Close icon

rasch behang: een ervaren bedrijf die hoge kwaliteit behang produceert voor elke kamer in uw huis

Rasch is een Duits behang bedrijf gebaseerd in Bramsche, gespecialiseerd in het bedenken en ontwerpen van hoge kwalit…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

Het behang bevat hoge kwaliteit klassieke en moderne ontwerpen die uw ruimte een tijdloze look geven. Daarom is het geen verassing dat Rasch de marktleider is als het gaat om de Europese behang industrie, en deze positie hebben ze al velen jaren. De vele verschillende collecties hebben veel keuze in verschillende aspecten; denk aan verschillende kleuren van eenvoudig behang, verschillende texturen, patronen en materialen. Rasch biedt vinyl, papier, en niet-geweven behang. Dit nieuwe type product geniet van een hoge kwaliteit en vele voordelen.

behang van rasch: praktisch en een stijlvolle oplossing voor uw renovatie project

Dit jaar heeft Rasch nieuwe collecties gelanceerd maar ook oude collecties vernieuwd. Rasch biedt nu nog een bredere keuze aan behang selecties waaronder vinyl behang, papier behang, en niet-geweven behang, met het merendeel wat niet geweven is. Niet geweven behang wordt typisch gezien als de hoogste kwaliteit behang wat verkrijgbaar is dankzij de lange levensduur en gebruiksgemak.

Behang van Rasch wordt normaal gesproken ontworpen met als doel dat ze gemakkelijk te verwijderen zijn en schoon te maken zijn, dit geeft uw flexibiliteit bij het ontwerpen van uw interieur. Hiernaast zijn veel Rasch producten ontworpen om brandveilig te zijn. Ook al biedt Rasch veel hoogwaardig designer behang aan, vergeten ze niet om kwaliteit materialen en praktische kwaliteiten in hun ontwerpen toe te voegen.

De naam van deze collectie past perfect bij alle soorten behang die deze collectie bevat. De imitatie hout, veren, planten en huiden zijn allemaal aanwezig, en vallen vooral op door hoe realistisch ze eruitzien. Het voelt aan alsof u bent getransporteerd naar de jungle van Afrika. De houtachtige behangsoort is erg uniek, dit komt omdat er kleine maar zorgvuldige details in zijn verwerkt, zoals in de takken van bomen. Deze zullen er prachtig uitzien in uw huis, en helpen u om een rustiek gevoel voor elkaar te krijgen.

De steen structuur in deze collectie is ook uniek ten opzichte van andere producten die te koop zijn. De grote rotsen geven een historisch gevoel, met een hint van oude stammen. Uw muur zal getransformeerd worden in een enorme steen oppervlakte, zoals in grotten of tempels. Deze worden natuurlijk aangeboden in verschillende realistische tinten om bestaande interieur elementen aan te vullen, en om een specifieke ambiance te creëren. De “normale” behang soorten in deze collectie zijn niet compleet normaal, dit komt doordat er een fijne textuur is toegepast aan de oppervlakte om een subtiel gevoel van Afrika te creëren.

De behangsoorten met veerontwerp zijn beschikbaar in twee verschillende felle kleuren. Het realistisch ontwerp geeft de impressie alsof de veren elkaar overlappen en geven een subtiel 3D optiek aan uw muur. Er is ook een vogel behang beschikbaar, deze geeft de perfecte finishing touch aan bijna elk interieur. Hiernaast is er ook een plant ontwerp beschikbaar in deze lijn. De levendige groene kleuren zijn zeer realistisch, en zullen er zeer natuurlijk uitzien in uw huis.

Ten slotte zijn er fantastische structuren, Rasch heeft vele vacht en vel imitaties beschikbaar om de Afrikaanse sfeer naar het volgende niveau te tillen. Met deze collectie kunt u uw huis decoreren met imitatie slangenvel, of een lichte tint van imitatie luipaard, of zebra, om er enkele op te noemen. Alle behangsoorten in deze collectie hebben werkelijk een levendig ontwerp. Als de Afrikaanse wildernis uw hart veroverd heeft, dan is de African Queen II collectie voor u!

aqua relief IV: een waterbestendige collectie is de ideale oplossing voor uw badkamer en keuken

Deze lijn van behang heeft een sterke vinyl toplaag. Dit maakt het geschikt als badkamerbehang en als keukenbehang, deze zijn beide waterbestendig, en vocht resistent. Gecombineerd met fantastische motieven, heeft Rasch een perfecte collectie gemaakt om toe te passen op plekken waar men dat nog nooit gedaan heeft in de wereld van behang. Sommige ontwerpen geven een hint van waar ze geschikt voor zijn. Bijvoorbeeld, het Teatime ontwerp geeft een mooie finish aan een keuken of salon.

