Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Bloemen behang – elke dag van het jaar het voorjaar in huis

De vreugde en goed humeur wanneer het lente is, is iets unieks waar men naar uitkijkt gedurende het jaar. U kunt nu ook be…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Licht in elke ruimte dankzij behang in bloemen ontwerp

Het lijkt af en toe moeilijk om dit behang patroon te combineren met uw interieur, echter kan het veel helderheid en levendigheid geven aan uw decoratie. Hierdoor gaat u gelijk iets optimistischer tegen het leven aan kijken. U kunt elke dag leven met vreugde en enthousiasme in iedere ruimte van uw huis. Wellicht vraagt u uzelf af hoe een simpel behang ontwerp zoveel emotie kan wekken bij mensen die ernaar kijken. Dit komt doordat het bloemen ontwerp uw humeur kan veranderen dankzij kleuren, vitaliteit en welzijn. Vooral na een lange dag op kantoor kan het uw bui een goede oppepper geven.

 

Een ander pluspunt van dit bloemen behang is dat het perfect te combineren is met elke vorm van interieurdecoratie. Dankzij de grote verscheidenheid van bestaande varianten, kunt u zien dat elk bloemen behang ten opzichte van elkaar anders zijn. Dus als u een meer moderne touch aan uw appartement wilt geven dan kunt u kiezen voor een passend bloemen behang ontwerp.

Verschillende materialen voor bloemen behang

U zult bij bloemenbehang niet alleen grote verschillen vinden als het gaat om kleuren en patronen. Maar ook in de materialen die gebruikt zijn bij de productie, we kunnen hier voornamelijk onderscheid maken tussen twee verschillende types: vliesbehang en papierbehang.

Papierbehang in hun papier variant

Dit type behang wordt traditioneel gebruikt wordt als het gaat om interieur ontwerp. Maar tegenwoordig is papierbehang verouderd, dit komt mede dankzij het delicate papier, en wordt het alleen aangeraden voor kamers die weinig gebruikt worden. Hiernaast is het niet afwasbaar, en dit kan bij dagelijks gebruik problemen met zich meebrengen.

Vinyl behang met bloemen patronen

Niet alleen vloerbedekkingen worden gemaakt van vinyl maar ook behang om een lange levensduur te verzekeren. En alhoewel ze niet zo oud zijn als papierbehang, is vinyl behang een echte klassieker. De geweldige eigenschappen hebben vliesbehang een favoriet gemaakt, maar bieden meer dan alleen prachtige ontwerpen en kleuren. Dit type behang bestaat uit vlies of papier basiswaar, voordat bovenop met pvc het ontwerp wordt aangebracht, wat ervoor zorgt dat het product een lange levensduur heeft en het isoleert materiaal tegen vocht. Andere eigenschappen van dit product zijn dat het resistent is tegen verkleuring en dat ze afwasbaar zijn, dit maakt het de perfecte behangsoort voor badkamers en keukens. Kies een van de exclusieve ontwerpen die beschikbaar zijn en laat uw verbeelding zijn loop gaan!

Behangen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Alhoewel het waar is dat behangen niet de meest ingewikkelde taak is, is het wel waar dat afhankelijk van het gekozen materiaal het wel aanzienlijk moeilijker kan worden. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen 2 typen behangpapier behang en vliesbehang

Bloemenbehang met papier basis

Zoals we eerder al hadden beschreven, is papierbehang alleen gemaakt papier en wordt het niet versterkt door andere materialen, hierdoor wordt het behang proces enigszins lastig. U moet eerst de achterzijde van het behang lijmen, vervolgens moet u ongeveer twee minuten wachten zodat het papier iets zachter wordt, en vervolgens kunt u het op de muur bevestigen. Tegelijkertijd moet ook lijm op de muur geplaatst worden. Ook bij het verwijderen moet er vrij voorzichtig te werk gegaan worden, dit komt doordat het materiaal fragiel is. Het kan namelijk afscheuren en kleine stukjes achterlaten op de muur die moeilijk te verwijderen zijn. Het is een goedkoper behang die gebruikt kan worden voor ruimtes die niet veel worden gebruikt.

Vliesbehang nu ook met bloemen motieven

Het vliesbehang wordt gekenmerkt door het materiaal dat bedekt wordt met een enkele laag acryl. De vliesbehang heeft haar naam gekregen doordat het een vlies is van textiel, zonder dat het gewoven is, hierdoor worden geen garen gevormd. Ten opzichte van papierbehang is vliesbehang velen malen eenvoudiger te behangen. U hoeft simpelweg alleen lijm op de muur te plaatsen, en vervolgens het droge behang tegen de muur aan, vervolgens is het een kwestie van wachten tot het lijm opgedroogd is en te corrigeren waar het nodig is. Het verwijderen van vliesbehang is ook zeer eenvoudig, u hoeft het simpelweg alleen van de muur af te trekken, en u zult zien dat het geen residuen achterlaat. Dit komt door de acryl laag, die ondoordringbaar is.

Bloemen behang – fabrikanten en merken met de beste modellen

In de BRICOFLOR online winkel hebben we niet alleen prachtige soorten bloemen behang  maar ook kwalitatief zijn ze de beste die op de markt te krijgen zijn. Dit komt door onze producten zorgvuldig uitgekozen worden van de beste fabrikanten in de wereld van behang. U kunt kiezen uit meer dan 1000 behang met bloemen patronen.

