Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tropisch behang – exotisch natuur op uw muren

Ontdek de schoonheid van de jungle met tropisch behang en de patronen van onder andere bamboe en palm bomen. Ontdek waarom jungle behang zo populair is en ontdek deze fantastische ontwerpen.

Lees verder

Jungle behang

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Vitaliteit in elke kamer met tropisch behang

Met tropisch gedoceerde kamers vult u uw huis met optimisme en vitaliteit. Het wordt aangeraden dat de algemene decoratie elementen van uw appartementen zo simpel mogelijk zijn zodat de omgeving niet overladen wordt, en in combinatie met een parket vloer zal u het perfecte resultaat behalen.

Deze stijl licht op en voegt een frisse en kleurrijke look toe aan uw appartement, dit zal gereflecteerd worden in de manier waarop tegen het leven wordt aangekeken, en met meer optimisme. Die wordt behaal door de kleuren die terug komen in deze stijl, dit zijn groen, geel en pastel kleuren. Laat zien dat u persoonlijkheid heeft door jungle behang in huis te halen die iedereen verbaasd doet doen staan.

Diversiteit in materialen gebruikt voor jungle behang

Naast het ruime aanbod die beschikbaar is in jungle behang als het gaat om kleuren en patronen, maar ook als het gaat om materialen die gebruikt zijn hiervoor. Als we praten over materialen die aan het oppervlakte worden gebruikt, dan kunnen we tussen twee materialen kiezen: vinyl en papier.

Papierbehang met jungle prints

Traditioneel gezien wordt er bij interieur ontwerp behang met papier afwerking gebruikt. Desondanks is het inmiddels verouderd en wordt er steeds minder vaak papier gebruikt. Omdat het materiaal zo fragiel is, wordt het alleen aangeraden in kamers die minder worden gebruikt. Dit komt door het feit dat het papier niet afwasbaar is, en dat dit een probleem kan vormen bij dagelijks gebruik.

Het meest tropische vliesbehang

Vloerbedekkingen zijn niet de enige goederen die gemaakt worden van vinyl. En alhoewel het niet zo oud en traditioneel is als papier behang, is vliesbehang inmiddels uitgegroeid tot een klassieker. De uitstekende eigenschappen hebben het een van de meest geliefde varianten gemaakt, en het biedt meer dan prachtige ontwerpen en kleuren. Dit type behang bestaat uit een vlies of papier basis met daar boven op een laag van PVC, dit biedt een lange levensduur van het materiaal en isoleert het behang van vocht. In de eigenschappen vinden we onder andere dat het resistent is tegen licht en afwasbaar is,  dit maakt het de perfecte behang voor badkamers en keukens, hierdoor kunt u het een Caribische touch geven waar men zo van houdt.

Behangen is nog nooit zo simpel geweest

Als waar we naar op zoek zijn een behang is die ons leven gelukkiger en eenvoudiger maakt, waarom zouden we er dan een kiezen waarbij de plaatsing ervan ingewikkeld is? Als dit waar is, dan is het over het algemeen vrij simpel, maar we kunnen nog steeds onderscheid maken tussen papier behang en vliesbehang.

Tropisch behang met papier basis

Zoals we eerder al hadden uitgelegd in de vorige sectie van de karakteristieken van behang met papier oppervlakte. Zijn dezelfde feiten ook waar voor behangsoorten waarvan de basis van papier is. Om even hierop terug te komen, als er in de basis ook papier voorkomt, dan zijn er geen ondersteunende materialen die het behang versterken, en hierdoor is het proces va n behangen ook iets ingewikkelder. Er moet lijm aan de achterkant van het behang verspreid worden en vervolgens ongeveer twee minuten gewacht worden zodat het papier zacht kan worden en vervolgens kan het aan de muur opgehangen worden. Tegelijkertijd, moet er ook lijm op de muur uitgesmeerd worden waar het behang komt te hangen. Wanneer het komt tot het verwijderen van het behang, moet er relatief voorzichtig te werk gegaan worden, dit komt doordat het om een fragiel materiaal gaat, die makkelijk kan afscheuren bij het verwijderen en daardoor blijven er kleine stukjes achter die moeilijk te verwijderen zijn. Het is een type budget behang die u goed van dienst kan zijn in ruimtes waar relatief weinig gebruik van gemaakt wordt en hierdoor wat kleuren op uw muren brengt.

