Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Wie is Berry≣Alloc?

Een jonge naam, maar een fundament van vele jaren ervaring. BerryAlloc is de naam waaronder Berry Floor, Berry Wood, en Alloc samen in zee zijn gegaan. Dit verzekerd vele jaren ervaring, en een groot marktaandeel. Het brede productgamma bestaat uit PVC laminaat, conventioneel laminaat en parket, en diverse soorten muur bekleding. De pijlers waarop dit bedrijf stevig staat zijn kwaliteit, innovatie, en service. De hele bedrijfsvoering is dus gericht op excellente producten leveren, aan tevreden klanten, en door eveneens tevreden werknemers. Dit alles wordt bereikt door middel van een focus op het toevoegen van waarde voor en door alle betrokken partijen, en een eerlijk, "recht door zee" beleid.

Waarom BerryAlloc uniek is

De focus op innovatie is één van de meest onderscheidende eigenschappen van dit in België gevestigde bedrijf. Dat is te zien aan de lange lijst van patenten en unieke systemen, zo als het "High Tech Loc" systeem, wat aluminium delen gebruikt om een ongeëvenaard sterke, en lichte verbinding tussen twee vloerpanelen te garanderen. Of de toepassing van nano-technologie in oppervlakte coatings, om vloeren te kunnen produceren die waterbestendig zijn, en ook bij harde klappen of contact met brandende peuken niet meegeven. Dat deze ontwikkelingen de moeite waard zijn toont zich in het vertrouwen dat BerryAlloc zelf heeft in haar vloeren, want alle producten hebben levenslange garantie.

Niet alleen innovatief, ook verantwoordelijk

In de productiefaciliteiten in België, Noorwegen, en Frankrijk worden vloeren en muurpanelen gemaakt die niet alleen prachtig en innovatief zijn, ook het klimaat is een kwestie die diep verweven dit in BerryAlloc's ontwikkeling en productie. Alle vloeren worden geproduceerd met oog voor het klimaat, en zijn meestal 100% recyclebaar. Het hout gebruikt in de parket en laminaat vloeren draagt ten alle tijden het PEFC-label (Program for the Endorsement of Forest Certification), wat wil zeggen dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Alle houtproducten zijn bovendien CE en ISO 14 001 gecertificeerd, wat u, als klant, nóg meer garantie geeft dat deze vloeren een ecologisch verantwoorde keuze zijn.

Een voor de hand liggende keuze

Maar neem niet alleen ons woord er op dat BerryAlloc vloeren een uitstekende keuze zijn, want vele grote namen hebben ook, naar tevredenheid, gekozen voor een BerryAlloc vloer. Volkswagen auto's, bijvoorbeeld, die wereldwijd BerryAlloc vloeren gebruikt in haar showrooms, of British Airways, die in London Heathrow Airport terminal 1 de hele check-in van een BerryAlloc vloer voorzien heeft.

BerryAlloc bij BRICOFLOR

BRICOFLOR heeft als missie particulieren en bedrijven van de beste vloeroplossing voor hun specifieke situatie te voorzien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij een groot deel van BerryAlloc's producten in ons actieve assortiment hebben, en ál haar producten kunnen leveren op aanvraag. Ons actieve BerryAlloc assortiment is op te delen in drie hoofd-categorieën:

Parket

Paket is al jaren lang ingeburgerd, en er is dus een brede keuze producten op de markt. De BerryAlloc Parket vloeren zijn een keuze voor kwaliteit vanaf de plaatsing en voor lange tijd erna. De slijtvastheid van een parket hangt samen met de houtsoort en de dikte van de bovenzijde. Hoe harder de houtsoort, hoe meer deze bestand zijn tegen slijtage, en hoe dikker de bovenlaag des te vaker kan het parket afgeschuurd worden om er weer als nieuw uit te zien. Het hout wordt geselecteerd voor zijn uitzonderlijke kwaliteiten en uiterlijk. Dat BerryAlloc dit volledig onder de knie heeft, merkt u aan elke plank.

Laminaat

Ook laminaat behoeft geen verdere uitleg. BerryAlloc biedt ook een unieke laminaat collectie aan in haar product gamma. Laminaat is een gerenommeerde productgroep van BerryAlloc die schoonheid met innovatie combineert. Alle laminaat soorten zijn uitgerust met een installatie systeem waardoor ze allemaal heel gemakkelijk te installeren zijn. De vloeren zijn uiterst duurzaam en hebben uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten. Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. BerryAlloc laminaat is laminaat wat aan alle verwachtingen voldoet.

PVC laminaat

PVC laminaat is een relatief nieuw product in de vloerindustrie. Een slimme combinatie tussen rollen vinyl en parket of laminaat planken, combineerd PVC laminaat de beste eigenschappen van beide productgroepen. Natuurlijk heeft BerryAlloc die voordelen meteen gezien, en biedt diverse collecties PVC laminaat aan. Slechts één voorbeeld daar van is de PURE Click 40 collectie, die met een innovatief kliksysteem niet alleen prachtig is, maar ook makkelijk in installatie.

Wat is PVC laminaat?

Meer info over verschillende typen PVC laminaat, hun voordelen en verschillen, kan u hier vinden.

Groots merk, trotse winkel

Wij zijn trots op de relatie die wij hebben met BerryAlloc, en ons voorrecht haar uitstekende producten aan u te kunnen leveren. In aanvulling op ons brede assortiment, bieden wij ook een laagste prijs garantie, die u er van verzekerd geen cent meer te betalen dan nodig, zonder in te leveren op kwaliteit. Om de soms lastige keuze voor de éne of de andere vloer makkelijker te maken, bieden wij ook een gratis sample service, zodat u, in alle rust, één, twee, of meer producten kan vergelijken, en een inschatting maken hoe deze in uw ruimte passen.

Tot snel!

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.