Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Parket: nieuw bij BRICOFLOR

PARKET KopieDe eerste bestellingen zijn al binnen, maar onze nieuwe producten zijn nog niet officieel voorgesteld via de blog. Sinds een aantal weken is parket op de BRICOFLOR NL online shop te vinden! Binnenkort kun je nog meer echte houten vloeren verwachten. Op dit moment hebben wij Tarkett parket in de online shop staan, waar je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten.

Tarkett is één van de grootste vloerproducenten als het gaat om commerciële vloeren en vloeren voor thuisgebruik. Ze hebben meer dan 125 jaar ervaring en dat laten ze zien in de schitterende collecties die ze aanbieden van parket. Het is niet zo maar een houten vloer, Tarkett parket vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben veel technische kwaliteiten die in jouw zullen voordeel zijn.

Heb je altijd al een echte houten vloer willen hebben? Veel mensen vinden het te duur en het is vaak lastig te onderhouden, daarom zullen niet veel mensen voor deze keuze gaan. Parket van Tarkett begint al in een lage prijs categorie. Natuurlijk zijn er ook vele dure designs, maar dat maakt voor de liefhebber minder uit. Je kan al vanaf €24,17 per m² een Tarkett parketvloer kopen bij BRICOFLOR NL! De geweldige eigenschappen zullen zorgen voor jouw gemak een wooncomfort. Met hun Proteco oppervlakte behandelingen zullen er voor zorgen dat het onderhouden van de vloeren gemakkelijker is. Deze zorgt niet alleen dat de vloer beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf, maar die is ook eenvoudig schoon te maken. De authentieke houten vloeren en de lak op de vloeren zijn ecologisch verantwoord. Ook biedt Tarkett parketvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Naast warme voeten zorgt Tarkett ervoor dat de vloerverwarming een goede rendement heeft.
Het leggen van Tarkett parket vloeren is ook niet moeilijk, waarbij je geen professional hoeft te zijn of in the huren. Door het makkelijke klik systeem wat Tarkett gebruikt, is het leggen van de vloer eenvoudig voor iedereen.

425-LD_KategoriebildWij zullen een tipje van de sluier oplichten. Het volgende merk wat wij op de website zullen verkopen is Joka. Joka is een Duitse fabrikant, gespecialiseerd in parket, laminaat en tapijt. De vele schitterende parket designs kun je binnenkort op onze site bewonderen. Kan je niet wachten tot het op de website staat en al wel je favoriet gevonden? Wij kunnen nu al alle producten van Joka leveren.

Neem nu contact met ons op!