Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Innova heeft moderne en klassieke designs met een hoge kwaliteit voor ieder renovatie project

Dit jonge merk uit Duitsland weet hoe ze behang moeten maken, niet alleen qua designs, maar ook kwaliteit. Innova heeft een breed assortiment aan behang zodat er altijd wel een favoriet voor u bij zit. Bij Innova combineert hier de beste prijs en de beste kwaliteit. Dankzij de moderne productieprocessen en beste materialen weet u zeker dan u alleen kwaliteit behang zult bestellen. Het behang is gemaakt met veel aandacht voor detail en gemaakt van alleen hoge kwaliteit grondstoffen, zodat u zeker van uw keuze kunt zijn.

Lees verder

Innova Memory 3

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Memory 3 laat bloem patronen en strepen zien waarbij dus twee stijlen worden gecombineerd

Innova heeft collecties die eenvoudig en elegant tegelijk zijn. Memory 3 is de derde collectie van herinneringen aan uw muur. Innova is niet alleen innovatief in de productie, maar ook de uitvoering van het concept. Memory 3 heeft klassieke designs maar dan in een modern jasje. Ook hebben een aantal designs een echte landelijke stijl, vooral door de kleuren kunnen we het een zeer rustieke stijl noemen.

Memory 3 is een diverse collectie waar verschillende stijlen worden gecombineerd

Deze fraaie collectie heeft erg veel effen kleuren. Dit maakt het zeer makkelijk te combineren met deze collectie. Veel natuurlijke kleuren worden in lichte en donkere tinten gebruikt. Ook bieden ze wat meer pastel kleuren aan, bij deze tinten zult u zien dat ze niet compleet effen zijn maar een soort oud effect wordt gebruikt. Het barok behang wordt in verschillende stijlen aangeboden, van klassiek barok naar kleine designs met een barok uiterlijk. Ook zijn er erg bloemrijke barokke designs die twee stijlen samen brengt. Deze heeft een vervaagd uiterlijk die perfect pas bij de effen kleuren. Met een bloemrijk design heeft Innova goud in combinatie met zwart gebruikt wat weer erg modern is. De andere kleuren zijn wit, grijs en blauw. Dit alles valt te combineren met het gestreept behang. Wij raden u aan om even een kijkje te nemen bij deze schitterende designs, want onze woorden doen onder voor de nieuwe wandbekleding van Innova voor uw huis.

U kunt met behulp van designs en kleuren heel veel verschillende dingen doen voor de ruimte. Heeft u een grote kamer die u gezellig en knus wilt maken? Gebruik dan donkere kleuren, zo ziet uw kamer er kleiner en dus gezelliger uit. Heeft u een kleine kamer die u juist groter wilt laten lijken? Gebruik dan lichte kleuren om de muren hoogte en diepte te geven. Pas bij een kleine kamer goed op drukke prints. Grote en veel herhaaldelijke prints zullen uw kamer kleiner doen lijken.

Voor elke ruimte heeft Memory 3 wel een bijpassend design of het nou commercieel of residentieel is

Memory 3 van Innova heeft een erg veelzijdige collectie waar u alleen maar voordeel aan heeft. U kunt daarmee erg veel ruimtes decoreren. Thuis kunt u denken aan een eetkamer, slaapkamer, woonkamer of de hal. Ook is Memory 3 erg geschikt voor commerciële gebieden zoals een kantoor, ontvangstruimte of een vergaderzaal. Erg veel designs zijn namelijk zakelijk en eenvoudig. Denk ook eens aan een restaurant, winkel of een bar. Waar de eenvoudige designs de aandacht geven aan wat echt belangrijk is in de ruimte.

Innova staat voor innovatie met hoge kwaliteit vliesbehang van de Memory 3 collectie

De volledige collectie van Innova, Memory 3, is gemaakt van vliesbehang. Dit is in de afgelopen jaren erg populair geworden om zijn geweldige kwaliteiten. Innova vindt het erg belangrijk dat hun behang gemaakt is van milieu vriendelijk producten. Het behang is een combinatie van papier en cellulose, het papier in het behang is dan ook uit verantwoordelijk bronnen of is gemaakt van gerecycled papier. Die combinatie van papier en cellulose maakt het behang erg sterk.

De voordelen van vliesbehang kunnen we merken in het behangen, de onderhoud en het verwijderen van vliesbehang. Het behangen met vliesbehang gaat erg snel, omdat u alleen lijm op de muur hoeft te smeren, daarna kunt meteen het behang op de muur aanbrengen. Het heeft dus geen inweek tijd nodig en het zal niet snel scheuren, zelfs niet als het nat is.

Met vliesbehang hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lichte vlekken op de muur. Vliesbehang is namelijk afwasbaar. Lichte vlekken kunt u met behulp van een spons of een zachte borstel verwijderen. Dit is natuurlijk ideaal in kamers waar het behang een hoger risico heeft om vies te worden, denk aan een keuken, eetkamer of kinderkamer. Ook heeft vliesbehang een goede lichtechtheid. Dit betekent dat het niet snel zal verkleuren in het zonlicht, dus bij de ramen zult u dus geen last meer hebben van lichtere plekken.

Als u na een tijdje zat bent van uw behang, en u wilt graag een andere sfeer in huis creëren. Dan is vliesbehang eenvoudig te verwijderen. U kunt het zonder gebruik van gereedschap van de muur af trekken. Hierbij beschadigt de muur niet en zal het behang geen resten achter laten op de wand.

BRICOFLOR heeft Innova behang online

Koop nu behang van Innova bij BRICOFLOR. Deze en nog vele andere merken bieden wij online aan. Er is zo veel keus dat uw behang er wel bij moet zitten. Het is erg begrijpelijk dat u graag het behang in het echt wilt zien voordat u een grote aankoop doet. Daarom hebben wij een gratis sample service. Bestel uw favoriete behang als sample om te kijken of dit wel bij uw interieur past. Zo kunt u ook zien of de combinatie die u heeft bedacht wel bij elkaar past. Ook hebben wij een handige rekentool online zodat u precies kunt uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft om de volledige muur te behangen. Bestel nu uw favoriete behang online bij BRICOFLOR!

✓ Innova Memory 3

✓ Vliesbehang online

✓ Gegarandeerd de beste prijs