A.S. Creation – bloemen behang "made in Germany"

Als er iemand is die verstand heft van behang dan is het wel de Duitse fabrikant AS Creation. Niet alleen zijn ze altijd bewust van de laatste trends als het gaat om patronen en kleuren, maar de kwaliteit van alle behangsoorten die zij produceren van hun faciliteiten in Gummersbach zijn de beste die op de markt te krijgen zijn. Zij hebben iets te bieden voor alle smaken en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een kalme omgeving met 343796 AS Création Vacation of voor een speciaal model met 344511 AS Creation Free Nature.

Originals – de meest originele bloemen behang

De Originals behangsoort zijn wereldwijd bekend voor hun kwaliteit in beide ontwerp en producten. Ze zijn altijd bezig met verbeteren van hun producten zodat hun behang altijd eer doet aan hun naam en voor hun originaliteit van producten.

Livingwalls – avant-garde behang voor de beste stijlen

Livingwalls is een van de meest vooraanstaande design merken als het gaat om behang, hun producten zijn gericht op het midden-hoge segment van de markt. In hun brede collecties zult u producten vinden die niet bij andere merken te vinden zijn. Livingwalls heeft, onder meer, verschillende avontuurlijke ontwerpen voor jungle behang.

Michalsky Living – breng uw innerlijke interieur ontwerper naar buiten

Dankzij de vele mogelijkheden en creatieve vrijheid die Michalsky Living aanbiedt, zult u niet alleen een nieuwe vorm van interieur ontwerp ontdekken, maar ook andere zijdes van uzelf die u nog niet kende. Durf het te proberen en laat zien dat u niet bang bent om een gedurfde look te laten zien! 

Architects Paper – innovatief bloemen behang

In de markt van behang wordt Architects Paper gezien als een luxe merk, die staat voor een nieuw niveau in het segment van professionele producten van zeer hoge kwaliteit. Hun ontwerpen zijn zeer elegant en zijn zeer veeleisend omdat ze zoveel verschillen van de rest. Voor hun modellen in bloemen behang is, 306575 Architects Paper Metallic Silk  een zeer speciaal model. 

Lutèce – realisme en kwaliteit, alles in één

De ontwerpen van dit behangmerk zijn zo realistisch bewerkt, dat ze net echt lijken. U kunt bijvoorbeeld met Lutèce Authentic Walls behang bijna vers gemaaid gras ruiken, deze wordt aangeraden voor keukens, waarbij u zich vrij zult voelen om lekker met verschillende recepten te experimenteren. Dankzij het Lutèce merk kunt u naar elke weide reizen zonder uw huis te verlaten!

Innova – de schoonheid van de klassieker

Het bloemen ontwerp een tijdloze stijl die nooit uit de mode zal raken. De bloemen van het Innova merk presenteert een moderne interpretatie die beide elegant zijn met een soort Rococo stijl. Als waar u naar op zoek bent een behangsoort is die een contrast biedt tussen uw meubels en muren in uw appartement, kies dan voor model Innova, een klassieke patroon behang in de meeste herontdekte versie.

Versace – bloemen behang in de puurste italiaanse stijl

Met Versace behang hebben we geleerd dat niet alleen kleren expressief kunnen zijn, maar dat elk decoratief element dat kan zijn. Als er een merk behang is die zo exclusief is, dat alleen mensen met veel persoonlijkheid het kunnen gebruiken, dan is het Versace. Elegantie, stijl en goede smaak, dat is hoe elk model in elkaar zit. Hiernaast als u wat meer contrast aan uw muren wilt geven dan kunt u dat terug vinden in de Versace collectie in een Valance formaat, zoals met het volgende Versace behang 343052 Versace III.

Daniel Hechter – franse elegantie op uw muren

Daniel Hechter bracht kwaliteit textiel naar de reguliere consumenten met elegante maar simpele ontwerpen. Met de huidige behangcollecties heeft Daniel Hechter het voor elkaar gekregen om goede smaak en Franse elegantie naar iedereens muren te brengen. Als er een model binnen een collectie is die uw principes reflecteert maar ook uw stijl, kies dan voor Daniel Hechter behang, met een effen behang kleur die kalmte zal brengen in uw leven in uw appartement.

Brigitte Home – vintage romantisch bloemenbehang

Creeër een retro look in uw huis met een vintage behang van Brigitte Home. De stijl van het leven wordt vertegenwoordigd door het Duitse tijdschrift, Brigitte, en is terug te vinden in hun behang collectie van Brigitte Home. In Brigitte Home’s bloemenbehang collectie zult u modellen vinden die niet uit de mode raken,  gevolgd door de Duitse stijl.

Ontedek bloemenbehang die het best past bij uw stijl bij de BRICOFLOR online winkel!

Als de behangsoort die bij uw past bloemenbehang is, mis dat niet de modellen die wij in ons assortiment hebben! Van alle merken en alle kleuren, maar niet alleen dat! Als u besluit om bij ons behang aan te schaffen, dan kunt u ook gebruik maken van onze fantastische services! Een daarvan is, bijvoorbeeld, onze beste prijs garantie, dit verzekert u ervan dat u de beste prijs heeft die online te vinden is! Mocht u grote aantallen aan willen schaffen, vraag dan een persoonlijke offerte aan om een nog scherpere prijs te krijgen! En als u er niet uit komt welke modellen u nu precies wilt, maak dan gebruik van onze gratis sample service, en ontvang tot maximaal 8 modellen thuis om het in alle rust te bekijken. U kunt contact met ons opnemen per email, telefoon of via ons contact formulier! We horen graag van u!

Plus icon lees meer