Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
PVC laminaat

Tarkett Starfloor Click 55: een standaardverhogende PVC kliklaminaat vloer

Een robuuste vloer die met een enkele klik in uw interieur kan worden geïnstalleerd en met ontwerpen met een eigentijdse en realistische uitstraling? Vandaag staat de click PVC Tarkett Starfloor Click 55 in de spotlight! De vintage-stijlcollectie heeft de huidige trend voor authenticiteit en minimalisme volledig begrepen. Het komt in een ruime keuze aan decoraties en zal briljant combineren met alle deco-trends van het moment. Ontdek hier waarom Tarkett Starfloor Click 55 opvalt!

Tarkett Starfloor click 55, het zijn niet minder dan 28 verschillende decors…

Als u houdt van het moderne en stedelijke effect van beton en metaal of de schone en warme esthetiek van hout, zal het niet moeilijk zijn een ontwerp uit te zoeken van Tarkett Starfloor Click 55! Dit assortiment PVC kliklaminaat met realistische oppervlakken en zorgvuldig gekozen kleuren heeft het allemaal. Licht hout, natuurlijk hout, goud, zwart, grijs, kastanje, betonlook, metaal, leisteen in de kleuren grijs, zwart en bruin. Het is inderdaad een indrukwekkende collectie van 28 ontwerpen die u ter beschikking staat, waardoor u precies de nuance kunt creëren die u wilt. Plus, met de nieuwe methode van Tarkett, zullen deze Tarkett vinyl click vloeren een gevoel geven die de mooiste houtsoorten en stenen waardig zijn!

Tarkett Starfloor Click 55

Prachtige vloeren, en geschikt voor zowel thuis als in professionele ruimtes!

Veel meer dan het aanbieden dan het aanbieden van een chique en stijlvolle vloer, biedt het van origine Zweedse merk met deze collectie een professionele weerstandscoating. Efficiënt in huis en ruimte met veel verkeer, en zelfs in een industriële omgeving (klasse 23/33/42), heeft Tarkett Starfloor Click 55 een zeer dikke beschermende laag van 0,55 mm, die hem optimaal beschermt tegen krassen, schokken en meubelvoetafdrukken. Deze gunstig geprijsde kwaliteit is tot 20 jaar gegarandeerd in residentieel gebruik!

En natuurlijk is deze PVC kliklaminaat ook te gebruiken in natte ruimtes!

Het zou heel jammer zijn wanneer zo’n mooie collectie niet geschikt is voor de badkamer of andere natte ruimtes. Gelukkig is dat niet het geval, het is namelijk zo dat PVC goed tegen water kan. Een plaatsing in de badkamer of keuken is daarom heel goed mogelijk, zonder vrees voor water dat erdoor heen gaat of de vloer laat opzwellen en beschadigen!

Tarkett Starfloor Click 55

Tarkett Starfloor Click 55 klik PVC voor mensen met tijdsdruk

Dankzij het bijzonder effectieve legsysteem en eenvoudig te snijden planken is de collectie van Tarkett de ideale vloer voor als u weinig tot geen ervaring hebt of haast hebt. Het kliksysteem biedt een snelle en eenvoudige installatie, wat door iedereen gedaan kan worden. Klik, en het is klaar! Het vereist slechts een paar algemene hulpmiddelen, accepteert vele ondervloeren (mits het vlak en schoon is zonder scheuren of gaten), en de vloer is meteen na installatie te gebruiken. Wat is er nog meer te wensen?

Een ecologisch verantwoorde vloerbedekking

Een vloer die de omgeving, uw huis en uw gezin respecteert, zou geen optie moeten zijn! Met dit PVC kliklaminaat van Tarkett kiest u voor een volledig recyclebare, ftalaatvrije PVC die de A+ norm voor emissie in de lucht heeft gekregen. Gecombineerd met het leggen zonder schadelijke lijm, deze vloer is eenvoudig te klikken, draagt het bij aan een gezond huis.

Tarkett Starfloor Click 55: milieuvriendelijke zwevende vloer

Wilt u uw huis renoveren met Tarkett Starfloor Click 55? Ontdek snel in onze online winkel de 28 ontwerpen van deze geweldige collectie! U zult ook een ruime keuze aan vloer- en muurbekledingen vinden, evenals tapijten voor thuis en professionele ruimtes.