Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Laminaat

Waterbestendig laminaat

Riviera---Rialto-Black-Pine

Laminaat is opgebouwd uit verschillende lagen van verschillende materialen. Onder andere wordt er vaak HDF of MDF in gebruikt en de toplaag is gemaakt van een laagje bedrukt papier. Dit bovenste laagje is dan ook de reden dat het erg slecht tegen water kan. Schoonmaken moet altijd met zo weinig mogelijk water en het is al helemaal niet geschikt voor in de badkamer of keuken, maar wist je wel dat er waterbestendig laminaat bestaat? Deze vloeren zijn zelfs geschikt voor in de badkamer.

2Riviera---Chalet-Oak-62000

De bedrijven die de waterbestendig laminaat vloeren aanbieden zijn Berry Alloc en Quick-Step. Zij hebben beide een collectie die over een speciale waterafstotende laag beschikken. Deze laag zorgt er bij beide voor dat er geen water in de vloer kan doordringen. Het is dus de ideale oplossing voor in de badkamer, keuken, wasruimte of elke andere kamer die je maar kunt bedenken. Het betekent niet dat deze vloeren er dan ineens niet meer mooi uit zien, in tegendeel, de vloeren hebben prachtige houten designs in erg veel kleuren. Ze zijn dus ook geschikt voor de rest van je huis.

Berry Alloc

Berry Alloc Riviera is beschikbaar van Scandinavisch witte kleuren, tot donkere kleuren zoals Rialto met een zwarte mat-look. Ook een laminaatvloer die erg veel lijkt op een teak houten kleur zit in deze veelzijdige collectie. Niet alleen de kleuren zijn verschillend in deze collectie, maar ook het Roma design is anders. Deze lijkt op een parketvloer door de vele planken op een plank. Berry Alloc Riviera is beschikbaar in 20 kleuren. Bekijk ze nu allemaal op onze webshop.

IM1850_1_2_3_4

Quick-Step

Quick-Step heeft twee collecties die waterbestendig zijn. Dit zijn de Quick-Step Impressive en de Quick-Step Impressive Ultra collecties. Deze hebben beide dezelfde 16 designs, maar het verschil tussen de Ultra en de normale is de dikte. De Ultra variant is 12 mm dik en de normale variant is 8 mm dik. Daardoor is de Ultra beter geschikt voor veel loopverkeer. De gebruiksklassen zijn dan ook 32 voor de normale en 33 voor de Ultra variant. Hoewel Quick-Step minder kleuren heeft, hebben ze wel veel variatie. Ook deze collecties gaan qua design van helder witte planken, naar zwarte “gebrande” planken.

Algemene informatie van de drie collecties op een rijtje:

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via het contact formulier, telefoon of email. Je kunt eenvoudig een sample van een vloer bestellen door naar het desbetreffende product te gaan en op “Leg sample in winkelwagen” te klikken.

Een gedachte over “Waterbestendig laminaat”