Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Originals heeft een klassieke draai gegeven aan de huidige trends en combineert dit met hoge kwaliteit

Het merk Originals is van een Duitse behang fabrikant. Ze staan al een aantal jaar bekend om hun bloemrijke designs. De moderne designs worden dus gecombineerd met bloemen zodat ze erg klassiek lijken. Ze produceren behang van goede kwaliteit, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Originals gebruikt vele natuurlijke en aarde tinten. Ook dit lijkt weer erg klassiek, maar de bloemen op het behang zijn erg kleurrijk.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Flower Days van Originals zal uw huis een zomerse en kleurrijke sfeer geven

Is het tijd voor verandering in uw huis? Dan is het tijd voor Originals. Flower days zal een nieuwe sfeer in uw huis brengen. Deze collectie is meer dan alleen een mooi design, vanwege de hoge kwaliteitseisen heeft Flower Days van Originals een hoge kwaliteit. Er wordt veel gebruik gemaakt van beige kleuren, maar in combinatie met de bloemen hebben deze schitterende designs erg veel kleuren. Met de Flower Days collectie gaat Originals erg met hun tijd mee. Ze hebben namelijk rustieke stijlen met hout en baksteen behang.

Diverse designs met erg veel stijl in de collectie Flower Days van Originals

Door de naam Flower Days kunt u natuurlijk al erg veel opmaken. Originals heeft met deze collectie creatieve designs weten te ontwerpen. Met behulp van bloemen weten ze de collectie erg op te fleuren. Met deze collectie kunt u dus echt de zomer in huis halen. Om met de tijd mee te gaan heeft deze collectie hout behang. Dit is de laatste paar jaar erg populair. Het zou Originals met Flower Days niet zijn als er ook designs is met een bloem erop. U kunt dit dus erg mooi combineren. Ze worden namelijk in precies dezelfde kleur aangeboden, alleen dan met design erop. Dit geldt ook voor het baksteen behang. Deze heeft een vervaagde look, met en zonder designs. Deze designs is een barok patroon die een klassieke draai geeft aan de look. Beide ontwerpen zijn weer in dezelfde kleuren. De rest van de designs zitten vol met bloemen. Waarbij een nog een streep heeft. Er wordt veel gebruik gemaakt van bloemen met blauw, geel, roze en paars.

Met behulp van kleuren kunt u heel veel voor een kamer doen. Gebruik donker behang om een grote kamer gezelliger en huiselijker te maken. Heeft u een kleine kamer die u groot wilt laten lijken, dan kunt u lichtere kleuren gebruiken. Ook kunt u met drukke designs de aandacht van uw gasten trekken. Houd de rest van de muren dan rustig voor het ultieme effect. Pas hiermee op als u al drukke en veel meubels heeft staan, dan is er namelijk een kans dat het te druk is. 

Gebruik Flower Days van Originals voor meerdere ruimtes in huis en op kantoor

Natuurlijk is Flower Days voor bijna alle ruimte geschikt in het huis, want Flower Days zal in elke kamer prachtig staan. Denk aan een slaapkamer, volwassen of kinderen, woonkamer, hal of eetkamer. Flower Days is ook zeer geschikt voor het creëren van een vrolijk en gastvrij effect in kantoren. Denk aan een vergaderzaal, kantine of een ontvangstruimte. Ook kunt u een gezellige sfeer creëren in een restaurant, bar of café. Samen met de prachtige designs zal de kwaliteit van het behang zorgen voor een perfecte match voor uw huis of kantoor.

 Bijzonder behang van Originals met een geweldige kwaliteit

De collectie Flower Days van Originals heeft een erg goede kwaliteit. Alle designs zijn ook gemaakt van vliesbehang. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden. Dat is vooral omdat het behang erg veel goede kwaliteiten heeft. Het heeft erg veel voordelen tijdens het behangen, met het onderhoud en na gebruik als u het weer wilt verwijderen. Het behang van deze collectie is ook erg bijzonder, omdat het een keer zo breed is als normale designs. Dit heeft als voordeel dat er minder naden, waar twee behangstroken bij elkaar komen, in een kamer voorkomen. Dit betekent dan ook extra snel behangen.

Vliesbehang is erg makkelijk om mee te behangen. Dit komt omdat het geen inweek tijd nodig heeft. Dit betekent ook dat u niet meer de achterkant van het behang hoeft in te smeren. U kunt lijm eenvoudig op de muren smeren en dan het behang aanbrengen op de muur. Het zal niet snel scheuren omdat het gemaakt is van erg sterk materiaal, namelijk een combinatie van papier en cellulose. Het papier dat wordt gebruikt is gemaakt van milieu vriendelijke bronnen. Het is dus niet alleen een voordeel voor u.

Het behang heeft een goede lichtechtheid. Dit betekent dat het behang niet snel zal vervagen, zelfs niet bij de ramen. Ook is het afwasbaar behang. Met een spons of een zachte borstel kunt u lichte vlekken verwijderen. Als u na een tijd graag een andere sfeer in huis wilt creëren, en u wilt dus uw behang verwijderen. Dan is vliesbehang erg makkelijk te verwijderen. U kunt het namelijk droog van de muren af trekken. Zonder dat u gebruik hoeft te maken van gereedschap. Hierbij laat u geen resten achter en u zal de muur ook niet beschadigen.

Flower Days van Originals is nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Koop nu uw favoriete ontwerpen van Flower Days in de webshop van BRICOFLOR. Zit hier niet uw favoriete design bij? Kijk dan bij een van de vele andere merken die wij aanbieden. Wij begrijpen heel goed dat u graag het behang in het echt wilt zien voordat u het koopt. Daarom hebben wij een gratis sample service voor onze klanten. Ook kunt u met behulp van een handige rekentool online zien hoeveel rollen behang u zou moeten kopen. Bekijk nu de prachtige collectie Flower Days en koop nu behang online bij BRICOFLOR! 

✓ Flower Days van Originals

✓ Bloemen behang 

✓ Beste prijs garantie

+ lees meer