Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Laminaat

Laminaat: 5 goede redenen om voor Wineo Rock’n’Go te kiezen!

Wineo Rock'n'Go

Wilt u een nog beter laminaat voor in huis? Ontdek Wineo Rock’n’Go! Deze laminaatvloer van de nieuwe generatie is een complete oplossing voor de onvolkomenheden van traditionele laminaatvloeren. Stil, ultrasterk, waterdicht… Deze speciale rock’n’roll-editie zal alle kamers van het huis doen ontbranden door zijn opmerkelijke karakteristieken en trendy dessins, geïnspireerd door de grootste rocktitels. Ontdek onze 5 goede redenen om voor Wineo Rock’n’Go laminaat te gaan.

Wineo Rock’n’Go verschijnt overal, zelfs in de badkamer

Dankzij de waterbestendigheid en de high-end weerstand is de laminaatvloer van Wineo Rock’n’Go overal in het huis te installeren! Woonkamer, badkamer, gang, keuken of slaapkamer… deze veelzijdige vloer vindt zijn plaats in elke kamer van uw huis. Bestand tegen water, in tegenstelling tot de meeste laminaten, zal het de vloer van uw ruimtes aankleden, zonder angst voor infiltratie van water.

Rock'n'Go - Hotel California Wineo Rock'n'Go - Hotel California

Wineo Rock’n’Go is ook de ideale vloerbedekking voor commercieel gebruik vanwege zijn gebruiksklasse van 23/33. We stellen ons het perfect voor in bars, cafés, restaurants en winkels die een dynamisch en gepassioneerd imago willen tonen.

Dit laminaat is stil

Met een geïntegreerde ondervloer en Sound Stop technologie is de laminaatvloer van Wineo Rock’n’Go tot 40% stiller dan traditionele laminaat. Geen lawaaierige vloeren meer die resoneren met het lopen! Deze vloer biedt u dagelijks betere geluidsisolatie. Effectgeluiden en stemmen worden daarmee afgezwakt.

Ultra solide laminaat? Ja, met Wineo!

Een waterdichte vloer nodig? Dit laminaat is een praktische oplossing en vooral esthetisch aantrekkelijk. Met zijn uitstekende weerstandsklasse biedt het u optimale duurzaamheid. Bestand tegen veel verkeer, krassen, schokken, geen meubelen die de sporen achterlaten, geen opzwellen door water en dus geen vlekken. U kiest zeker voor een solide en duurzame vloer!

Wineo Rock’n’Go met 12 authentieke en originele decors

Maak uw eigen stijl en leg de rock’n’roll aan uw voeten met deze collectie ongewone laminaat. Wineo Rock’n’Go voldoet aan al uw wensen en is leverbaar in 12 decors in stijl, zowel eigentijds als authentiek. De grootste fans van rock zullen geen moeite hebben met het herkennen van de 12 legendarische titels die de collectie vloeren als naam hebben.

Enkele ontwerpen van Rock'n'Go

Wineo Rock’n’Go is:

  • 7 imitatie houten vloeren, zowel helder als grijs als kastanje
  • 2 massieve houteffecten: smetteloos wit en intens zwart
  • 3 natuurlijke, gebleekte of zwart gemaakte patronen

Deze laminaatvloeren hebben realistische en diepe weergaven, die gemakkelijk passen bij alle stijlen en interieurdecoraties. Ontdek in onze online webshop alle kleuren van Wineo Rock’n’Go

Wineo Rock’n’Go nu bij BRICOFLOR!

Het complete assortiment Wineo Rock’n’Go laminaat is nu verkrijgbaar in onze online winkel. Ontdek snel wat het beste bij uw interieur of smaak past!

Ontdek Wineo Rock'n'Go