SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

De meest trendy behang stijlen van 2023

maandag 27 maart 2023

Welkom bij onze blog over de meest trendy behang stijlen van 2023! Laat je inspireren door de nieuwste collecties op Bricoflor en ontdek hoe je jouw interieur kunt opfrissen met de nieuwste behang trends. In dit artikel bespreken we de vijf populairste stijlen van dit jaar en geven we je tips om deze in jouw eigen huis toe te passen.

Abstract en geometrisch behang
Abstract en geometrisch behang zijn dit jaar helemaal in. Of je nu kiest voor strakke lijnen, speelse vormen of gedurfde kleuren, deze stijl past perfect in een modern interieur. Geef je woonkamer een frisse update met een statement muur of laat je slaapkamer stralen met een abstracte print.

Jungle en tropische prints
Haal de natuur in huis met Jungle en tropische prints. Van weelderige bladeren tot kleurrijke bloemen, deze stijl is perfect om wat leven en kleur aan je interieur toe te voegen. Creëer een oase van rust in je slaapkamer of geef je woonkamer een exotische touch met een jungle behang.

Vintage en retro behang
De liefde voor vintage en retro is terug van weggeweest. Geïnspireerd door de jaren '50, '60 en '70, brengt deze stijl een nostalgische sfeer in je interieur. Kies voor behang met een klassiek patroon, zoals bloemen of geometrische vormen, en combineer het met moderne meubels voor een unieke uitstraling.

Textuur en materialen
Textuur en materialen spelen een grote rol in de behang trends van 2023. Denk aan behang met een betonlook, marmer, hout of zelfs fluweel. Dit soort behang voegt diepte en dimensie toe aan je interieur en creëert een warme, gezellige sfeer. Perfect voor de slaapkamer, woonkamer of zelfs de keuken.

Minimalistisch en Scandinavisch behang
De Scandinavische stijl blijft populair, met haar strakke lijnen, neutrale kleuren en minimalistische ontwerpen. Kies voor behang met subtiele patronen in zachte kleuren, zoals pasteltinten of zachte grijstinten, om een rustige en uitnodigende sfeer te creëren in je interieur.

Conclusie
De behang trends van 2023 bieden voor ieder wat wils. Van abstract en geometrisch tot jungle en tropisch, en van vintage en retro tot textuur en materialen - er is een stijl die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Laat je inspireren door de prachtige collecties op Bricoflor en geef je huis een frisse update met de nieuwste behang stijlen van dit jaar.

Terug naar posts