De verschillende schelp ontwerpen zijn een charmerende keuze als badkamer behang of voor op het toilet. Maar Rasch biedt niet alleen opzichtige ontwerpen aan, hun ontwerpers hebben besloten om buiten het boekje te gaan en hun producten nog verder te ontwikkelen. Daarom heeft deze collectie ook houtbehang ontwerpen in verschillende kleuren. De zes verschillende opties bevatten, onder andere, een motief die duidelijk geïnspireerd is door hout stellingswerken, voor een ontspannende zeekust sfeer.

factory II: geef uw muren een urban en industrieel gevoel met een tal aan baksteen behang ontwerpen

Deze collectie draait volledig om “back to basics”, en ruwe materialen die allemaal in de spotlight staan. Steen, hout, en kurk ontwerpen vullen deze collectie met prachtige motieven en verschillende kleuren. Er zijn ook veel baksteen behang ontwerpen beschikbaar in bijna elke steenkleur die u zich kunt bedenken. Grijs, beige, rood, zwart en wit baksteen behang maken deze collectie af. Deze kunnen uw ruimte transformeren in een oase van rust, dankzij een herkenbare ambiance. Het doet denken aan oude huizen en jeugd herinneringen.

Het wit en grijze marmer behang is ook uniek, en zullen zeker een statement maken in huis. Een luxueuze en fantastische atmosfeer zullen vanaf dag 1 van uw muren druipen. Naast de baksteen en marmer motieven in deze collectie, er zijn vele hout structuren die worden aangeboden. Deze geven uw huis een warm en rustiek gevoel, waardoor u zich onmiddellijk thuis zult voelen. Hiernaast, is er de kurk behang, deze geven uw huis een levendig, en warme atmosfeer die nooit zal vervelen.

rasch: exceptionele ontwerpen en eco-vriendelijke opties voor behang ontwerpen

Rasch is een milieuvriendelijk bedrijf. Voor vele jaren heeft Rasch grote inspanningen gemaakt om hun behang in een milieu vriendelijke manier te produceren. Deze inspanningen hebben er voor gezorgd dat ze een aantal certificaten hebben verdiend die aantonen hoe toegewijd Rasch is om hun behang op een milieu vriendelijke manier te produceren. Het doel van Rasch is, is om te produceren op een milieu vriendelijke manier, maar zonder compromissen te sluiten als het gaat om de kwaliteit van hun product. Hierdoor heeft Rasch de DEKRA certificatie toegekend gekregen van de Duitse regering voor hun lage energy consumptie tijdens het productie proces. Hiernaast heeft Rasch ook een Noventiz prijs gewonnen voor hun lage CO2 uitstoot. Dit allemaal garandeert dat u kunt genieten van de hoogste levenstandaard terwijl u zich op uw gemak voelt, wetende dat de impact op onze waardevolle planeet zo minimaal mogelijk is.

rasch is de trendsetter - vochtbestendig behang voor uw badkamer

Rasch heeft altijd de nieuwste technologieën in hun producten verwerkt. Niet alleen esthetisch, maar ook op het vlak van technologie en het ontwerp van hun producten. Vele van hun behang ontwerpen bevatten unieke eigenschappen zoals verhoogde texturen en vocht resistentie. Bijvoorbeeld, Rasch’s Aqua Relief IV bevat een unieke vocht bestendige kwaliteit die het ideaal maakt voor badkamers, keukens, en andere vochtige kamers. Rasch is de marktleider als het gaat om hun uniek textuur behangsoorten, zoals die in de African Queen II collectie. Niet-gewoven behang heeft vele voordelen, de meest geliefde eigenschap is het gemak waarmee u kunt het decoreren. Deze behangsoorten kunt ook eenvoudiger opgehangen, dit komt doordat u bij deze behangsoorten eerst de lijm op de muur kunt smeren, in plaats van eerst op het behang, en vervolgens op de muur, ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat het eerst moet intrekken.

BRICOFLOR is al voor meer dan 40 jaar in de vloerbedekking en behang industrie. Dit geeft ons jarenlange ervaring in het vinden van de beste kwaliteit producten voor uw huis. Wij bieden u een brede selectie aan Rasch behang aan, om te verzekeren dat u het perfecte behang voor uw décor kunt vinden. Wij bieden uitsluitend hoge kwaliteit vloer en behang aan, hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat uw behang een van de beste is die beschikbaar is.

Als u de kwaliteit van de producten zelf wilt zien, maak dan gebruik van onze gratis sample service. Uw sample zal bij u worden bezorgd en u kunt dan zien of het behang het interieur van uw huis aanvult. Hiernaast bieden wij ook persoonlijke offertes aan als u op zoek bent naar een grotere kwantiteit, neem hiervoor contact op met ons per email, telefoon, of het contactformulier. Dus neem een kijkje in onze behangwinkel en bestel uw nieuwe behang online!

Plus icon lees meer