SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Speciale vloerkleden – Met deze woonaccessoires maak je jouw kamer compleet

vrijdag 4 december 2020

Een vloerkleed straalt warmte uit en zorgt voor dat extra portie comfort, maar kan ook jouw persoonlijke woonconcept compleet maken. Met een speciaal vloerkleed kunt u uw individuele stijl uitdrukken en de smaakvolle kamerbeleving compleet maken. Kleurrijke patronen, weelderige en ongebruikelijke ontwerpen en hoogwaardige materialen maken het vloerkleed tot een bijzonder woonaccessoire!

Speciale vloerkleden met een modern tintje

Vloerkleed Amazone 096002 antraciet/turquoise

Met de speciale vloerkleden spelen de ontwerpers graag in op de huidige trends en vertrouwen op zinvolle ontwerpen. Daarom zijn de speciale vloerkleden ook uitermate geschikt voor moderne interieurs. Een modern kleed heeft vaak een rechthoekig formaat dat ontwerpers veel ruimte biedt voor ongebruikelijke ontwerpen.

In aanvulling op de wilde patronen en contrastrijke kleurcombinatiesmetallic of glitter effecten worden hier ook gebruikt, waardoor uw kamers schijnen en zijn voorzien van speciale eye-catchers. Een speciaal vloerkleed komt soms met zeer gedetailleerde patronen. Daarom vind je hier vooral laagpolige en hoogpolige vloerkleden, die dankzij de kortere vezellengte een breed scala aan motieven mogelijk maken.

Industriële vloerkleden voor een industriële sfeer

Vooral bij moderne interieurstijlen worden de speciale kleden in industriële stijl steeds populairder. Deze overtuigen vooral door hun metallic look in tinten zoals grijs, zilver, beige, bruin en antraciet. De industriële vloerkleden inspireren met hun driedimensionale effecten en realistische metalen looks. De eigentijdse woonaccessoires zijn ideaal voor inrichtingen in de trendy industriële stijl, lofts, maar ook individuele ruimteconcepten om hier enkele stedelijke accenten te leggen. Een speciaal zilveren vloerkleed straalt ook een zekere futuristische en elegante charme uit.

Zet schitterende accenten met 3d tapijten

Als je het bijzondere waardeert, bekijk dan onze 3D-tapijten, voor echt ongewone blikvangers. De bijzondere vloerkleden in driedimensionale stijl is er in verschillende dessins en zorgt voor een bijzondere ruimtelijke beleving. Soms doen de ongebruikelijke vloerkleden denken aan materiaalstructuren zoals hout of metaal, soms betoveren de moderne woonaccessoires met hun authentieke schaduwspel. Een 3D-vloerkleed zorgt voor een levendige uitstraling en brengt een beetje dynamiek en beweging in het kamerontwerp.

Speciale vloerkleden met glitter: een sprankelende ervaring

Katoenen vloerkleed Amazonas 117006 zwart/goud

Een glitter vloerkleed of een bijzonder vloerkleed met metaal effect zorgt voor enkele sprankelende accenten en een glanzende uitstraling. Hier vind je vaak geometrische dessins en hele trendy kleuren. Een glittertapijt is ideaal voor een eigentijds, Scandinavisch interieur en zorgt voor een hoogtepunt in elke kamer. In sommige gevallen gaan de metaalachtige nuances een stimulerende symbiose aan met de basiskleur van het bijzondere vloerkleed. Roségoud of een combinatie van roze en zilver ziet er bijvoorbeeld heel speels en romantisch uit, terwijl een vloerkleed in zwart en goud een zekere gecultiveerde flair uitstraalt en perfect is voor meubels in art-decostijl.

Klassieke vloerkleden met een nieuwe look: speciale kleden voor elke smaak

Naast de bijzondere tapijten die met ongebruikelijke patronen komen, nemen de ontwerpers ook graag klassieke tapijtdesigns over en interpreteren ze deze op een geheel nieuwe manier. Van oosterse vloerkleden tot tapijten met strepen, deze nieuwe interpretaties kunnen worden gebruikt om een ​​zeer stijlvolle sfeer te creëren. Omdat deze bijzondere tapijten je uitnodigen tot zowel klassieke als bijzondere woonideeën, zijn ze daarom geschikt voor bijna iedere stijl.

Bijzonder smaakvol: Vintage oosterse vloerkleden

Vloerkleed Amazone 094002 kleurrijk / multi

Het klassieke oosterse vloerkleed is een onmisbaar onderdeel van de wereld van interieurontwerp. De delicate versiering inspireert zowel in de slaapkamer als in de woonkamer en roept enkele exotische accenten op. De oosterse patronen ademen ook een bepaalde noot uit de Arabian Nights en brengen warmte en sereniteit over.       

De klassieke vloerkleden vinden steeds meer hun weg naar onze leefruimtes in stimulerende vintage interpretaties. De oosterse ornamenten stralen een bijzonder ontspannen en serene flair uit in een discrete gebruikte look. Pastelkleuren zorgen ondertussen voor een beetje vrolijkheid, terwijl blauwtinten voor een beetje frisheid zorgen. De kleurrijke vintage vloerkleden in een bijzondere stijl zijn ook uitstekend te gebruiken voor natuurlijke interieurs in boho chic.

Speciale vloerkleden voor een unieke en exclusieve uitstraling

Als u uw gevoel voor stijl wilt laten zien en van exclusieve ontwerpen met een ongebruikelijk tintje houdt, dan moet u een hoogwaardig design vloerkleed kiezen. Deze bijzondere vloerkleden stralen vaak een stijlvolle elegantie uit door de gebruikte materialen en het doordachte design.

Speciaal viscoetapijt voor een glanzende uitstraling

Een viscose vloerkleed is een heel bijzonder vloerkleed omdat het een natuurlijke, zijdeachtige glans heeft. Een vloerkleed van viscose bestaat uit plantaardige vezels die industrieel worden verwerkt. De hoogwaardige tapijten laten spectaculaire kleureffecten zien, afhankelijk van de lichtinval en zien er dankzij hun natuurlijke glans zeer waardevol en elegant uit. Omdat dit bijzondere vloerkleed ook een levend accessoire is gemaakt van een snel hernieuwbare grondstof, kun je stijl en milieubewustzijn vakkundig combineren met een viscose vloerkleed!

Speciale vloerkleden voor meer structuur in jouw huis

Katoenen vloerkleed Amazonas 098001 grijs/abrikoos

Naast de patronen en kleuren spelen ook de vezellengte, het materiaal en het gewenste gevoel een rol bij het kiezen van een vloerkleed. Soms inspireert een bijzonder vloerkleed niet met een bijzonder kleurrijk ontwerp, maar met de ongebruikelijke structuur of een andere vezellengte.     

Zo wordt een vloerkleed van natuurlijke vezels soms gekenmerkt door een zeer grove en natuurlijke textuur, terwijl een vloerkleed van polypropyleen behaaglijk en zacht is. Afhankelijk van uw smaak en de rest van de sfeer, kunt u een specifiek materiaalontwerp kiezen . Tapijten die door hun verschillende structuren een stimulerend gevoel geven, hebben een bijzonder ongebruikelijk effect.

 

Terug naar posts