Zoeken naar search on website
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Groen vintage behang – onze visie op de retro stijl

Friday, March 26, 2021

Uw woonkamer terug in de tijd laten gaan met een nostaligsche uitstraling? De enorme variatie in ons retro behang welke simpele maar toch een nostalgische vintage looks geven in kleurrijke patronen. De Groene muur behangen zijn echt een aanrader om terug te gaan in de tijd. Deze is dan ook de grondlegger van de vintage stijlen, welke je in vele woonruimtes met retro behang terug kan vinden.

Een nostalgische uitstraling met ons groenen en blauwe vintage behang

BEHANG 373882 A.S. CRÉATION NEUE BUDE 2.0 EDITION 2

In veel verschillende varianten is het groene retro behang voor jouw hippe retro stijl woonruimte bij Bricolfor beschikbaar. Of jij nu je eigen structuur toepast kiest voor een bloemen behang, uiteindelijk komt het terecht in je eigen harmonieuze totaalbeeld. Een andere gave retro stijl waren de muur tegeltjes. Deze tegeltjes kun je nu terugvinden in ons assortiment, met groene kleurstelling passen deze perfect in jouw keuken! Of toch liever die authentieke blauwe tegeltjes, dan kun je beter kijken naar bovenstaand behang. Dit strak blauwe tegeltjes behang kan een mooie warme sfeer geven  aan de kamer. Naast deze gave stijlen hebben we ook meer bijzondere kleurrijkere, behangen. Kijk naar de collectie Livingwalls Cozz, deze gave collectie van AS Création brengt de frisse lente kleuren in huis en maakt jouw slaapkamer een stuk speelser. Wil je toch die gave, frisse lente kleuren in huis maar een rustiger behang, ga dan voor effen behang, bekijk de mooie 362997 LIVINGWALLS COZZ. Deze gave behang stijlen nodigen je uit om een stap terug te doen, een stap terug naar de jaren 60.

Grafische en geometrische patronen voor een mooie structuur en orde in huis

Geometrisch behang geeft structuur orde en sfeer in een ruimte welke een mooie strakke inrichting heeft. Binnen een aanzienlijke tijd is uw woonkamer omgetoverd tot jouw strakke woonkamer. Behang met een strakke geometrie mooie lijnen of patronen kunnen van enorme waarden zijn op het moment dat jouw inrichting net dat beetje extra nodig heeft. Er zijn verschillende behang types welke een mooie bijdrage, of misschien wel de show stelen in uw woonruimte. Kijk bijvoorbeeld naar het behang van Rasch: BEHANG 624304 RASCH MODERN ART. Deze geeft een strak moderne uitstraling op jouw wand. Ben je juist op zoek naar dat beetje kleur in je kamer dan kan je ook gaan voor de 365262 ESPRIT ESPRIT 14. Deze geeft meer diepte en is minder minimalistisch waardoor het net die extra fleur geeft in je woonkamer. Mocht je juist opzoek zijn naar dat ene behang dat de artistieke grenzen opzoekt dan kan de 96042-1 A.S. CRÉATION MOVE YOUR WALL wel jouw stijl zijn! Hoedan ook, zoek jij behang voor jouw gave woon ideen en ontwerpen dan ben je bij Bricoflor aan het juiste adres.

Bloemen behang, groen bloemenbehang in jouw woonkamer

BEHANG 359544 LIVINGWALLS

Bloemenbehang, het geen wat iedereen kent, is het niet van de muur dan is het wel van het bloemetjesgordijn. Het symboliseert de jaren 70 na en geeft een gevoel van vrijheid en geeft de juiste hoeveelheid flower-power. Maar vergis u niet, dit zijn niet de flower-power decoraties met fel geel, blauw, groen of rode kleuren. Neem bijvoorbeeld de 366953 A.S. CRÉATION ADELAIDE. Dit soort behang word gezien als de grondlegger van het bloemetjes behang. Maar niet alleen geeft dit behang een mooie sfeer in jouw ruimte, het is ook nog eens een mooie eye catcher. Will je toch iets minimalistischer kijk dan bijvoorbeeld naar het ingetogener Behang 364981 Michalsky Living Dream Again. Deze creeert op een genuanceerde manier de oudere vintage look terug waardoor jouw ruimtes een enorm chicque jaren 60 stijl krijgen. Plaats hierbij bijvoorbeeld authentiek houten beublement bij en jouw woonkamer. Mocht het nou zo zijn dat je liever gaat voor een blauw tropisch bloemen behang, neem dan een kijkje bij de 367195 LIVINGWALLS PARADISE GARDEN. Voor iedereen is een passend behang te vinden waar hij of zij zijn stijl mee in huis haalt.

Groen tegelbehang: nostalgie voor in de keuken

Tegelbehang, behang dat nog niet veel voorkomt, echter is het een goede smaakversterker voor de keuken. Tegeltjes komen weer ontzettend terug, het tegeltjes behang is dan ook een zeer mooie en praktische oplossing. Dit geeft jouw namelijk de mogelijkheid een retro touch in je keuken te plaatsen terwijl het niet veel hoeft te kosten, snel bezorgd is en bij twijfel kun je een sample bestellen. Kijk bijvoorbeeld naar de 364851 A.S. CRÉATION AUTHENTIC WALLS 2, dit tegeltjes patroon heeft een veelvoud aan kleuren en patronen welke samen komen tot een perfecte combinatie. Zelfs als individuele tegel voegen deze tegeltjes hun eigen nieuwe persoonlijkheid toe aan jouw keuken. Deze tegels zijn zeer uitgesproken en willen graag hun verhaal bij jouw aan de keuken tafel. Ben je juist meer op zoek naar het groene tegeltjes behang wat iets passiever in zijn kleuren combinatie is, kijk dan bijvoorbeeld naar de 362963 LIVINGWALLS COZZ. Deze Creme wit gesteilde tegeltjes in combinatie met de kleurrijke groene tinten is ook moderner met eigentijdse printen op de tegels. Deze eigentijdse printen laten werkelijk zien met welk gevoel jij in de keuken staat!

 

Tot de volgende keer. Uw BRICOFLOR team, de nummer een voor behang en vloeren!

Deze post word opgeslagen onder Behang, en is getagd met behang, Vintage behang, A.S. Création behang, bloemen behang, patroon behang getagd door BRICOFLOR op 26 maart 2021. Previous postvolgende

Terug naar posts
Beste prijsgarantie

Beste prijsgarantie

Gegarandeerd geen cent te veel betalen!

Persoonlijke offerte

Persoonlijke offerte

Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!

Gratis sampleservice

Gratis sampleservice

Nu tot 8 gratis samples bestellen!