Close icon
 Acoustic Déco XL "Lichte Eik" | 104 x 52 cmImage maximise icon
 Acoustic Déco XL "Lichte Eik" | 104 x 52 cmImage maximise icon
 Acoustic Déco XL "Lichte Eik" | 104 x 52 cmImage maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 14 keer gekocht in de laatste 4 weken.

  • Akoestische paneelmodules in 52 x 52 of 104 x 52 cm
  • Combineerbaar: horizontale of verticale installatie
  • Met verbindingsstuk - installatie zonder storende voegen
  • Eenvoudige installatie - lijmen, schroeven of spijkeren
  • Milieuvriendelijke productstructuur: Gerecycled PET-vilt & FSC-gecertificeerd hout
-33 %
€ 59,99 per stuk
€ 39,99per stuk
€ 73,92 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

2-4 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 14 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Acoustic Déco XL "Lichte Eik" | 104 x 52 cm

Ervaar de akoestische paneelwandbekleding vanuit een compleet nieuw perspectief met Chantemur Acoustic Déco. In tegenstelling tot traditionele akoestische panelen kunnen de modules flexibel en individueel worden gebruikt, zodat u kunt genieten van volledige ontwerpvrijheid. Laat uw wensen en ideeën de vrije loop en kies voor de akoestiekpanelen in modulaire vorm!

Chantemur Acoustic Déco biedt akoestische panelen die zich onderscheiden door hun modulaire vorm en diversiteit ten opzichte van andere houten panelen. U heeft de keuze uit vier decorvarianten van 52 x 52 cm en vier varianten van 104 x 52 cm. Alle akoestische modules zijn 10 mm dik. De diversiteit in vorm en decor stelt u in staat om creatief te zijn. Combineer afzonderlijke decors en formaten en plaats de modules horizontaal of verticaal naar keuze. De connector - een zwarte vilten strip - zorgt voor een installatie zonder storende optische onderbrekingen en voor een perfecte afwerking. Het systeem met de connector is een bijzonderheid die alleen te vinden is bij Chantemur Acoustic Déco. Het knippen is net zo eenvoudig als de installatie, die met spijkers, schroeven of montagekit kan worden uitgevoerd. Ook het integreren van wandafbeeldingen, behang, wandlampen, planken en andere decoratieve elementen is mogelijk.

De akoestische houten panelen zijn beschikbaar in vier decorvarianten. Naast akoestische panelen in grijs kunt u ook kiezen voor modules in roomwit, natuurlijk eiken en bruin.

De akoestische modules van Chantemur Acoustic Déco kunnen aan de muur en het plafond worden bevestigd en zorgen zowel als lattenwand als volledige muurbekleding voor een snelle en gemakkelijke ruimte-upgrade. Naast de mogelijkheid van individuele ruimtevormgeving zorgen de akoestische wandpanelen van Chantemur Acoustic Déco voor een optimale ruimteakoestiek.

Duurzaamheid speelt natuurlijk ook een rol bij Chantemur Acoustic Déco. De akoestische wandpanelen bestaan uit 9 mm dik gerecycled PET-akoestisch vilt en een 1 mm dikke echt houten laag van FSC-gecertificeerd hout. Hiermee wordt niet alleen een duurzame, maar ook een gezonde lattenwand gegarandeerd.

Ervaar nu de veelzijdigheid van Chantemur Acoustic Déco en creëer unieke ruimtes met uw persoonlijke touch!

Technische details
Arrow icon