Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Een natuur behang voor een vrolijk interieur

vrijdag 3 september 2021

Wat als je nou kiest voor een prachtige natuurlijke uitstraling in je huis? Niets is meer aangenaam dan de frisheid van de prachtige flora en fauna. Inspireer jezelf met de charme van de natuur en zorg voor een ontspannen natuurlijke sfeer in je huis. Wij hebben wat ideeën op een rijtje gezet met natuurbehang of parket om zo voor een realistische, natuurlijke sfeer te zorgen.

Combineer uw vloeren en behang met uw bucolische interieur

Met je wandbekleding en vloer heb je een ongelofelijke invloed op je interieurstijl. In alle werkelijkheid hebben ook de kleuren en de gekozen materialen een ongelofelijk grote invloed op het interieur van je huis. In dit blog zullen we even beginnen met de keuze van de vloer. Voor een bucolisch interieur, kunt u het beste kiezen voor verschillende soorten hout of PVC in houtlook. Als je op zoek bent naar een donkere houtsoort, neem dan eens kijkje naar walnoot. Een vloer van dit type zal een vintage stijl toevoegen, die erg geliefd is bij een landelijk interieur. Het is perfect om te combineren met deze stijl. In het geval dat je liever een lichtere vloer hebt is een esdoornvloer een goede optie. Een duidelijke essentie zal worden gekoppeld aan de ontspannen sfeer van jouw idyllische interieur.

Natuurbehang - Neem een kijkje naar het Ginkgo patroon

322653 Cuba A.S. Création

Om voor nog meer natuur in je ruimtes te zorgen kunt u het beste kiezen voor een natuurbehang. Dit zal een heerlijk sfeertje toevoegen aan een ruimte die al zeer ontspannen oogt. Wij bieden verschillende soorten natuur fotobehang aan. Sommige zijn meer abstract, zoals de Ginkgo uit de Cuba collectie van A.S. Création. Of kies voor een van de ontwerpen  hiernaast, die soberheid en elegantie oproepen. Zonder te veel aandacht op te eisen gaan de nuances van het decor soepel over naar groene planten. Want wie landelijk zegt, vraagt niet direct om een extreem groen interieur.

Ginkgo DD115069 A.S. Création XXL 5

Ginkgo staat bekend als “de boom tot duizend kronen” en behoort tot een van de meest oude soort bomen in de wereld. In Azië, staat het bekend dat deze boom de levensduur van de mensen om zich heen vergroot. Reden te meer om te gaan voor een fotobehang met dit ontwerp! Ontdek ook de Ginkgo printen in high definition op het panorama behang. U profiteert van de ontspannen sfeer die de elegante bladeren van deze boom creëren.

Hoe match ik mijn idyllische interieur met mijn natuur behang?

Afhankelijk van het behang dat u kiest, kunt u kiezen voor verschillende soorten decoratieve voorwerpen. Het is belangrijk deze zorgvuldig te kiezen, afhankelijk van de sfeer die al in de kamer aanwezig is. Soms is deze sfeer op zichzelf al genoeg en is er geen behoefte aan prullaria om haar te verfraaien!

Natuurbehang: totaal groene look

Wintergarden DD118862 A.S. Création Designwalls

Sommige ontwerpen zijn op zichzelf al voldoende om een complete decoratie in uw huis te creëren. Daarom is het niet altijd nodig om decoratieve ornamenten aan uw kamer toe te voegen. Voor een totaal groen behang kan het interessant zijn om wat houten accessoires toe te voegen om wat textuur aan te brengen dat altijd het bucolische thema oproept.

Ingetogen natuurbehang

Als u kiest voor een ietwat meer sober behang, voeg dan enkele decoratieve elementen toe aan uw ruimtes. Er zijn tal van decoratieve elementen die perfect passen bij het bucolische thema. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor sierlijke of klimplanten om van uw interieur een echte oase van rust te maken.

Terug naar posts