Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Als je op zoek bent naar een moderne vloer – Wineo 800 Stone

Een aangename sfeer, gemakkelijke installatie en een buitengewoon aantrekkelijk design, de Wineo 800 Stone vloeren hebben …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De vloeren in deze collectie kunnen intensief dagelijks gebruik weerstaan en zijn zowel duurzaam als gemakkelijk schoon te houden. Hiermee is deze PVC laminaatvloer ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld woonkamers en kantoren.

Authentieke stenen ontwerpen voor elke smaak - Wineo 800 Stone

Warm, gezellig en huiselijk. Met 10 authentieke stenen decoraties biedt de Wineo 800 collectie een ruime keuze van zowel moderne als klassieke designs voor iedereen die op zoek is naar een vloer met steen-optiek. Met deze collectie krijgt u een authentiek uitziende stenen vloer, voor slechts een fractie van de prijs en moeite van een echte stenen vloer. Door de geluiddempende functie van de vloer, verzorgt deze een aangename kamer akoestiek. En zorgt hiermee voor een aangenamer geluid wanneer u op de vloer loopt. Wanneer u voor extreme duurzaamheid wilt gaan, zijn er de Wineo 800 Stone dryback vloeren. Voor een gemakkelijke installatie is de variant met een kliksysteem.

Wineo 800 Stone PVC kliklaminaat – Voor de doe-het-zelver

Met het kliksysteem dat een deel van de vloeren van deze collectie heeft, kunt u gemakkelijk de vloer zelf plaatsen zonder daar ervaring mee te hebben. De planken dienen aangepast te worden aan de afmetingen van uw ruimte, en dan door middel van mes-en-groef verbindingen aan elkaar vastgeklikt te worden. Geen lijm, extra materialen, of speciaal gereedschap is hierbij nodig. Ondanks het gemakkelijke plaatsingssysteem zijn de vloeren van overduidelijke kwaliteit. Doordat de vloeren niet van hout zijn, maar van een realistisch nagemaakt plastic, hebben zij minder onderhoud nodig en zijn er meer kleurencombinaties mogelijk.

Dryback PVC laminaat – Wineo 800 Stone

Dryback PVC laminaat van Wineo 800 Stone heeft, behalve zijn prachtige looks, nog meer voordelen die in het dagelijks gebruik van pas komen. De relatief dikke bovenlaag staat voor weerbaarheid en slijtvastheid van deze vloeren. Deze laag, en de algemeen sterke bouw van deze vloeren, zorgt ervoor dat de vloeren stabiel, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast worden er steeds realistischere oppervlakten gemaakt, waardoor de planken steeds authentiekere looks krijgen. Ook hebben deze vloeren een PUR-oppervlaktebehandeling gehad, waardoor ze krasbestendig zijn. Ondanks het platte vloeroppervlak, hebben de vloeren een Anti-slip laag waardoor valgevaar verminderd wordt. De huidige vloeren van deze collectie zijn ook 100% recyclebaar, door het milieubewust handelen van de producent.

Robuust ontwerp voor klanten met hoge eisen – Wineo 800 Stone

Alle producten in de Wineo 800 productlijn hebben een slijtageklasse van 23/33/42 en zijn daarmee geschikt voor een groot aantal toepassingen. In huishoudelijk gebied zijn ze geschikt voor zelfs de meest bezochte ruimten, zoals gangen en woonkamers. In commerciële- of project applicaties kunnen ze worden geïnstalleerd in zeer bezochte gebieden, zoals warenhuizen, scholen en zelfs grote kantoren. Ten slotte is het in industriële toepassingen geschikt voor matig gebruikte ruimtes in de lichte industrie, zoals opslagruimten of workshops. Dit alles is te danken aan de uitstekende slijtvastheid van de Wineo 800.

Duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en vrij van gevaarlijke chemicaliën – Wineo 800 Stone

Wineo 800 vloeren komen in verschillende vormen en designs. De steenontwerpen zijn verkrijgbaar in een tegelvormige afmeting van 91,4 bij 48 centimeter. Alle dryback tegels zijn slechts 2 millimeter dik en daarom zeer renovatievriendelijk. Dankzij zijn extreem hoge lichtvastheid kan de vloer zelfs langdurige blootstelling aan zonlicht weerstaan, zonder dat de kleuren vervagen. De polyurethaan oppervlaktedekking draagt ​​er ook aan bij dat de vloer moeilijk te ontsteken is en de rookvorming beperkt wordt, zoals is bewezen doordat de vloer een brandveiligheidscertificering van Bfl-s1 heeft gekregen. Daarnaast zijn de vloeren vlekbestendig, slijtvast en beschadigen niet door het gebruik van rolstoelen. Dit betekent dat het schoonmaken gemakkelijker is, en blijvende schade minder waarschijnlijk is. Huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn in de meeste situaties meer dan voldoende, en de sterkste vlekken kunnen met een simpel schoonmaakmiddel worden verholpen. Ook zijn de vloerplaten vrij van ftalaten, en worden ze getest om bijna geen emissie te bevatten en dus geen schadelijke chemicaliën in de lucht te brengen. Zodra het tijd is om de vloer te vervangen, kunnen de oude vloerplanken samen met het gewone huishoudelijk afval worden afgezet. Maar dat is een zorg voor in de verre toekomst. Want Wineo is zo overtuigd van de kwaliteit van haar producten, dat een garantie van 25 jaar voor residentieel gebruik standaard is op alle Wineo 800 producten. En zelfs daarna doen de vloeren het meestal goed buiten die garantieperiode.

Koop Wineo 800 Stone vloeren nu op de BRICOFLOR online webwinkel!

Bij ons in de webwinkel vindt u de voltallige collectie van Wineo 800 Stone vloeren. Neem een kijkje en zie zelf wat de vloer is die het beste bij u past. Op alle vloeren van deze collectie geldt onze beste prijs garantie, en weet u dus zeker dat u niet te veel betaald. Mocht u nog niet zeker weten welke vloer het beste bij uw interieur past, of wilt u zien hoe de vloeren er in het echt uitzien, maak dan gebruik van onze gratis sample service. Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen, vraag dan om een persoonlijke offerte. Mocht u verder nog vragen hebben twijfel dan niet om ons te contacteren!

Plus icon lees meer