Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Milliken Eco professional—perfecte tapijttegels voor uw kantoor met groene eigenschappen!

Het internationaal bedrijf Milliken staat bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van vloerbedekkingen. De toekomstgerichte houding wordt ook weerspiegeld in de nieuwe Eco Professional-collectie, die bij BRICOFLOR kunt vinden. We laten u kennismaken met wat de ecologische tapijttegels zo uniek maakt en waarom ze de optimale keuze zijn voor op kantoor.

Een apart en modern ontwerp

U weet al dat u kunt vertrouwen op de eersteklas kwaliteit van Milliken Eco Professional, omdat u een fabrieksgarantie ontvangt van 12 jaar op slijtage. De vloerbedekking heeft zijn lange levensduur vooral te danken aan de slijtlaag. Dit is zo duurzaam dat de tapijttegels zelfs de hoogste gebruikscategorie krijgen voor de contractsector. Dat is de reden waarom ze bestand zijn tegen de enorme eisen van warenhuizen of kantoorruimtes. Qua ontwerp heeft de fabrikant gekozen voor een eenvoudig zwart in combinatie met lichte kleuraccenten. Het resultaat is da de vloer de inrichting van het pand niet afleidt en tegelijkertijd gemakkelijk in elke omgeving past. De hoge lichtechtheid zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen, zelfs als u de textieltegels in lichte ruimtes gebruikt.

Milieuvriendelijk in ieder opzicht—de tapijten van Milliken

Milliken Eco Professional "3323"

Eco Professional is een aantrekkelijke optie voor iedereen die veel waarde hecht aan de bescherming van het milieu. Voor de productie van de tapijttegels wordt alternatieve energie gebruikt naast conventionele energiebronnen. De structuur toont ook het duurzame karakter. De rugleuning bestaat voor 90% uit gerecycled materiaal. De milieuvriendelijke productie heeft ook belangrijke voordelen voor u, uw gasten en collega´s. het communautaire eco-friendly vloerbedekking certificaat laat zien dat de grond vrij is van schadelijke stoffen. En dankzij de Green Plus label wordt de lucht niet wordt belast door ernstige uitstoot. Op deze manier is het verzekerd dat de vloer uw gezondheid beschermt en u de perfecte omgeving biedt om te wonen en werken.

Effectief dankzij de veelzijdige voordelen

Voor het plaatsen van een vloer in commerciële gebouwen, moet u zich houden aan veiligheidsnormen. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken met de Milliken tapijttegels. Volgens de brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 zijn ze moeilijk te ontsteken. Bovendien voorkomt het antislipoppervlak dat u of uw gasten tijdens het lopen niet uitglijden. Bovenal kunt u profiteren van de uitstekende technische kenmerken van de collectie, wanneer u de tegels gebruikt op het kantoor. Om ervoor te zorgen dat de functionaliteit van uw computerapparatuur niet wordt aangetast, is de vloer voorzien van een levenslange antistatische werking. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over onaangename elektrische schokken. De Milliken tapijttegels verminderen ook het geluid en hebben dus een geluidsabsorptie. U kunt van al deze voordelen profiteren zonder veel tijd te moeten besteden aan het onderhoud van de vloer. Het oppervlak met platte lus is eenvoudig schoon te maken, omdat het vuil niet diep in het tapijt kan komen.

Eenvoudig neer te leggen—dankzij de Milliken´s TractionBack-technologie

De collectie is op zichzelf een staande tapijttegel en is daarom uiterst eenvoudig te installeren. Het is aan te raden om, bij grote ruimtes, de vloerbedekking op belangrijke punten te fixeren met behulp van dubbelzijdig plakband. Het eigen gewicht van de modules is voldoende om de tapijttegels stevig vast te houden. Als u een versie kiest met TractionBack-coating, is de installatie nog eenvoudiger. Deze innovatieve achterkant creëert extra wrijving tussen de tegel en de vloer, waardoor er geen lijm meer nodig is. En als u de textieltegels voor de installatie eerst moet snijden, krijgt u dankzij de goede snijweerstand altijd schone randen zonder franjes.

Zoals u kunt lezen, heeft u bij het kiezen van Milleken Eco Professional perfecte tapijttegels van hoge kwaliteit, met een duurzame productie en makkelijke installatie.

Als u nog niet zeker weer of de tapijttegels de juiste keuze zijn voor uw rennovatie. Kunt u ons altijd een bericht sturen via het contactformulier, ons bellen of een e-mail sturen!

Tot de volgende keer! Uw team van BRICOFLOR, de nummer 1 in de verkoop van behang en vloeren.