Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Laminaat

Een klik PVC vloer met een Portugese print? Oneindig veel renovatiemogelijkheden!

Klik PVC tegels

Het is niet altijd gemakkelijk om een ​​echte cementtegelvloer of -muur te kopen: dit type luxueuze tegel is duur en heeft een delicate plaatsing nodig en onderhoud. Maar dit hoeft geen rede te zijn om uzelf van dit authentieke decor in retrostijl te weerhouden! Gelukkig hebben we aan je gedacht: je kunt nu PVC tegels vinden voor elk type vloer, sommige imiteren het tot in de perfectie. Ontdek hier al uw renovatiemogelijkheden om van een imitatie cementtegelvloer te genieten!

PVC vloeren banner

PVC Coating: de economische oplossing

Tegels gemaakt van elastisch PVC-materiaal hebben een ergonomische coating die de vloer betaalbaar maakt voor elk budget. Dit komt ook tot uiting in de goede prijs-kwaliteitverhouding: hoogwaardige producten kunnen al worden gekocht voor minder dan € 20 per m². Bovendien zijn ze extreem gemakkelijk te onderhouden en snel te verplaatsen, wat u veel kracht en tijd kan besparen voor de belangrijke dingen in het leven! PVC-vloeren hebben ook het voordeel dat ze volledig waterdicht zijn.

Een uitstekend product is de PVC-vloer van de Gerflor Texline-collectie, deze kan los gelegd worden (zonder lijm) tot maarliefst 35 m²! De Gerflor Texline-collectie biedt vele decors, waaronder de kleur Gerflor Texline "Cordoba Blue". Vooral in sociale netwerken was deze vloer de duidelijke favoriet. Hetzelfde geldt voor de indrukwekkende Provence-modellen, die direct hebben bijgedragen aan het succes van de collectie.

Vinyl vloerrol van PVC

PVC-tegels: voor wie voor prestatie wil kiezen!

Een robuuste coating, enorme duurzaamheid, prettige installatievriendelijkheid en aantrekkelijke esthetiek in één product? Er zijn PVC-tegels voldoen aan al deze en nog meer eisen! Het materiaal kan worden aangepast aan alle soorten oppervlakken en wordt vooral gewaardeerd vanwege de afdichtingseigenschappen. Een veilige en waterdichte installatie in de keuken en badkamer is eenvoudig mogelijk en zorgt voor een smaakvol ontwerp in alle ruimtes. De veelzijdige PVC-vloeren zijn te vinden in een uitstekende tegellook in onze online shop, zowel voor klikken als lijmen.

BerryAlloc Ocean

PVC met klikverbinding: een snelle renovatie

PVC-tegels met een klikverbinding zijn de beste oplossing voor elke doe-het-zelver die zijn renovatieproject zo snel mogelijk wil uitvoeren. Het intuïtieve kliksysteem (zonder lijm) is direct na installatie toegankelijk, wat een duidelijk voordeel is ten opzichte van de lijmvariant. Ontdek bijvoorbeeld de Tarkett Starfloor Klik 30-collectie in onze online shop en blader door de spannende ontwerpen die al vele andere huishoudens sieren.

Tarkett Starfloor Click 30

De Portugese tegel – De zelfklevende robuuste variant!

Dit type PVC-tegel maakt installatie mogelijk zonder knipsysteem of lijm. Het systeem is vooral gemakkelijk en snel, wat alle doe-het-zelvers zal overtuigen. Deze tegel heeft een zware coating,  desondanks kan elke plaat verplaatst worden en afzonderlijk worden vervangen.

Onze favoriet? De collectie van Gerflor Senso Premium! Deze vinyltegel is uiterst solide, omdat het geschikt is voor zowel particulier als commercieel- en professioneel gebruik. De combinatie van beton-, hout- en cement maakt de tegel compleet! Hierdoor heb je een volledig vrije keuze over de tegel! Gerflor Senso zelfklevend Premium is verkrijgbaar in goud en grijs.

Tegeltjes behang

Laminaatvloeren: een praktische optie voor woningen

Het zijn niet alleen PVC vloeren die zeer mooie cementtegeleffecten bieden: laminaatvloeren zijn ook een expert in het nabootsen van andere coatings. Met laminaatvloeren geniet u van een warm ontwerp, een praktische installatie en een goede weerstand tegen het dagelijks leven – en dat allemaal tegen een bescheiden prijsje.

We raden het BerryAlloc Ocean-assortiment aan: deze badkamerlaminaatvloer biedt drie modellen aan met heldere en verfijnde kleuren (wit, blauw of zwart). De waterdichte en resistente coating (AC4) is verkrijgbaar in verschillende reeksen en profiteert van verschillende hoogwaardige technologieën om het uiterlijk nog realistischer te maken (onregelmatige oppervlakken, scheuren ...).

Vliesbehang met prints

Tegeltjesbehang - de authentieke keuze

Wilt u ook uw muren laten stralen in een uniek tegelontwerp? Gebruik dan de universele soorten behang in tegellook! Het verschil met echte wandtegels is nauwelijks merkbaar en kan niet met het blote oog worden gedetecteerd. U bespaart niet alleen geld met behang in tegellook, u bent volledig vrij in het ontwerpen van patronen en kleuren. Zowel op de vloer als op de muren kunt u uw individualiteit een nieuwe uitdrukking geven en perfect harmoniseren. Dankzij hun stabielere compositie is het behang in tegellook veel gemakkelijker te leggen. Net als normaal behang kan het makkelijk geplaatst worden en is het niet alleen vuilafstotend maar ook waterafstotend!

PVC vloeren in vinyl design