Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Lutèce biedt u schitterende designs geïnspireerd op Parijse mode voor elke renovatie project

Lutèce is een Franse behang producent gevestigd in Parijs. In de afgelopen jaren hebben ze meer dan 50 collecties ontwerpen. Het behang dat ze ontwerpen is modern en ze gaan met de tijd mee. Het behang wordt geïspireerd op de Parijse mode, zodat ze uw huis zullen opfleuren en de sfeer geven die u thuis wilt. De speelse collecties zijn zeer divers en hebben vaak een algeheel thema. Laat u verrassen door de schitterende designs voor elk renovatie project. Lutèce heeft niet alleen prachtige designs maar het is ook van hoge kwaliteit. Het merk wil toegankelijk en hedendaags zijn.

Geen filters geselecteerd
€ 18,95 per rol € 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 26,50 per rol
Gelijk aan € 4,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 34,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 19,95 per rol € 15,95 per rol
Gelijk aan € 2,99 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 26,50 per rol
Gelijk aan € 4,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 18,95 per rol € 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 19,95 per rol € 15,95 per rol
Gelijk aan € 2,99 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 30,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 26,50 per rol
Gelijk aan € 4,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 19,95 per rol € 15,95 per rol
Gelijk aan € 2,99 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 26,50 per rol
Gelijk aan € 4,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Authentic Walls van Lutèce is een collectie met levensechte designs voor ieder wat wils

Zoekt u behang die er bedrieglijk echt uit zien? Dan heeft u de perfecte collectie gevonden. Authentic Walls van Lutèce heeft levensechte designs. Verschillende thema´s komen hier voorbij, zoals hout, bloemen en steen. Laat uw bezoekers zich verbazen over de levensechte design, ze zullen twee keer moeten kijken om te zien of uw muur niet van echt hout is. Tover uw kamer om in een jungle met schitterende groene kleuren van de tropen. De stijlvolle designs passen in woonkamers, slaapkamers en zelfs in kinderkamers. 

Creëer elke sfeer die u wilt met de natuurlijke designs van Authentic Walls van Lutèce

Deze veelzijdige collectie heeft het algeheel thema: levensecht, maar daar dat is het enige wat ze verbindt. Verder zijn er namelijk erg veel designs die een eigen thema hebben. Er zijn erg veel baksteen designs, wat een erg populair design is. Deze hebben ze in rood, wit, grijs, zwart, beige en met verschillende kleuren. Ook zijn er tegel designs die een betonlook geven. Het hout behang is er in veel verschillende vormen en kleuren. Er zijn veel planken die echt lijken, aangeboden in verschillende kleuren zoals blauw en grijs. Ook zijn er designs van hout in de vorm van wijnkratten, voor de liefhebber. Door de smalle planken zal de kamer groter lijken. Natuurlijk zijn er nog veel meer designs die uw huis zullen opfleuren.

Deze collectie is ideaal voor een muur waar u de aandacht naar wil laten gaan. U kunt namelijk één muur met een druk design behangen. Dit zal de aandacht van uw bezoek trekken, als u de rest met een rustig design behangt. Denk hierbij wel om uw huidige interieur. Heeft u al veel drukke meubels? Dan moet het niet te druk worden. Ook kunt u spelen met verschillende kleuren. Heeft u een grote kamer die u gezelliger en huiselijker wilt laten lijken? Gebruik dan donkere kleuren, zo zal deze kamer kleiner lijken. Heeft u een kleine kamer die u graag groter wilt laten lijken? Maak dan gebruik van lichte kleuren, zo geeft u de ruimte diepte en hoogte.

Voor elke omgeving is er wel een ontwerp van de nieuwste collectie van Lutèce

Haal de natuur naar uw appartement in de stad of juist de stad naar uw huis op het platteland. Met Authentic Walls van Lutèce kan het allemaal. Niet alleen voor uw eigen huis, maar dit behang is ook geschikt voor op het kantoor en daarmee kunt u een sfeer creëren op het werk die afwisseling brengt in het dagelijkse leven. U kunt de verschillende decors combineren zodat u een eigen uitstraling kunt creëren.

Deze collectie is dus ook geschikt voor op kantoor. Denk aan een vergaderzaal of een ontvangsthal om meteen een goede indruk te maken. Ook kunt u het in restaurants, bars en cafés met deze collectie versieren. In winkels en showrooms kunt u ook de aandacht trekken met deze designs. De moderne designs zullen in elke omgeving een geweldige indruk maken. De collectie omvat verschillende stijlen waar ongetwijfeld een ontwerp naar uw ideeën tussen zit.U zult versteld staan ​​van de verscheidenheid en de bijbehorende mogelijkheden die dit merk zal bieden.

De veelzijdige collectie Authentic Walls van Lutèce wordt gecombineerd met hoge kwaliteit

Deze collectie is een combinatie van papier behang en vliesbehang. Beide hebben voordelen en het ligt eraan wat voor eigenschappen u graag wilt bij uw behang. Al het materiaal in deze collectie wordt gemaakt van milieu vriendelijke materialen. Dat vindt Lutèce erg belangrijk. Het papier, wat in beide soorten behang zit, is gerecycled of komt van verantwoordelijke bronnen.

Papier behang bestaat al heel erg lang. Dit is erg populair omdat de kleuren van de designs er prachtig op uit komen. Deze kleuren zullen niet vervagen omdat de lichtechtheid van het behang erg goed is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over lichtere plekken rond de ramen.

Vliesbehang is in de laatste jaren erg populair geworden. Als u dit behang kiest hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lichte vlekken. U kunt namelijk met een spons of een zachte borstel het behang schoonmaken. Wij raden u aan altijd het advies van de fabrikant op te volgen. Ook is vliesbehang erg makkelijk om te behangen. U hoeft namelijk alleen maar de muur in te smeren met lijm en daarna kunt u gelijk het behang aanbrengen. Het behang is na gebruik ook weer erg makkelijk te verwijderen, daarvoor heeft u geen gereedschap nodig. U kunt het droog van de muren trekken zonder resten achter te laten of de muur te beschadigen.

Authentic Walls van Lutèce online bij BRICOFLOR

BRICOFLOR heeft Lutèce behang online voor de beste prijs. Ook hebben wij nog vele andere merken. Er is zo veel keus dat er vast wel een ontwerp voor u bij zit. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u een gratis sample bestellen. Zo kunt u het materiaal, de kleuren en het ontwerp in het echt zien voordat u een grote aankoop doet. Om er achter te komen hoeveel rollen behang u nodig hebt, hebben wij een handige rekenmachine online. U hoeft alleen de vierkante meters in te vullen. Koop nu uw favoriete behang online bij BRICOFLOR!

✓ Authentic Walls van Lutèce

✓ Baksteen behang

✓ Gegarandeerd de beste prijs

+ lees meer