Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Forbo Modular—de ecologische ontwerpvloer voor thuis

Lage tijd heeft men gezegd dat designvloeren schadelijk zijn voor gezondheid gerelateerde materialen en productieprocessen. Dit is nu verleden tijd –dankzij de innovatieve Modular collectie van Forbo kunnen de sterke voordelen van de vloer, eenvoudig worden gecombineerd met milieuvriendelijke productieprocessen. In de blog van vandaag willen we u graag kennis laten maken met de nieuwste creatie van de bekende fabrikant , zodat u een nauwkeurig beeld krijgt van de duurzame en gemakkelijk te leggen vloer!

Modern linoleum in verschillende optieken

Forbo Marmoleum Modular Lines "T5235 North Sea Coast"

Voor de meeste mensen is linoleum waarschijnlijk bekend als een onopvallend en nogal saaie vloerbedekking in ouderwetse tinten bruin. Maar Forbo Modular bewijst dat hedendaagse linoleum veel meer te bieden heeft. Dankzij de aanzienlijke keuze aan verschillende decors, is de collectie op geen enkele manier gelijk aan de van zijn concurrenten en presenteert hij zichzelf als een milieuvriendelijk alternatief voor vinylvloeren. Het opent vele mogelijkheden voor het ontwerp van uw kamers, zodat u uw huis precies kunt inrichten hoe u wilt. Voor een natuurlijke sfeer kunt u de stijlvolle decors in hout en minerale kleuren gebruiken. Kiest u liever voor expressieve kleuren, zult u onder de indruk zijn van de felle gele, rode, blauwe en violette kleuren. Ook een neutrale look is eenvoudig te bereiken met de veelzijdige vloerbedekking- gebruik de varianten in discrete beige en bruine tinten.

Goed voor het milieu en uw gezondheid

Forbo Marmoleum Modular Lines

Forbo gebruikt natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen om zijn nieuwe collectie te produceren. Deze grondstoffen vormen ongeveer 85% van de ingrediënten, wat ook wordt weerspiegeld in de eigenschappen van de vloerbedekking. Om deze reden is de Forbo organische vloerbedekking ideaal voor gebruik in huis, evenals de gebruiksklasse 23 bevestigd. Echter scoort Forbo niet alleen met zijn milieuvriendelijke productie, het biedt u ook meer comfort in het dagelijkse leven. Zo kunt u de vloer eenvoudig combineren met uw vloerverwarming en genieten van een knusse warmte in uw huis. Bovendien belooft het zachte oppervlak een hoog loopcomfort en tegelijkertijd een stillere omgeving, omdat het impactgeluid met 11 dB wordt verminderd.

Ideale linoleum voor DIY renovaties dankzij klevend effect

Als u liever uw eigen renovaties doet, zult u onder de indruk zijn van de innovatieve vloerbedekking. Omdat het in tegenstelling tot klassiek linoleum niet moeizaam op het substraat moeten worden bevestigd, maar het snel kan worden gedaan. Zoals de naam al suggereert, is de Forbo Modular een modulaire vloer. In plaats van grote rollen, krijgt u daarom handige tegels of planken in verschillende formatien, die u zelfs kunt combineren. De afzonderlijke panelen worden direct met een geschikte basis geleverd, waardoor de bevestiging gemakkelijk is. Het enige wat u hoeft te doen is de beschermfolie verwijderen en de vloer neerleggen. U kunt op uw eigen tempo werken en aanvankelijke fouten corrigeren, wat niet mogelijk zou zijn met lijm. Dankzij het innovatieve installatiesysteem kunt u het linoleum zelfs op oude bekledingen plaatsen en later verwijderen zonder resten achter te laten.

Bent u benieuwd naar deze duurzame vloer? Ontdek dan het brede assortiment van Forbo Modular in onze online winkel en vindt uw persoonlijke favoriet. Met de eersteklas organische vloeren krijgt u een echte marktnieuwheid in huis, die u lange tijd goed van dienst zal zijn. Als u meer informatie over de collectie nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam. Chat met ons via de website, gebruik ons contactformulier of bel naar de BRICOFLOR klantenservice.

Tot de volgende keer! Uw team van BRICOFLOR, de populaire online winkel voor wand- en vloerbedekkingen.