Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Originals is een klassiek merk met ontwerpen die u zullen verbazen voor elk renovatie project

Originals is een merk van een Duitse behang fabrikant. We zullen dus ook de Duitse precisie in de kwaliteit terug vinden. Het behang voldoet aan hoge standaarden als het gaat om kwaliteit en design. Het behang heeft dan ook verschillende eigenschappen die u in het dagelijks leven erg fijn en gemakkelijk zult vinden. Verder staan ze bekend om hun vele bloemrijke designs. Ze gebruiken daarbij veel aarde tinten en beige kleuren. Ze creëren tijdloze designs, die altijd mooi blijven.

Lees verder

Originals Mystique

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Mystique zal uw huis een klassieke en chique sfeer geven met de buitengewone designs die ze hebben verzameld

Deze aantrekkelijke en mysterieuze collectie van Originals heet, zeer gepast, Mystique. Het is een collectie vol klassieke en bloemrijke designs. Ook zijn er erg veel effen kleuren. U kunt met deze collectie een erg chique sfeer creëren in uw huis. Er zijn maar twee kleuren die er echt uit springen, dat zijn koningsblauw en roze. De rest van de designs zijn met aardetinten, beige en zand tinten. Zoekt u een collectie die rustig en chique tegelijk is? Dan is Mystique de perfecte collectie voor u!

Mystique biedt chique en klassieke designs met rustige kleuren voor uw huis

De collectie heeft veel effen kleuren met klein design erop. Er is een design met lichte strepen over een behangstrook heen. Dit lijkt op een lichtstraal dat echt schitterend zal lijken op de muren. Het zal lijken alsof er erg veel licht in uw huis is. Er is ook een effen kleur met een design alsof het zand is. Dit geeft een erg rustgevend effect. Een barok design zal een chique effect aan uw huis geven. Combineer deze met een effen design omdat het een erg druk patroon is. De bijpassende effen kleuren zijn hiervoor ook aanwezig. Het zal niet een Originals collectie zijn als er geen bloemrijke patronen in zitten. Daarom is er een design vol met rozen. Een gestreept design wordt gecombineerd met een soort satijnen streep. Dit zal een prachtig chique effect aan uw huis geven. Een erg bijzonder design is een met landkaarten. Verkrijgbaar in twee soorten, een met de blauwe kleur van water en een die volledig een beige kleur heeft. Een tweede barok design heeft een glinsterend design. Blauw wordt met een gouden kleur gecombineerd en oud roze met een zilveren.

Gebruik Mystique van Originals niet alleen in huis maar ook op kantoor

Dit behang is klassiek en elegant en het kan dus worden gebruikt in uw slaapkamer, zodat u een  gezellige omgeving kunt creëren waar u zich op uw gemak voelt, maar ook de woonkamer kunt u versieren met deze designs. De collectie Mystique van Originals is zeer veelzijdig en is dus niet alleen geschikt voor residentieel gebruik, u kunt het ook plaatsen in een commerciële ruimte. U kunt kantoren, showrooms en bedrijven opfleuren met de prachtige designs. Ook kunt u ruimtes als een ontvangsthal, café, restaurant of een winkel hiermee behangen. Met deze schitterende collectie van Originals kunt u een gepersonaliseerde indruk maken.

U kunt gebruik maken van kleuren om een andere sfeer in huis te creëren. Heeft u een grote kamer die u graag wat huiselijker wilt maken? Maak dan gebruik van donkere kleuren, die zullen uw kamer kleiner doen lijken dan die is. Heeft u juist een kleine kamer en wilt u die groter doen lijken? Gebruik dan lichte kleuren. Dit zal uw wanden meer diepte en hoogte geven. Wat een ruimtelijk effect heeft.

Originals verkoopt kwaliteit behang zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten in uw huis

Mystique is een high-end collectie als het gaat om designs, maar ook als het gaat om de kwaliteit van het materiaal. De nieuwe collectie van Originals is geproduceerd op vliesbehang, dit is gemaakt met een combinatie van papier en cellulose. Deze combinatie zorgt ervoor dat het behang sterk is en dus niet zal scheuren, ook zal het niet snel slijten. De innovatieve materialen waarmee het vliesbehang is gemaakt zorgt voor een goede lichtechtheid, dit zal verkleuringen voorkomen. Zelfs bij blootstelling aan direct zonlicht. Ook is het behang gemaakt van vlies volledig afwasbaar, ook deze eigenschap hebben we te danken aan de sterke materialen. Met een spons of een zachte borstel kunt u gemakkelijk lichte vlekken verwijderen. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken om kamers waar veel geleefd wordt, waar de muren een hogere kans hebben om vies te worden. Wij raden u aan om altijd de verpakking met advies van de fabrikant te lezen.

Vliesbehang is in de laatste jaren erg populair geworden, dit komt vooral omdat het erg makkelijk is om mee te behangen. Wat mede mogelijk gemaakt door door het sterke materiaal. Het namelijk niet snel scheuren, ook niet als het nat is. Het behang heeft geen inweek tijd, dus hoeft u het behang niet meer aan de achterkant met lijm in te smeren. U kunt de muur eenvoudig insmeren met lijm en dan gelijk het behang erop aanbrengen. Wat u erg veel tijd en ergernissen zal schelen. Ook als u na een tijdje uw behang wilt verwijderen is vliesbehang ideaal. U heeft geen gereedschap nodig, want u kunt het behang droog van de muren aftrekken. De wanden zullen dan niet beschadigen en er zullen geen resten achter blijven.

Mystique van Originals is nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Zit uw favoriet niet in de Mystique collectie van Originals? Dan kunt u bij BRICOFLOR nog een van de vele merken online vinden. Wij begrijpen dat u graag de tinten, het materiaal en de kwaliteit wilt zien, voordat u een aankoop doet. Daarom bieden wij een gratis sample service aan speciaal voor onze klanten. Kies uw favorieten uit zodat u kunt zien of ze bij elkaar en bij uw huidige interieur passen. Ook hebben we een rekenmachine online die u precies zal vertellen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor het gewenste aantal vierkante meters. Neem nu een kijkje in de webshop van BRICOFLOR en vind uw favoriete behang online!

✓ Mystique van Originals

✓ Klassiek behang

✓ Gegarandeerd de beste prijs