SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Balsan Résidentiel DD "596 Rubis"Image maximise icon
Balsan Résidentiel DD "596 Rubis"Image maximise icon
Balsan Résidentiel DD "596 Rubis"Image maximise icon
Brand claim
  • Gebruiksklasse 23 en 31 voor residentieel en commercieel gebruik
  • Kan op vloerverwarming worden geïnstalleerd
  • Brandwerendheid volgens Cfl-s1
  • Is uitgerust met schuim rug
€ 19,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 2 Strekkende meters
Minimale bestelhoeveelheid 2 Strekkende meters
4 m
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

8-11 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Balsan Résidentiel DD "596 Rubis"

 Balsan Résidentiel DD is een getuft velours tapijt gemaakt van 100% polyamide garen, verkrijgbaar in een breedte van 4 of 5 meter, afhankelijk van de kleur en vorm. Het tapijt is geschikt voor gebruik in uw eigen woning en u heeft ook de mogelijkheid om uw trappen te voorzien van deze collectie. De Balsan Résidentiel DD wordt gepresenteerd in een verscheidenheid van 9 decors. Ben je bezig met het opzetten van de stijlvolle kinderkamer en wil je kleintje een groen tapijt, of wil je dochter een roze tapijt? Krachtig, wild, kleurrijk en talrijk, elke smaak is hier goed vertegenwoordigd. Ook voor de stille kantoorruimte is dit tapijt van Balsan goed toe te passen. Met zachte, rustige tonen, kunt u een gevoel van welzijn creëren in uw kamers.

Balsan Résidentiel DD overtuigt ook met zijn technische uitrusting. De collectie beschikt over een slipweerstand DS en kan ook gemakkelijk op vloerverwarming worden geplaatst. De antistatische apparatuur garandeert dat storingen in computerapparatuur worden voorkomen. Met zijn schuim rug vormt het tapijt een totaalgewicht van 1505 g / m². De schuim rug zorgt voor een betere geluidsisolatie.

De GUT-zegelprijs bevestigt dat het tapijt is getest op schadelijke stoffen en andere gezondheids- en milieuaspecten. Het feit dat het een milieuvriendelijke kwaliteit is, wordt ook bevestigd door de emissieklasse A+.

 

Technische details
Arrow icon