Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Tapijtplanken—ideaal voor een creatief vloerontwerp

Tapijttegels zijn eenvoudig te installeren en zijn zeer robuust. Nu worden ze aangevuld met de praktische tapijtvloeren. Deze innovatie op het gebied van vloerbedekkingen opent volledig nieuwe deuren. Tapijten kunnen nu worden gekocht in de vorm van planken, dat voorheen alleen beschikbaar was op houten vloerbedekkingen.

TAPIJTPLANKEN—MODERN EN VEELZIJDIG

In tegenstelling tot het vierkante tegelformaat , heeft de plank een smalle vorm. Dit was voorheen alleen te vinden bij houten bekledingen als pvc of laminaat. Nu kunt u zonder problemen het populaire visgraatpatroon neerleggen, wat er zeer modern en dynamisch uitziet. Of probeer het zigzagpatroon en geef je vloer een speciale uitstraling. Bovendien kunt u experimenteren met een combinatie van tapijttegels en planken om zo een eigen creatief ontwerp te creëren.

Balsan Pilote

Naast het speciale formaat krijgt u de tapijtvloeren in verschillende kleuren. De tapijtplanken zijn verkrijgbaar met grove en fijne koord, evenals het veloursoppervlak. In het kleurenontwerp kan je geheel je eigen gang gaan.

Kortom, je bent niet beperkt tot één kleur. De losse installatie is volledig zonder lijm, daarom kunt u ook kleuren en ontwerpen samen combineren.

Zoals u kunt zien bieden tapijtplanken een hele reeks mogelijkheden. Laat je inspireren door foto´s en laat je creativiteit los.

Het grote voordeel van tapijtvloeren is dat ze gemakkelijk kunnen worden gelegd zonder lijm. Geen lompe tapijtrollen meer die u onhandig door het trappenhuis naar het appartement moet dragen. Snel en gemakkelijk getransporteerd en gelegd, ze maken de renovatie een fluitje van een cent. Hoe sneller de vloer wordt gelegd, hoe sneller u kunt beginnen met de rest!

Balsan Pilote - Planks "580"

Door de speciale onderkant heb je helemaal geen lijm nodig. Leg de planken neer en druk ze stevig aan. Geen vervelende kleverige resten of ongezonde chemische componenten.

Voor grotere kamers is alleen fixatie met dubbelzijdige tape—op de belangrijkste punten—aan te bevelen. Uitgerust met een zware coating hebben de vloerplaten een zodanig hoog gewicht dat zelfs sterke stofzuigers ze niet kunnen verplaatsen.

U zult merken dat u aanzienlijk minder restanten over hebt als u de planken besteld in plaats van de rollen. Dit komt namelijk door de hoeveelheid. Bij planken kunt u de totale hoeveelheid veel nauwkeurig berekenen. U bespaart niet alleen geld, maar ook afval en daarmee helpt u het milieu!

Als de vloer zwaar vervuild is, kunnen individuele planken eenvoudig worden losgemaakt en vervangen. Tip van de professional: bestel nog een of twee tapijtplanken en plaats ze op de kledingkast, zodat ze op dezelfde manier verouderen als de planken op de vloer. Vervang de planken als het nodig is en niemand zal iets merken.

MODULAIRE VLOEREN—EERSTE KLAS KWALITEIT

Balsan Boléro - Planks "244"

Naast de doe-het-zelf voordelen van het tapijt, zijn er enkele andere functies die niet vergeten moeten worden. Wist u bijvoorbeeld dat het garenoppervlak van de textielplanken de ruimtelucht verbetert? U hebt dus automatisch een betere luchtkwaliteit, omdat de stofdeeltjes worden gefilterd en op de grond worden vastgezet. Voor een gezellige sfeer kunt u meestal ook een vloerwarming op basis van warm water installeren met de planken.

Om optimaal geschikt te zijn voor de commerciële sector, hebben de meeste tapijtplanken een hoge brandbeschermingsklasse Bfl-s1 en Cfl-s1 en zijn vlam vertragend. Daarnaast heeft ook een commerciële stoelrolgeschiktheid, zodat de planken nauwelijks slijten als u constant uw stoel beweegt in uw kantoor. Bovendien is de vloer bijzonder geluidsabsorberend. In kantoren kunnen ze ook overtuigen met antistatische eigenschappen, waardoor het eenvoudig is om uw computerapparatuur erop te plaatsen.

TAPIJTPLANKEN NU ALS VLOER—ONTDEK ZE BIJ BRICOFLOR!

Vind precies de tapijtvloer die bij u past. Om het ontwerp in het echt te zien, kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. Als u een specifiek product hebt gekozen en een grotere hoeveelheid wilt kopen, zullen we u indien mogelijk een offerte aanbieden.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via de klantenservice lijn, online met een e-mail of gebruik ons contactformulier!

We zien je graag weer terug!

Uw BRIOCOFLOR-team