Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Lutèce is een erg veelzijdig merk met schitterende collecties waar voor iedereen wel wat tussen zit

Lutèce is een merk uit Parijs, Frankrijk. Het jonge merk heeft in de afgelopen jaren 50 collecties uitgebracht. De collecties zijn speels, modern en erg divers. Ze zijn geïnspireerd op de Parijse mode en Lutèce gaat dan ook graag met de tijd mee. De collecties zullen uw huis opfleuren en een andere look geven. U kunt met Lutèce elke sfeer creëren die u maar wilt. De stijlvolle designs zullen niet vervelen. Elke ruimte die u zult behangen tijdens uw renovatie project zal een andere uitstraling krijgen. Lutèce heeft niet alleen prachtige designs, maar de kwaliteit van het behang is ook erg goed. Ze gebruiken erg veel vliesbehang wat bekend staat om de goede kwaliteit en geweldige eigenschappen.

Geen filters geselecteerd
€ 42,95 per rol € 34,50 per rol
Gelijk aan € 6,47 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Soraya van Lutèce is een collectie met creatieve, moderne en natuurlijke designs voor elk project

Een van de nieuwste collecties van Lutèce is Soraya. De collectie is vernoemd naar een prinses uit Iran. Er wordt veel gebruikt gemaakt van bloemen, klassieke kleuren en natuurlijke designs. Laat deze collectie een inspiratie zijn voor uw nieuwe project en versier uw huis met de exclusieve ontwerpen. Creëer een geweldige sfeer in huis met de schitterende design van Soraya. Met deze collectie wordt combineren erg makkelijk en leuk. Elk design is namelijk verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook heeft deze collectie effen behang.

Een combinatie van natuurlijke kleuren, klassieke en moderne ontwerpen door Soraya  

Deze collectie is erg veelzijdig door de verschillende stijlen die worden gebruikt. Er is krokodillen behang die erg echt lijkt. Die is verkrijgbaar in vier kleuren: klassiek groen, uitdagend rood, fantasievol paars en een rustige beige tint. Het design met kleine steentjes erin heeft schitterende stenen kleuren zodat het net echt lijkt. We zien ook sierlijke ontwerpen met bloem motieven. Een ontwerp met bladeren geeft een jungle effect in zes kleuren: grijs, groen, beige, blauw, gebroken wit en zwart. We hadden al eerder gezegd dat dit een zeer diverse collectie is. Een geometrisch design laat dit goed zien. Deze wordt gecombineerd met rustige tinten: rood, wit, bruin, beige en zwart. Al deze designs worden gecombineerd met effen kleuren. Rustige aarde tinten maar ook bijzondere kleuren worden gebruikt, net als de designs. Deze kleuren maken combineren erg makkelijk omdat ze goed passen bij de ontwerpen.

Met kleuren kunt u erg veel doen in een kamer. U kunt namelijk grote kamers gezellig en huiselijker maken met donkeren kleuren. De kamer lijkt namelijk dan kleiner. Wilt u een kleine kamer groter laten lijken? Gebruik dan lichte kleuren, dit geeft een ruimte namelijk meer diepte en hoogte en lijkt het dus groter. 

Gebruik Soraya van Lutèce in verschillende ruimtes

Deze collectie is heel divers, daarom kunt u het gebruiken in erg veel verschillende ruimtes. Thuis kunt u de woonkamer, slaapkamer of eetkamer met deze collectie behangen. Denk ook eens aan commerciële ruimtes zoals kantoren. Gebruik Soraya in vergaderzalen, ontvangstruimtes en de kantine. Of fleur een restaurant of een bar op met de schitterende designs van Lutèce.

Heeft u een eenvoudige inrichting? Gebruik dan iets drukkere designs om de aandacht te trekken naar bepaalde muren. De rest kunt u dan met een effen kleur behangen. Om toch harmonie te creëren kunt u gelijke kleuren gebruiken. Heeft u al een volle inrichting met veel drukke meubels? Probeer dan drukke designs te vermijden.

Lutèce heeft niet alleen schitterende ontwerpen in de Soraya collectie maar ook een geweldige kwaliteit

De Soraya collectie heeft een erg goede kwaliteit, dit komt omdat het gemaakt is van vliesbehang. Dit is de laatste jaren erg populair geworden, omdat het behang zeer goede eigenschappen heeft. U kunt hier nu van profiteren met de collectie van Lutèce. Vliesbehang is een combinatie van papier en cellulose vezels. Dit maakt het behang erg sterk, wat een van de vele redenen is dat het zo populair is.Behangen met vliesbehang is erg gemakkelijk in vergelijking met andere materialen. Het zal namelijk niet scheuren omdat het zo sterk is, zelfs niet als het nat is. Ook hoeft u bij vliesbehang alleen maar lijm op de muur te smeren en dan kunt u gelijk het behang tegen de muur plakken. U heeft geen lastige behang tafel meer nodig en u hoeft ook niet te wachten op inweek tijden.

Vliesbehang heeft een goede lichtechtheid zodat het niet snel van kleur zal veranderen. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over lichtere delen bij het raam. Ook hoeft u zich niet meer zorgen te maken om lichte vlekken. Die kunt u eenvoudig schoonmaken met een spons of een zachte borstel. Dit is ideaal in kamers waar u veel bent. Na gebruik is vliesbehang van Lutèce ook makkelijk weer te verwijderen. U kunt het droog van de muur af trekken. Hierbij heeft u geen gereedschap nodig. Het zal geen resten achter laten en zal de muur ook niet beschadigen.

Soraya van Lutèce kunt u online kopen bij BRICOFLOR

Koop Soraya nu online voor de beste prijs. Bij BRICOFLOR hebben we niet alleen de schitterende collecties van Lutèce, maar ook vele andere merken kunt u in de webshop vinden. Er is zo veel keuze dat uw favoriet er wel bij moet zitten. Het kan zijn dat u niet kan kiezen tussen een aantal designs of kleuren of u wilt een combinatie maken waar u niet zeker van bent of ze bij elkaar passen. Daarom hebben wij een gratis sample service voor onze klanten. Bestel makkelijk online uw staal online. Ook hebben wij een handige rekentool online zodat u precies uit kunt rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft. U hoeft alleen het aantal vierkante meters in te vullen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er zeker van dat wij uw favoriete design kunnen bieden. Koop nu behang online bij BRICOFLOR!

✓ Soraya van Lutèce

✓ Behang online

✓ Gegarandeerd de beste prijs

+ lees meer