Pvc vloer houtlook – Een traditionele vloer op unieke wijze

Een vloer met houtlook is geliefd door veel mensen, en dat is niet zonder reden. Een houten vloer is een tijdloze klassiek…

lees meer
1 - 20 z 425 Producent

PVC vloer houtlook – Een vloer met karakter

Een pvc vloer met houtlook kan niet ontbreken in een echt thuis. Het geeft een warm, vertrouwd gevoel. Een houten vloer is jarenlang de standaard geweest, vanwege het prachtige ontwerp en de technische kwaliteiten die, voor toen, erg waren. Hedendaags is de techniek flink verbeterd; een pvc vloer met houtlook combineert namelijk de optische voordelen van een houten vloer en de absolute technische voordelen die een PVC vloer met zich mee neemt.

Wat misschien wel het beste voordeel van een pvc vloer met houtlook is, is dat het in elke ruimte in huis gelegd kan worden. In tegenstelling tot een vloer van echt hout kan een pvc vloer met houtlook ook tegen water, en is het dus ook geschikt voor in vochtige ruimtes zoals badkamers en in de keuken.

Ook hebben deze pvc vloeren andere eigenschappen die het gebruik nog beter maken. Zo kunnen alle vloeren eenvoudig schoongemaakt worden met normale schoonmaakproducten of met een dweil. De toplaag beschermt de vloer tegen krassen of voor deuken die komen van meubels. Ook zijn de pvc-vloeren geschikt voor vloerverwarming en is het vrij van ftalaten, wat bijzonder positief is voor het milieu en uw gezondheid.

PVC vloer houtlook – maak van je huis een thuis

Een vloer met houtlook is verre van saai. Er zijn vele houtsoorten verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De meest populaire is de PVC vloer houtlook eiken, maar ook beuken, walnoot of dennen zijn erg populair. Deze soorten zijn ook allemaal in verschillende kleuren beschikbaar. Een houtvloer is altijd toepasbaar, ongeacht welke interieurstijl je wilt bereiken. Ontdek wat een pvc vloer met houtlook wel niet kan doen voor jouw huis!

PVC houtlook – een technisch meesterwerk voor elke kamer

De vloeren met houtlook zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en van topfabrikanten. De meeste vloeren zijn zelfs geschikt voor intensief industrieel gebruik; je kunt ze dus overal neerleggen, de vloer kan het aan! De producten zijn samengesteld uit vinyl en zijn over het algemeen erg zwaar. Normaal gesproken tussen de 7kg en 9kg per vierkante meter; dit draagt ook bij aan de betrouwbaarheid van de vloeren met houtlook.

Hoe installeer je een PVC vloer?

De pvc vloeren van BRICOFLOR zijn beschikbaar in vier verschillende installatiemethodes: zelfklevend, klik, lijm en loose lay. Voor u begint met de installatie is het van belang dat de ondervloer zo glad mogelijk is en geen oneffenheden bevat. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van Gerflor Primer, dit is een schoonmaakmiddel van Gerflor PVC vloeren  om de ondervloer in een perfecte staat te brengen, waardoor u het beste resultaat mogelijk krijgt.

Een zelfklevende PVC vloer is eenvoudig te leggen. Deze vloeren worden geleverd met de lijm al aan de vloer; u dient simpelweg het veiligheidspapiertje los te halen en vervolgens kunt u het neerleggen op de vloer.

Een click PVC vloer is de ideale vloer voor de beginnende doe-het-zelver; dit is namelijk eenvoudig te installeren en er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen. Je kunt het eenvoudig in elkaar klikken en kunt daarna direct aan de slag om de kamer in te richten. Kortom, de perfecte oplossing voor als je zelf een vloer wilt leggen.

Een plak PVC vloer met houtlook als installatiemethode is iets lastiger om te leggen; maar dit komt op de lange termijn wel met voordelen. Zo is een gelijmde vloer doorgaans de goedkoopste variant en hoef je je geen zorgen te maken dat dit los komt te liggen; een gelijmde vloer ligt altijd heel erg stevig.

Een loose lay vloer is de eenvoudigste installatiemethode die er is. Er komt geen gereedschap of lijm aan te pas en zelfs het kliksysteem is overbodig. Vanwege verschillende technische eigenschappen en ontwerpen aan de onderkant kunt u het simpelweg neerleggen op de ondervloer en zal het niet meer bewegen.

Koop nu uw PVC vloer met houtlook bij BRICOFLOR!

Een aankoop bij BRICOFLOR betekent niet alleen een houtlook vloer van hoge kwaliteit; het betekent ook goede service, de beste prijs en de keuze uit verschillende ontwerpen van topfabrikanten. Bent u nog niet zeker van welke houtlook vloer de perfecte vloer voor u is? Maak dan gebruik van de gratis sample service van BRICOFLOR; u kunt eenvoudig online wat stalen bestellen om de kwaliteit uit te kunnen testen en het ontwerp te kunnen bezichtigen – en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Mocht u op zoek zijn naar een grote bestelling voor een groot project, dan kunt u het beste even contact op nemen met onze klantenservice. Zij zullen dan een persoonlijke offerte voor u opstellen om er voor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw pvc. Wij zijn telefonisch beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op doordeweekse dagen. Ook kan je ons bereiken via email of ons contactformulier. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer