Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Waarom bestellen bij BRICOFLOR?

Ook de vloerenmarkt is een competitief vakgebied, waar verschillende aanbieders proberen de mooiste producten en de beste service te bieden. Daarom is misschien een voor de hand liggende vraag: "Waarom bestellen bij BRICOFLOR, en niet bij één van de vele andere opties?"

40 jaar ervaring

Juist omdat de markt zo competitief is, gaan veel aanbieders strijdend ten onder. En, hoewel de naam BRICOFLOR pas slechts elf jaar lang een begrip is, is het bedrijf veel dieper geworteld. Namelijk in de ervaring die Scharpenack GmbH al sedert midden jaren '70 aan het opbouwen is. En het al zó lang het spreekwoordelijke hoofd boven water houden, is een duidelijk teken van de integriteit van ons bedrijf.

Gratis samples

Wij hebben geen showroom, omdat wij er van overtuigd zijn dat u, in een overvolle showroom, slechts een gedeeltelijke indruk kan krijgen van een product. Een veel betere indruk krijgt u door middel van een sample, rechtstreeks aan uw deur bezorgd. Dan kan u de structuur voelen, de tint vergelijken met de bestaande elementen in uw interieur, en zélf aanvoelen en inschatten hoe de kwaliteit is van het product. Daarom bieden wij niet alleen een sample service, maar is deze nog gratis ook!

Meer informatie kan u hier vinden.

Laagste prijs garantie

Of het nou om renovatie, nieuwbouw, of het opfrissen van enkele ruimtes gaat, de aanschaf van de vloer(en) kan een grote kostenpost zijn. Daarom bieden wij een laagste prijs garantie op ons hele assortiment. Dat wil zeggen, dat als u het zelfde product ergens anders in Nederland, online of offline, goedkoper aangeboden ziet, dan betalen wij u het verschil terug. Zelfs na dat uw aankoop is afgerond!

Meer informatie kan u hier vinden.

Persoonlijke offertes

Zeker voor zakelijke klanten, die een groot oppervlak vloer nodig hebben, kunnen de kosten lelijk oplopen. Daarom bieden wij, op ons hele assortiment, gratis, vrijblijvende offertes aan. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Zo kan u er zeker van zijn dat u nooit meer betaald dan nodig, en altijd voordelig uit bent!

Terugbel service

Voor sommige dingen is het fijner om een gesprek te voeren dan eindeloos op-en-neer te emailen. Maar daar een geschikt moment voor vinden kan, in een drukke planning, een opgave zijn. Daarom bieden wij een gratis terugbelservice aan. U hoeft slechts aan te geven wanneer u het beste uitkomt gebeld te worden, en eventueel een onderwerp, en wij zorgen voor de rest.

Groot assortiment

Ons assortiment is, in alle bescheidenheid, gerust gigantisch te noemen. Het actieve assortiment omvat bijna 37.000 producten en, dankzij onze unieke relatie met de fabrikanten, kunnen wij alles leveren van iedere fabrikant waar wij één of meer producten van in ons actieve assortiment hebben! Dus, heeft u een product gezien bij een winkel in het buitenland, die niet naar Nederland leverd? Twijfel niet ons te contacteren, want waarschijnlijk kunnen wij het u leveren voor een uiterst competitieve prijs!

Dus wat u ook nodig heeft op gebied van vloer, wand, en plafond, BRICOFLOR is hét adres!

Twijfel dus niet langer, en blader met gerust hart door onze catalogus. Kijk, vergelijk, en bestel één of meer samples om tot de beste keuze te komen. Of neem contact op met onze vriendelijke klantenservice voor hulp, raad en advies.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.