Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Bent u op zoek naar Heuga Tapijttegels?

Heuga tapijttegels zijn populair sinds 1956 en hebben die populariteit niet verloren. In de afgelopen jaren hebben de handige tapijttegels zich bewezen, ze zijn duurzaam, betrouwbaar en een gemakkelijke oplossing als het gaat om renovatie in zowel particuliere als commerciële ruimtes.

Heuga & Schatex HEUGA

Helaas heeft Heuga Home Flooring alle productie in december 2016 gestopt en de overgebleven voorraad loopt langzaam leeg. Hier bij BRICOFLOR ontvangen we talloze goede reviews over deze tapijttegels, vergezeld van getuigenissen over hoe na 20 jaar loyale service de tapijttegels nog steeds in goede staat zijn. Desalniettemin, het verkrijgen van een specifieke kleur die u wenst wordt een steeds moeilijker proces, omdat de overblijvende voorraad steeds kleiner wordt.

Als u een van de vele klanten bent die altijd tevreden bent met Heuga tegels,  en u wilt een frisse uitstraling, kunnen wij u helpen bij het vinden van het perfecte alternatief! Het anticiperen op de behoeften van onze klanten heeft een hoge prioriteit, daarom hebben we gezocht naar "de volgende Heuga", en gelukkig hoefden we het niet ver weg te zoeken.

Het beste alternatief voor Heuga: Schatex tapijttegels

Heuga & Schatex SCHATEXWij stellen u graag voor aan Schatex tapijttegels, geproduceerd in Duitsland! In het bezit van het etiket "Made in Germany", voldoen deze tapijttegels aan uw wensen als het gaat om uw portemonnee en de designs. Duitsland heeft een lange traditie van efficiënte productie met een hoge kwaliteit, die onvermijdelijk leidt tot uitstekende producten met een opmerkelijk voordelige prijs. Natuurlijk kunnen we deze tegels zoveel prijzen als we willen, maar misschien wilt u nog steeds Heuga tegels. Gelukkig hebben Heuga en Schatex zeer veel gelijkenissen als het gaat om kwaliteit en prestaties, en onze technische experts zijn enthousiast en willen u graag helpen bij het vinden van een vervanging voor de Heuga tegels die u al heeft. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van welke Schatex tegel de meest passende opvolger is van uw huidige Heuga vloer:

Table 1

Om de grote aantallen toepassingsmogelijkheden van Schatex tapijttegels aan te tonen, hebben we de onderstaande tabel gemaakt. U kunt Schatex bijna overal in uw huis installeren, ook zelfs in uw kantoor, aangezien de meerderheid van de collectie geschikt is voor commercieel gebruik. Sommige zijn zelfs geschikt voor het meest zware gebruik!

Table 2

Schatex tapijttegels zijn extreem duurzaam en geschikt voor zowel uw huis als uw kantoor. Schatex Comfort is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld slaapkamergebruik. Het zachte oppervlak voelt prettig onder de voeten en geeft warmte en comfort aan de kamer. Door de opvallend goede geluidsdemping zorgen de tegels ervoor dat elke slaapkamer verandert in een oase van rust. Vergelijkbaar met de Comfort lijn, maar dan minder zacht, is Schatex Living. Deze collectie is meer geschikt voor bijvoorbeeld woonkamers, onder andere door de versterkte glasvezel onderkant heeft deze collectie een lange levensverwachting. Beide collecties stralen warmte en comfort uit, en komen verschillende aantrekkelijke tinten van blauw, beige en zwart. De tapijttegels zijn geschikt voor ruimtes met vloerverwarming, beschikken over antistatische en slip-resistente eigenschappen, daarnaast is het ook nog eens erg eenvoudig te installeren. Met andere woorden, deze tapijttegels vormen de perfecte oplossing voor een renovatieproject, zelfs als u een klein budget en een drukke agenda heeft. Wij bij BRICOFLOR kiezen voor Schatex als opvolger van Heuga, omdat ze de prijs-kwaliteitsverhouding hebben die u kent van Heuga (of misschien wel beter). U kunt tijdens het leggen interessante patronen creëren, voor een bepaalde stijl, gevoel of om uw kinderen te vermaken. Raak geïnspireerd door de verschillende kleuren!

Bijna alle Schatex collecties zijn ook geschikt voor commercieel Schatex_Elegance1 Childgebruik, daarom kunnen ze worden geïnstalleerd in speeltuinen, winkels, gangen en kantoren. Schatex Traffic Plus is het perfecte voorbeeld voor een commerciële tegel. Dankzij zijn innovatieve versterkte glasvezel achterkant, die de dimensionale stabiliteit biedt, en de snelle en moeiteloze installatie, kan het overal geïnstalleerd worden waar u maar wil. De collectie komt in zes tijdloze moderne kleuren, met een licht gespikkeld effect, dat lijkt te schitteren onder de juiste lichtinval en straalt een gezellige en aangename sfeer uit in de ruimte. Schatex tapijttegels hebben een hoge kleurvastheid, daarom kunnen ze blootgesteld worden aan direct zonlicht terwijl ze niet de geweldige levendigheid van hun kleuren verliezen. Deze tegels kunnen over vloerverwarming gelegd worden, zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen,

Wat heb je nog meer nodig van een tapijttegel? Duurzaam, elegant, stevig en makkelijk te installeren! De beste oplossing voor uw renovatieproject of een snelle verfrissing van uw huis of kantoor.

Als u, zoals wij, geïnteresseerd zijn in Schatex tapijttegels, aarzel dan niet om een kijkje te nemen onze online winkel of u kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Als u op zoek bent naar de uitstekende eigenschappen van Heuga is Schatex het meest geschikte alternatief. BRICOFLOR is de enige plek waar u deze geweldige tegels kunt vinden!

Schatex het meest gepaste product als u op zoek bent naar de uitstekende eigenschappen die u kent van het Heuga merk, maar BRICOFLOR is de enige plek waar u deze geweldige tegels kunt vinden! Maak gebruik van onze gratis sample service, zodat u de Schatex tapijttegels persoonlijk kunt zien en zo krijgt u een gevoel van de hoogwaardige materialen die tijdens de productie worden gebruikt.

Om het volledige aanbod van Schatex tapijttegels te kunnen bekijken, verwijzen we u naar onze online shop. U kunt eenvoudig online bestellen dankzij onze gratis sample service en de laagste prijs garantie.