Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Schatex Living—een comfortabele en stijlvolle keuze voor uw huis

Bent u op zoek naar een tapijt dat niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam, stijl en uw huis een huiselijk gevoel geeft? Zoek dan niet verder! Wij presenteren de nieuwe Schatex Living-collectie. Deze collectie biedt je een comfortabel gevoel in je woonkamer. Het geeft je huis dat warme, huiselijke gevoel met een tapijt dat gezellig en comfortabel is en ook bestand tegen slijtage in je huis. 

Lees verder

Schatex Living

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Beschikbaar in knusse kleuren die passen in elk huis

De Schatex Living-collectie is verkrijgbaar in 7 kleuren die passen in elke ruimte in elk huis. Van donkerblauwe, zwarte tinten tot beige, warme tinten. U kunt eenvoudig de sfeer creëren die u bij u thuis wilt hebben. Kies Terracotta voor een warm gevoel in uw woonkamer, beige voor een minimalistische look voor uw slaapkamer, of antraciet voor uw kantoor. Alle tapijttegels hebben dezelfde afmeting van 50 x 50 cm, waardoor u eenvoudig kleuren in uw huis kunt combineren. Waarom zou u één kleur kiezen als u ze allemaal kunt hebben? Laat je fantasie vrij lopen en creëer een ontwerp dat bij je past. Met behulp van strepen of een dambord motief kunt u bepaalde delen van uw ruimte markeren. Maak je buren jaloers met een tapijt dat niemand anders heeft. Met Schatex Living kunt u de grote wereld van tapijttegels ervaren!

Nu heb je ook de mogelijkheid om de tapijttegels te combineren met de nieuwste collectie van Schatex: de Schatex Living Planks! Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren beige-grijs, grijs en blauw-grijs.

Eenvoudig te installeren—Schatex Living

Met de tapijttegels van Schatex is de installatie een fluitje van een cent. Dankzij de unieke losse legmethode en een zwaar gewicht van 3700 g / m² heeft u geen lijm nodig om ze op uw vloer te bevestigen. U kunt ze gewoon neerleggen en ze zullen alleen bewegen als u dat wilt! Voordat u begint met het installeren van de tegels, haalt u ze uit hun doos om ze te laten acclimatiseren in de nieuwe omgeving. Zorg er vervolgens voor dat uw vloer vrij is van stof en oude lijmen en bepaal het midden van uw kamer voordat u begint met leggen. Leg de tapijttegels vanuit het midden naar buiten en als je wilt dat de vloer extra stevig is, breng dan dubbelzijdig plakband langs de randen van de muren aan. Het is niet aan te raden de tegels op de vloer te lijmen, maar u kunt de tegels samenvoegen met onze handige TacTiles.

Niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en veilig

Naast de eenvoudige installatie bied Schatex Living ook meer geweldige functies. Het tapijt is perfect geschikt voor mensen met allergieën en mensen die gevoelig zijn voor stof. De vloer bindt zich met de stofdeeltjes in de lucht en houdt ze vast in het tapijt, waardoor ze niet door je kamer kunnen vliegen. Om stof te verwijderen, stofzuigt u het tapijt twee keer per week aan. De tegels kunnen ook worden gecombineerd met vloerverwarming, perfect voor het toevoegen van extra warmte aan uw huis. Er is niets beter dan een zachte en warme vloer! Verdieping te lawaaierig? Geen probleem! De vloer absorbeert geluid. Het tapijt heeft een brandbeschermingsklasse van Cfl-s1 en geeft bij brand slechts een kleine hoeveelheid, niet toxische rook af. Geef je huis een extra veiligheidsfunctie door Schatex Living toe te voegen!       

Schatex Living—tapijttegels met een hoge kwaliteit nu bij BRICOFLOR!

Overtuigd? Plaats dan vandaag uw bestelling in onze online winkel en profiteer van onze gratis sampleservice en de beste prijsgarantie! Een grote bestelling nodig? Geen probleem! We zijn meer dan blij om u te helpen met een offerte. Als u vragen heeft aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen. Ons team staat altijd voor u klaar. We kijken uit naar uw bestelling!