SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Balsan Ultrasoft "140 Baltique"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Brand claim
  • Voor residentiële en commercieel gebruik (GK 23 & 32)
  • Zacht oppervlaktestructuur
  • Luxe klasse 4
  • Geschikt voor vloerverwarming
€ 44,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 2 Strekkende meters
Minimale bestelhoeveelheid 2 Strekkende meters
4,0 m
5,0 m
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

8-11 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Balsan Ultrasoft "140 Baltique"

U bent een kenner van pure luxe en dat geldt ook voor de inrichting van uw eigen woning of de commerciële hotelindustrie? Dan hebt u met Balsan Ultrasoft de perfecte oplossing voor uw bedrijf gevonden.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt het tapijt een pure ervaring, gecombineerd met een bijzonder zacht en zijdeachtig glanzend oppervlak. Uitermate geschikt voor privé woonruimtes en hotelfaciliteiten.

Ultrasoft krijgt zijn eigen karakter door een sierlijke combinatie van glans met 23 afzonderlijke kleuren. Pastelkleuren zoals Poudre, delicate Fjord, helder Soie of esthetische Nacre. Het kleurenpalet bevat ook krachtige kleuren, zoals het rode Cinabre.

In de schoonheid van het water schitteren Baltique en Ether met een bijzondere elegantie. Versier uw kamers met een hoogte van 6,8 mm, die niet alleen visuele esthetiek biedt, maar ook een uniek zacht oppervlak.

Deze collectie Balsan tapijten biedt de beste velours van hoogwaardig 100% polyamidegaren. Dankzij het stapelgewicht van 1000 g / m² biedt het meer gebruikersvriendelijkheid en een hoge weerstand. De collectie is uitgerust met een tweede rug en de bescherming is onder meer verzekerd door de brandbeveiligingsklasse Cfl-s1, wat staat voor een hoge ontvlambaarheid. Bovendien profiteert u van antistatische eigenschappen, die zelfs in de koude, droge wintermaanden de storing van computerapparatuur verminderen. Gebruikt u vloerverwarming en maakt u zich zorgen dat deze collectie niet geschikt is? U kunt deze zorgen terzijde schuiven, want Balsan Ultrasoft kan gemakkelijk worden gecombineerd met een warmwater-vloerverwarming!

Technische details
Arrow icon