Tropisch vliesbehang met exotische planten en dieren

De hoofd eigenschap van niet gewoven behang is dat het materiaal die het bedekt een enkele laag PVC is. De naam van dit behang is gegeven door het feit dat de vezels die het product samenstellen een textiel basis is die niet gewoven is, hierdoor ontstaan er geen garen. Als het komt tot het behangen, dan is het veel eenvoudiger en meer comfortabel, omdat er alleen op de muur gelijmd hoeft te worden kunt u tot het opdroogt het behang zoveel bijstellen als u wilt. Om het te verwijderen is het proces net zo simpel, trek het van de muur af en u zult zien dat er niets achterblijft op de muren. Dit komt door de acryl laag, die het ook nog ondoordringbaar maakt, dit maakt het dé perfecte kandidaat om leven en licht te brengen in natte en vochtige kamers.

Tropisch behang – fabrikanten en merken met de beste modellen

In de BRICOFLOR online winkel hebben we niet alleen de meest prachtige tropische behangsoorten maar ook de kwaliteit hiervan is de best mogelijke. Dit komt doordat onze selectie van behangproducten een van de beste merken is op de muurbedekking markt. U kunt kiezen van ruim 1000 tropische behangsoorten waardoor het moeilijk is om er maar één uit te kiezen.

A.S. Création – De Cariben zijn gearriveerd in Duitsland

Vaak missen de Duitsers de warmte en goede weer van de Cariben, om de  koude winters te doorstaan. De Duitse fabrikant AS Creation kent deze sensatie maar al te goed, en precies hierom hebben ze de tropische behangsoorten ontworpen om wat levendigheid aan uw muren te geven, met behang versierd met ananassen en flamenco, zullen ze iedereen enigszins blij maken. Neem een kijkje naar de 359802 AS Creation Club Tropicana en kunt u aan niets anders denken!

Michalsky Living – Stijl en vitaliteit bijeen

Het Michalsky Living merk biedt alle cliënten de mogelijkheid om zich een interieur ontwerper te voelen met het brede aanbod van ontwerpen en alle mogelijke combinaties. Durf het aan om verschillende ontwerpen te proberen ren te mixen en laat zien dat u voor niets of iemand bang bent! Bijvoorbeeld, u kunt verschillende gevoelens geven aan uw muren met 365193 Michalsky Living Dream Again om wat extra contrast te bieden ten opzichte van de rest.

Lutèce – Realistisch jungle behang

De ontwerpen van het Lutèce merk worden zo gedetailleerd geproduceerd dat ze net echt lijken. Bijvoorbeeld de 93871-8 Lutèce Authentic Walls zult u zich verdwaald voelen in het midden van de Amazone dankzij het realistische bamboe ontwerp.

Versace – Tropisch behang op zijn Italiaans

Voor degenen die het merk Versace kennen, weten dat als zij iets goed doen dat het hun toewijding voor kleuren is. Daarom kunnen we tussen hun tropische modellen felle kleuren vinden zoals groen of geel. De Versace 962403 Versace 2 is het meest elegante en luxueuze versie van een tropisch behang.

Ga op zoek naar uw favoriete tropische behang bij de BRICOFLOR online winkel!

Weet u al zeker dat u een prachtige jungle ontwerp wilt, kies dan voor BRICOFLOR NL, wij hebben de beste services zoals: onze Beste Prijs Garantie, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de best beschikbare prijs krijgt die online beschikbaar is. Maar deze prijs kan nog verder omlaag, als u besluit om een grote bestelling te plaatsen. Wij kunnen dan een persoonlijke offerte voor u opstellen met de best mogelijke voorwaarden. Maar als u besluiteloos bent tussen een aantal verschillende modellen, maak dan gebruik van onze gratis sample service. U kunt dan tot 8 verschillende modellen in huis halen, om thuis in alle rust uw keuze te kunnen maken. U kunt contact met ons opnemen per email, telefoon of via ons contact formulier. We horen het graag!