Modern vloerkleed dat uw appartement met leven vult

Ben je een persoon die houdt van de stedelijke levensstijl en moderne kunst begrijpt? Dan ben je het juiste type voor een …

lees meer
1 - 20 van 330 Producten

Verander je appartement eenvoudig in een kleine studio en haal een kunstwerk direct in uw huis. De moderne stijl biedt niet alleen een visuele aantrekkingskracht in de vier binnenmuren, maar ook in de commerciële ruimte of in uw kantoor, waardoor een geheel nieuw gevoel voor decoratie wordt gecreëerd.

Moderne diversiteit met uw vloerkleed

Een moderne vloerkleed is zo veelzijdig dat de potentiële toepassingen bijna onbeperkt lijken. Ongeacht de kamer die u wilt kleuren, een vloerkleed van deze stijl slaagt in een paar eenvoudige stappen.

Zelfs in de badkamer kan deze stijl van vloerkleed probleemloos worden gebruikt, wat deze kamer nog gezelliger zal maken. Met dit vloerkleed kan het licht met een ander tintje in de kamer doordringen. Ontvang uw gasten met plezier en hartelijkheid door een modern vloerkleed in uw woonkamer te plaatsen en hen te verwelkomen.

Diverse prints en vormen – voor ieder wat wils!

Als je een fan bent van ronde vloerkleden, kun je deze in deze stijl vinden. Laat de klassieke vierkante vorm achter en plaats een modern vloerkleed in uw huis. Ben je een fan van vintage? Ook in dit geval hebt u veel opties om uit te kiezen. Waarmee het niet uitmaakt of uw stijl meer urban of gezellig en knuffelig is, u zult zeker de juiste vorm vinden in het brede assortiment dat in deze stijl van vloerkleed wordt aangeboden.

Verschillende materialen – Moderne vloerkleden

Ook als het gaat om het materiaal van uw moderne vloerkleed, heeft u een optie die ongeëvenaard is. Ook hier kunt u kiezen tussen fijne stoffen zoals zijde of exotische materialen zoals bamboe, zodat u vrij kunt beslissen welk materiaal het beste bij uw stijl past. Op deze manier kan het een contrast met een bamboevloerkleed veroorzaken en bijvoorbeeld uw badkamer een geheel nieuwe en tropische uitstraling geven. Voor de meest comfortabele: katoen is ideaal om een ​​zachte sfeer te creëren en elke kamer te verwarmen.

Ontdek nu moderne vloerkleden in de BRICOFLOR online store!

Het vinden van eersteklas kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijk ontwerp kan moeilijk zijn. Onze moderne vloerkleden combineren beide functies echter zonder problemen. Als u eersteklas service op prijs stelt, dan bent u bij onze online winkel aan het juiste adres.

Onze diensten zijn ontworpen om uw aankoop zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken. Daarom profiteert u van een aankoopproces dat garandeert dat u het gewenste product voor de beste prijs krijgt.

Heeft u vragen, suggesties of heeft u gewoon advies nodig? Neem dan contact met ons op. U kunt het telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier doen.

Plus icon lees meer