Close icon

Nieuwe Vinyl vloeren: Wineo 800 Stone

vrijdag 30 juni 2017

Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "Copper Slate"

Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "Copper Slate"

Droomt u van een beton-, steen- of metalen vloer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer, zonder een te grote ingreep? Het leggen van beton vloer is vaak moeilijk, en het vereist meestal de hulp van een professional. Steen is zwaar, vereist een stevige ondergrond en de installatie moet door een specialist worden uitgevoerd, omdat het een speciale techniek vereist. Wat metaal betreft, dat is bijna onmogelijk te vinden als vloer, omdat het totaal niet praktisch is op een dagelijkse basis.

Geen paniek! Wij hebben de beste oplossing voor U!

Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "White Marble"

Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "White Marble"

Wineo 800 Stone: een realistische PVC vloer

Wineo biedt een collectie met vinyl vloeren van industriële tegels met een trendy uitstraling: Wineo 800 Stone Tegels om te klikken! Deze PVC vloeren zijn makkelijk te klikken en lichtgewicht, waardoor installatie voor iedereen simple is, snelle en gemakkelijke installatie gegarandeerd! Zorg dat u een vlakke vloer heeft, die schoon en droog is. Daarna kunt u eenvoudig de vloer aan elkaar klikken. Geen lastige puzzels, geen lijm en geen mislukte vloeren met Wineo 800 vinyl tegels.

 

 

 

Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "Silver Slate"

Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "Silver Slate"

Wineo, een vloerenmerk met een hart voor het dagelijkse leven

De welbekende fabrikant, Wineo, streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige vloeren aan te bieden, aangepast aan hoge eisen, met optimale comfort en opvallende ontwerpen. De vinyl vloeren zijn stil en aangenaam om op te lopen, ook hebben ze een structuur die vervorming voorkomt. Tegelijkertijd zijn ze onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Deze geweldige vloeren van Wineo 800 Stone kunt u ook in de keuken of de badkamer plaatsen. Hiermee krijgt u de vloer van uw dromen.

 

 

Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "Heavy Metal"

Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "Heavy Metal"

Klik vinyl tegels : een stijlvolle en industriële vloer

De Wineo 800 Stone collectie maakt indruk met zijn assortiment vinyl vloeren met industriële inspiratie, beschikbaar in vele verschillende designs: gepolijst beton, metaal, leisteen, koper, zand en marmer. Daarnaast is deze klik vloer bijzonder aantrekkelijk dankzij de "tegel effect"  met voegen. Verkrijgbaar in een tussen formaat, maar ook in een XL formaat, waardoor de kamer ruimer wordt. Onze favoriet? De kleur Heavy Metal! Het zeer moderne, glanzende, krasbestendige oppervlak biedt een wilde, metallic look!

 

 

Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "Copper Slate"

Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "Copper Slate"

Ik bestel NU Wineo 800 Stone klik vinyl bij BRICOFLOR!

Wineo 800 Stone klik vinyl tegels zijn een slimme keuze voor alle liefhebbers van grondstoffen, die op zoek zijn naar een vloer met een pure en opvallende look! Ontdek ze snel in de BRICOFLOR online shop! Bestel een sample om de kleur van de vloer in het echt te zien! Voor meer vragen kunt u ons bellen op 043 3020090 of stuur ons een email op info@bricoflor.nl!

>Klik hier om onze vorig blog te lezen over de TOP 5 aanbevolen vloeren door BRICOFLOR<

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Terug naar posts