Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
PVC laminaat

PVC vloer: Wat is de beste keuze voor u?

Tarkett Easium "42297901 Contemporary Oak Grey" Tarkett Easium "42297901 Contemporary Oak Grey"

Wilt u uw huis renoveren met een mooie en duurzame vloer? Kies voor een vinyl vloer met PVC laminaat of vinyl tegels! Maar weet u niet hoe u de beste vloer van vinyl moet kiezen? Geen zorgen, wij zijn hier om u hierover te informeren. Deze blogpost helpt u een keuze te maken waar u geen spijt van zult krijgen. Met een ruime keuze aan verschillende imitaties kunt u het interieur van uw dromen realiseren, tegen een zeer betaalbare prijs.

SELECTIECRITERIA

Formaat
We kunnen onderscheid maken in twee maten als het gaat om PVC vloeren. U kunt kiezen voor een tegel, die rechthoekig of vierkant van formaat is. Dit lijkt op echte tegels of  steen in uw kamer. Als u graag een laminaat, houten of parket vloer uitstraling wilt hebben, dan kunt u kiezen voor een vinyl vloer met hout imitatie, ook wel: PVC laminaat. Met vinyl vloeren kunt u dus alle kanten op.

Manier van installatie
Vinyl planken en tegels staan bekend om de zeer eenvoudige installatie. Iedereen kan het doen! Er zijn vloeren met vier soorten installaties: het kliksysteem, losse, lijm- of zelfklevende installatie. U kunt dus kiezen wat u het makkelijkste lijkt, of wat het beste geschikt is voor uw situatie.

Gebruik en weerstand
Een zeer belangrijk criterium, dat niet kan ontbreken, is het gebruik van uw kamer waar de vloer in komt. Bepaal of het gebruik van uw nieuwe vinyl vloer professioneel of residentieel wordt. Hoe meer loopverkeer er in die ruimte aanwezig is, des te belangrijker het is dat de vloer daar resistent tegen is. U moet zich ervan bewust zijn dat residentieel gebruik anders is dan een professioneel gebruik, dus kies uw vloer verstandig! Een vinyl vloer die geschikt is voor professioneel gebruik, kan gemakkelijk in uw huis worden geïnstalleerd. Let op, het omgekeerde wordt niet aanbevolen.

Dikte / Slijtage
De kamer die u wilt renoveren bepaalt de gewenste dikte van de vloer. Als er af en toe loopverkeer in de kamer is, zoals een slaapkamer of een studeerkamer, kan de vloer een kleinere dikte hebben met een slijtlaag van 0,12 mm tot 0,15 mm. Voor hoger loopverkeer zoals de overloop en woonkamer is een slijtlaag van 0,15 mm tot 0,25 mm nodig. Als de ruimte intensief loopverkeer heeft, zoals een keuken of een gang, moet de vloer nog dikker zijn en de slijtlaag moet 0,25 mm tot 0,30 mm zijn. Voor industriële ruimtes heeft het zelfs slijtlagen van 0,5 mm tot  0,7 mm. Deze slijtlagen zijn simpelweg bestand tegen hogere loopverkeer.

Verschillende eigenschappen
PVC laminaat en vinyl tegels kunnen worden gecombineerd met het gebruik van vloerverwarming. Ook hebben ze allebei een goede geluids- en thermische isolatie en zijn de vloeren niet glad.

Design, stijl en kleuren
Het voordeel van PVC is dat het veel patronen en ontwerpen biedt. U kunt een vloer hebben met keramiek, marmer, hout en metaal effecten. Alles is mogelijk met PVC laminaat en vinyl tegels. U kunt ook kiezen voor een vloer met afgeschuinde randen, zodat het net lijkt of het een echte houten vloer is! Dat is toch geweldig?!

Laat uw fantasie de vrije loop!

KOOP DE BESTE VINYL VLOEREN ONLINE: ALLEEN BIJ BRICOFLOR

Vele PVC- en vinylontwerpen zijn verkrijgbaar bij BRICOFLOR. Met PVC tegels en planken, bent u slechts één muisklik verwijderd van een gloednieuwe vloer! BRICOFLOR raadt u een PVC vloer aan als u uw interieur wilt voorzien van een prachtig stijlvol design, zonder te veel geld uit te geven!

Let op: niet al onze producten staan ​​op de website, maar u kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wij garanderen u de beste prijzen, gratis samples en een individuele offerte bij grote bestellingen. Koop uw vloer online op bricoflor.nl.