Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Garagevloer tegels

Verdere ideale eigenschappen van Fortemix Fortelock garagevloeren

Naast alle voordelen die deze vloeren te bieden hebben, zijn de vloeren ook nog eens vloeren die niet alleen in garages gebruikt kunnen worden, maar ook in andere ruimtes. De voordelige eigenschappen van de tegels maken de tegels erg veelzijdig en de vele verschillende kleuren maken de tegels voor sommige plekken ook nog eens erg aantrekkelijk.

De verschillende ruimtes waar garagevloeren ook nog voor gebruikt kunnen worden – Denk outside the box!

Fortelock garagevloertegels kunnen worden gebruikt als fitnessvloeren of als tegels voor in warenhuizen, werkplaatsen en fabrieken. Echt hele erge veelzijdige tegels dus! Omdat deze tegels klikvloertegels zijn, zijn deze vloeren perfect voor deze ruimtes. Ook de enorme druk die de vloeren kunnen verdragen is een echt plus punt.

Fortemix Fortelock tegels in een kledingwinkel. Fortemix Fortelock tegels in een kledingwinkel.

In fitnessruimtes vindt je vaak heel erg veel sport apparaten en andere fitness elementen die nog al een zware druk met zich meebrengen. Ook in fabrieken of warenhuizen wordt er vaak gebruikt gemaakt van apparatuur wat een vloer met veel druk vergt. Het is daarom ook essentieel om over een vloer te beschikken die dit soort extreme druk kan verdragen. En laat daar dan de Fortelock tegels zijn die dé perfecte oplossing kunnen bieden. De hoeveelheid kleuren die de Fortelock tegels collecties aan te bieden hebben, kunnen in een fitness ruimte ook handig zijn om verschillende gebieden overzichtelijker weer te geven. In een warenhuis of in een fabriek is dit vooral handig om, bijvoorbeeld, nooduitgangen aan te geven. Ook hier is het handig dat de tegels bij beschadiging eenvoudig vervangen kunnen worden.

Recyclebaar?

Ja, dat is helemaal waar! Deze prachtige vloeren zijn ook nog eens extreen duurzaam én recyclebaar. Bovendien maakt de lange levensduur van maximaal 25 jaar, met regelmatig onderhoud, een veilige garantie van 12 jaar en maakt dat dit tegel systeem een betrouwbare vloer. Als de Fortelock vloeren tot hun einde komen, worden er door het Fortemix team nieuwe prachtige en stralende tegels van gemaakt! Zo blijven we genieten van de prachtige garagevloer tegels van Fortemix Fortelock!

Makkelijk: Fortelock tegels die wij aanbieden in één oogopslag

In de online shop van BRICOFLOR maakt u makkelijk de perfecte keuze voor zijn-haar garagevloer tegels dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheid van Fortemix. Voor alle tegels zijn samples beschikbaar zodat u zelf kunt ervaren hoe ze aanvoelen en de voordelen kunt ervaren. Heeft u al ideeën voor uw vloer? Laat het ons weten, dan zoeken wij de tegels die perfect passen in uw situatie. Tijdens het bestellen bij BRICOFLOR moet u niet vergeten om te vragen hoe u geld kunt besparen bij het doen van een grote aankoop. Bekijk alle Fortelock tegels of vraag meteen een persoonlijke offerte aan. Meer informatie over dit veelzijdige product en haar vele toepassingen kunt u hier vinden.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.