Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Livingwalls bewijst zichzelf opnieuw met schitterende designs en hoge kwaliteit

Livingwalls is een high-end merk wat behang produceert. Ze zijn gevestigd in Keulen, Duitsland. Het behang wat zij verkopen is van hoge kwaliteit en ze zijn niet bang om anders dan andere te zijn. Ze produceren vooral behang voor de jongere generatie, met moderne designs. Ze werken samen met bekende ontwerpers zoals deze collectie. Het behang zorgt voor een luxe en moderne sfeer in uw huis. In de vele verschillende collecties van Livingwalls, vindt u vast wel uw favoriete design, omdat ze zo veel verschillende designs hebben.

Geen filters geselecteerd
€ 30,95 per rol
Gelijk aan € 5,81 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 26,50 per rol
Gelijk aan € 4,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 26,50 per rol
Gelijk aan € 4,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 29,95 per rol € 23,95 per rol
Gelijk aan € 4,49 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 29,95 per rol € 23,95 per rol
Gelijk aan € 4,49 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Klassieke designs blijven altijd in de mode, ook het behang van Jette

Deze nieuwe collectie is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Duitse behang fabrikant Livingwalls en mode-ontwerper Jette Joop. Dit is alweer de vierde samenwerking. Jette Joop ontwerpt en verkoopt niet alleen kleding maar ook andere producten, zoals sieraden, parfum en schoenen. Het behang wat ze heeft ontworpen is uniek en elegant. Ze wordt geïnspireerd door klassieke thema´s, zoals bloemendecoraties of strepen. Het resultaat is een zorgvuldige mix van kleuren, ontwerpen en hoogwaardige materialen. Het behang is voorzien van klassieke smaken, met alle voordelen van de moderniteit.

Jette 4 van Livingwalls geeft een unieke twist aan uw kamer met schitterende designs

De Livingwalls collectie Jette 4 laat zien dat het klassieke behang nog altijd in de mode zijn, ook zijn deze zeer gevraagd en worden gewaardeerd, dankzij hun vermogen om een ​​warme en gastvrije sfeer te creëren. De sfeer gecreëerd door behang met een klassieke stijl is niet vergelijkbaar met andere stijlen: de kalme kleur, geruststellend en minimalistische inrichting helpen om het interieur te versieren, zonder overdreven look. Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om uw muren een nieuw leven te geven, zonder te veel moeite, is behang van Jette 4 de oplossing. Het bereik van kleuren, variërend van beige tot crème-kleurige, zwart, grijs en goud.

De effen kleuren hebben een crème kleur en een kleur die tegen het blauw aan zit. Dan hebben we een barok behang die veel dezelfde kleuren. Dit maakt het combineren zeer eenvoudig en leuk. Deze kleuren worden dan ook nog gebruikt met het streep behang. Dus creëer een mooie combinatie met een effen kleur, een barok design en een gestreept design. U kunt bijvoorbeeld een muur volledig met een barok design behangen, hier wordt dan alle aandacht naar toe getrokken omdat het een druk design is. U kunt de rest van de muren behangen met effen en strepen in precies dezelfde kleur. Zo creëert u een eenheid in uw huis. We kunnen goed de achtergrond van Jette Joop zien op het behang. Het heeft namelijk een zilveren of gouden glinstering op de verschillende designs. Dit geeft uw huis net een chiquer effect.

Jette 4 is voor elk huis en interieur de beste keuze, zelfs de zakelijke omgeving

Deze collectie is zeer veelzijdig en is geschikt voor elk type interieur, zowel residentieel als commercieel, zoals: woonkamers, slaapkamers, keukens en studeerkamers. Jette 4 van Livingwalls is ook geschikt voor kantoren, vergaderzalen, een lounge, maar ook bedrijfsruimten, zoals showrooms, restaurants, bars. Ook in een ontvangstruimte van een kantoor is dit erg geschikt. De rustige kleuren zullen dat effect ook hebben op de mensen die binnen komen lopen.

U kunt heel veel doen met kleuren en designs op het behang. Heeft u een grote ruimte, en u wilt het gezelliger maken, gebruik dan een donkere kleur om de muren te versieren. Dit maakt de kamer kleiner. Met behulp van lichtere kleuren kunt u een kleine kamer groter doen lijken. Dit geeft het meer diepte en hoogte en lijkt het dus optisch groter.

Livingwalls laat met Jette 4 hun kwaliteiten zien met een verzameling van vliesbehang

Door te kiezen voor Livingwalls, kiest u een leider op de Europese markt. De fabrikant garandeert niet alleen een schitterende stijl en decoratief behang, maar ook speciale aandacht voor de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Livingwalls Jette 4 is volledig "Made in Germany", dit betekent een consistente productie met de Europese normen van kwaliteit. De collectie is volledig gemaakt van vliesbehang. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden, omdat het erg veel voordelen heeft. We kunnen dit merken tijdens behangen, met onderhoud en na de tijd weer verwijderen.

Het behang is gemaakt van papier en cellulose, dit zijn vezels die het behang erg sterk maken. Dat is een van de redenen dat het erg makkelijk om mee te behangen is. Het zal namelijk niet scheuren tijdens het behangen. U hoeft alleen behanglijm op de muur te smeren en dan meteen het behang erop aanbrengen. Het scheelt dus ook veel tijd omdat u niet hoeft te wachten op de inweek tijd. Dit behang zal namelijk niet van grootte veranderen dus is dat niet meer nodig.

Vliesbehang heeft een goede lichtechtheid, dit betekent dat het niet van kleur zal veranderen in zonlicht. Het zal zelfs niet in direct zonlicht vervagen. Met deze collectie is dat natuurlijk erg belangrijk omdat het prachtige glinsteringen heeft. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lichte vlekken. Dit afwasbaar behang kunt u namelijk met een spons of een lichte doek schoonmaken. Extra handig in kamers die een hogere kans hebben om vies te worden zoals de eetkamer.

Als u na een tijdje zat bent van uw interieur, en u wilt graag een nieuwe sfeer in huis creëren met nieuw behang. Is vliesbehang erg makkelijk te verwijderen. U kunt het zonder gereedschap en droog van de muren aftrekken, u heeft hiervoor geen dure spullen voor nodig. Het zal geen resten op uw muur achter laten en zal deze ook niet beschadigen.

Jette 4 bij Bricoflor online verkrijgbaar

Deze nieuwe collectie van Livingwalls, Jette 4, is nu verkrijgbaar in de online shop van Bricoflor. Niet alleen deze collectie van Livingwalls zijn verkrijgbaar, maar ook vele andere van Livingwalls. Zit uw favoriet hier niet tussen? Kijk dan naar een van de vele andere merken die wij aanbieden. Wij snappen heel goed dat u graag het behang in het echt wilt zien voordat u het koopt. Daarom bieden wij een gratis sample service aan. Ook hebben wij een handige online rekentool zodat u precies uit kunt rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft. Zoek en koop nu uw favoriete behang online bij Bricoflor!

✓ Jette Joop behang

✓ Behang online

✓ Gegarandeerd de beste prijs

+ lees meer