatste embossing en décor synchronisatie print technieken, zijn er eindeloze ontwerp mogelijkheden voor u om uit te kiezen. U kunt kiezen uit ontwerpen die geïnspireerd zijn door een breed scala van steen en hout soorten. Stenen décors imiteren natuurlijke mineraal vloeren maar ook door de mens gemaakte betonvloeren. Hout ontwerpen die geïnspireerd zijn door eiken en andere houtsoorten en imiteren de houtnerven en knoesten om authenticiteit te benadrukken.

PVC kliklaminaat vloerbedekkingen beschikbaar bij BRICOFLOR

Verken de vele collecties van PVC kliklaminaat vloeren beschikbaar bij BRICOFLOR en geïnspireerd door de grote keuze aan ontwerp mogelijkheden voor uw volgende badkamer renovatie! Als u vragen heeft over de verschillende collecties, of als u simpelweg op zoek bent naar advies, neem dan contact op met onze experts, per telefoon, email of ons contact formulier en ons team zal u met plezier helpen!