Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Behang

Welke stijlen behang zijn er?

Net als bij meubels biedt behang ook een breed scala aan stijlen en patronen, allemaal met een individuele flair, die allemaal een bepaalde sfeer kunnen creëren. De vele verschillende stijlen nodigt je uit om ze te combineren en compleet nieuwe stijl te maken, jouw eigen stijl. Deze blog zal besteed worden aan de vraag: Welke stijlen behang zijn er?

Schöner Wohnen 9 Schöner Wohnen 9

Effen behang

Met effen bedoelen wij natuurlijk behang in één kleur, deze zijn nog steeds erg populair zijn. Dat komt onder andere omdat het eruit zal zien als een geverfde muur, zonder te verven. Het grote aantal kleuren laat niks te wensen over. Ze kunnen met alles gecombineerd worden, omdat ze geen patronen hebben. Een effen behang kunt u ook prima combineren met een druk interieur. Dit design is van Schöner Wohnen, deze negende collectie heeft veel effen en moderne kleuren, maar ook veel andere moderne ontwerpen.

La Belle Epoque La Belle Epoque

Bloemen behang

Deze stijl bestaat natuurlijk uit bloemen, maar er is natuurlijk niet maar één saai motiefje. Tegenwoordig is er behang met takken, bamboe en veel verschillende soorten bloemen. Het wordt ook vaak gecombineerd met andere stijlen, zoals met baksteen of hout. De verschillende patronen van deze stijl zijn heel goed te combineren met elkaar en zo toveren we elke kamer om een kleine tuin voor binnen. La Belle Epoque van A.S. Création heeft veel ontwerpen met bloemen, maar ook klassieke barokke designs.

Concerto 2 Concerto 2

Barok behang

Bent  u altijd al fan geweest van deze stijl? Barok behang is altijd in de mode geweest. Door het gebruik van bewerkte ornamenten en een bepaalde zware kleuren kun je elke ruimte in de sfeer van een oud kasteel krijgen. Veel gebruikte kleuren bij deze stijl zijn zwart en goud, deze combinatie doet bijna koninklijk aan. Door middel van de barokke stijl wordt de ruimte mysterieus en tegelijkertijd zeer stijlvol. Pas wel op met behangen met een barok patroon, een strook behang verkeerd (scheef) hangen kan de hele muur verpesten. Het design is van Concerto 2, we kunnen hier de zwarte kleur zien die goed bij een barok designs past. Concerto 2 heeft ook barok designs met meer kleur, zoals rood of gouden tinten.

Secret Garden Secret Garden

Klassiek behang

De klassiek stijl zit vol met bloemen, grote, eenvoudige en toch elegante patronen. Ook kan het heel goed gecombineerd met andere stijlen. Met name barok behang is erg goed met klassiek te combineren. Hieronder valt ook de retro stijl met grote patronen. Haal een klassieke stijl in huis als je geen fan bent van de hedendaagse stijlen. In deze kamer wordt een klassiek ontwerp met grote bloemen gecombineerd met een baksteen behang. Voor ieder wat wils!

Authentic Walls Authentic Walls

Natuurlijk Behang

Erg populair op dit moment is steen behang, steigerhout behang en betonlook behang. Met deze eenvoudige en natuurlijke ontwerpen haal je de rust in huis. Deze stijl past in elke kamer en elk huis, vooral als je op een flat in de stad woont en graag een beetje natuur in huis wilt halen. Ook gaat deze stijl erg goed bij een Scandinavisch en minimalistisch interieur. Een steigerhout ontwerp met kleur, deze is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren. Neem een kijkje in de collectie van Authentic Walls van Lutèce.

Mac Stopa Mac Stopa

Modern behang

Voor de liefhebbers van de moderne diversiteit heeft de wereld van behang uiteraard ook een aantal designs. De moderne stijl geeft je het gevoel van stedelijke kunst, waardoor de ruimte meteen veranderd. Ben je op zoek naar iets bijzonders, in plaats van de saaie grijze muren? Dan is deze stijl de juiste keuze. Gebruik het al zogenaamde feature wall, een wand die in huis de aandacht trekt, daar is de deze stijl zeer geschikt voor. Deze collectie van Livingswalls is ontworpen door Mac Stopa. De naam, Harmony in Motion, vertelt ons al meer over de ontwerpen.

Around the world Around the world

Scandinavische stijl

In de laatste jaren erg populair geworden. Een stijl met minimalistische designs, lichte kleuren en moderne aspecten. Maak zelf je eigen kleine en persoonlijke retraite. Neem een ​​pauze van de stress en het dagelijks leven. Deze verfrissende stijl zal je niet snel zien verdwijnen door de ongedwongen sfeer die het met zich mee brengt. Nog een collectie van Livingwalls, Around the World is een veelzijdige collectie met onder andere dit prachtige minimalistisch design, in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Heb je de perfecte stijl gevonden? Of wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze webshop, wij bieden deze, en nog veel meer stijlen. Heb je vragen over een product, een bestelling of een sample? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, mail of vul eenvoudig het contact formulier in door op het onderstaande plaatje te klikken.

Tot snel!

behang klik hier