Jungle behang; exotisch natuur op uw muren

Ontdek de schoonheid van de jungle met tropisch behang en de patronen van onder andere bamboe en palm b…

lees meer
1 - 20 z 194 Producent

Jungle behang: breng stijl in uw interieur

 

Jungle behang is perfect als u een warm klimaat en heldere kleuren aan uw interieur wilt geven. Laat je niet meevoeren door de grijze en eentonige gebouwen van de grote steden en geef je over aan de weelderige vegetatie van de tropische jungles.

 

Het tropische behang zal uw huis naar uw smaak versieren. Inderdaad, kies uw favoriete kleur tussen geel, groen of oranje, of neem ze allemaal tegelijk om de muren op uw eigen manier vorm te geven. Met deze wandbekleding kunnen al uw kamers met hun ruimte spelen. Zelfs de meest krappe ruimtes zullen profiteren van een visuele vergroting. Een voorbeeld van jungle behang is palmbomen behang.

 

Voor wie op zoek is naar een meer gepersonaliseerde lay-out, kunt u accessoires toevoegen om de impact van uw jungle behang te versterken: kies voor decoratieve objecten die ananas, flamingo's, cactussen of papegaaien nabootsen, of plaats hier en daar rotanmeubels. Deze toevoegingen zullen deze onderdompeling in Midden- en Latijns-Amerika of Zuid-Afrika alleen maar versterken. Dit zal het jungle behang beter naar voren laten komen. 

 

Maar de exotische stijl beperkt zich niet tot zichzelf. Het past volledig in het bohemienachtige decor, waardoor een nomadische, warme en sprankelende sfeer ontstaat. U hebt ook de mogelijkheid om een etnisch tintje toe te voegen (oosterse tapijten, salontafels, oosterse kruk...), om de eigenheid van de regio's die zich overal ter wereld bevinden beter te voelen!

 

tropsiche behangpatronen

Verschillende soorten tekeningen kunnen dit plantaardige behang versieren: dieren, planten en vruchten bijvoorbeeld. U krijgt realistische panorama's te zien, in potlood- of aquarelstijl. Bloemen behang past hier ook goed bij. Jungle behang zal zo helemaal tot leven komen.

 

Neem wandbekleding met vergelijkbare kleuren: donkergroen met donkerblauw, lichtgroen met geel, bruintinten... De wanden van uw kamer zullen zich in het decor mengen en uw vloer of meubilair in al hun pracht en praal laten zien!

 

Voor wie op zoek is naar een opvallend resultaat, speel met contrasten (geel en donkergroen, papegaaien in alle tinten, roze en bruin op beige...) en breng je extravagante natuur naar boven, zo origineel en geïnspireerd!

 

Tot slot gaan sommige tropische behang perfect samen met een chique sfeer. Kies dit keer kleine figuren, meestal in tinten van één of twee kleuren. Naast hun verbluffende grafische kwaliteit berusten deze laatste modellen niet op een getrouwe weergave van de werkelijkheid. In plaats daarvan richten ze zich op verbazingwekkende kleurstoffen die normaal gesproken niet in de wildernis verschijnen: ga voor rode, blauwe of bruine Amazoneboombladeren!

 

merken die exotisch jungle behang aanbieden

 

Veel fabrikanten wagen zich graag in het regenwoud met hun eigen creaties. Geel, groen, paars, rood, blauw... Alle kleuren zijn er voor uw plezier om de jungle in huis te halen!

 

as création - durf elementen uit de natuur te gebruiken

 

AS Création behang durft elementen uit de natuur te nemen en hun kleuren naar believen te veranderen: rood, zwart, blauw, fluorescerende roze vegetatie... Ontsnap aan zoveel keuzes waar het fotorealistische genre, de vintage jungle-sfeer met duizend kleuren en tweekleurige schilderkunst elkaar kruisen. Je zult niet teleurgesteld zijn.

 

versace - tropisch behang op zijn italiaans

 

De mensen die het merk Versace kennen, weten dat als zij iets goed doen het hun toewijding voor kleuren is. Daarom kunnen we tussen hun tropische modellen felle kleuren vinden zoals groen of geel.

 

jungle vinyl behang

 

Vinyl behang is tegenwoordig erg populair. Het is ook in trek omdat het de kenmerken van het traditionele behang, dat ooit het meest gebruikte behang was, overstijgt. Daarom springt vinyl behang er op dit moment uit. Allereerst wordt de basis gevormd uit meerdere lagen papier of uit een niet-geweven materiaal. Het waterdichte PVC-oppervlak garandeert een veilige toepassing in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers vanwege de water- en vochtbestendigheid. Bovendien is het zeer eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, omdat de lijm niet meer op het product wordt aangebracht, maar direct op de wand. U kunt ook profiteren van de weerstand tegen wrijven en licht, naast het vermogen om kleine onvolkomenheden in de muur te verbergen.

 

tropisch gestructureerd behang

 

Gestructureerd profielbehang, of gestructureerd profielvinylbehang, is iets anders dan vinylbehang: de PVC-toplaag is ditmaal met schuim bekleed. Dit geeft een indrukwekkend 3D-effect dankzij het hete preegsysteem dat het gebruikt. Dit is het belangrijkste voordeel dat het heeft ten opzichte van zijn concurrenten: niet alleen maakt PVC het resistenter dan traditioneel behang, maar het hoge reliëfeffect helpt het ook om scheuren en andere gebreken in de muren nog beter te verbergen dan vinylbehang.

 

bestel nu uw jungle behang online!

 

Online bestellen betekent een keuze uit duizenden producten. Vind een hele selectie van jungle behang op onze online winkel, wij garanderen thuisbezorging overal in Nederland en bieden een sample service als u twijfelt tussen verschillende van uw favorieten.

 

Plus icon lees meer