Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Buitentegels - De betrouwbare oplossing voor uw balkon, terras en nog veel meer

In de buitenruimte is het belangrijk dat uw vloer de verschillende weeromstandigheden kan weerstaan en dat het duurzaam en robuust is. Toch wilt u ook een stijlvol ontwerp voor uw balkon of terras. Buitentegels bieden hiervoor een goede oplossing, met hun veilige en functionele samenstelling en met hun diverse, smaakvolle ontwerpen.

Lees verder

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Buitentegels - Kunststof tegels voor meer veiligheid en comfort buitenshuis

Een reeks van hoogwaardige buitentegels wacht u in onze online winkel, waarmee u uw buitenruimte kunt inrichten op smaakvolle, veilige en functionele manier. Want voor uw balkon of terras is de veiligheid en functionaliteit nog belangrijker dan voor uw interieur. Er wordt erg veel waarde gehecht aan een praktische vloer en deze moet ook met zijn lange levensduur en veerkracht overtuigen. Omdat de weeromstandigheden in Nederland erg divers zijn en nog wel eens vrij sporadisch kunnen veranderen moet uw buitenvloer alle weeromstandigheden kunnen trotseren.

Buitentegels van kunststof vormen een duurzame en betrouwbare oplossing, om uw terras, tuin of balkon mee uit te rusten. Polypropyleen- of PVC tegels kunnen ook gebruikt worden voor uw buitenruimte en hebben zelfs enkele voordelen ten opzichte van kunststof. Zo gebruiken de fabrikanten voor buitentegels van kunststof weerbestendige materialen, die ook bij veel natuurlijk zonlicht perfect in vorm blijven. Bovendien zijn buitentegels over het algemeen zeer slipvast, om zo een hoge mate van veiligheid en comfort te garanderen. Bovendien kunnen de buitentegels over het algemeen op een makkelijke, tijdbesparende manier geïnstalleerd worden, zonder het gebruik van lijm of bijzonder gereedschap.

Balkon tegels - Vloeren voor uw kleine paradijs

Het balkon wordt steeds meer een kleine oase van welzijn en een plaats om zich terug te trekken. Een bijzonder voordeel is de combinatie van openlucht en intimiteit. Terwijl kleinere balkons populair zijn voor het kweken van kruiden, bloemen en planten, bieden grotere balkons vaak ruimte voor barbecues of andere activiteiten. Daarom moet u bij de keuze van uw balkonvloer niet alleen aandacht besteden aan het uiterlijk, maar ook denken aan de comfort en veiligheid. Balkon tegels zijn een goede keuze om zeker te zijn van een stevige ondergrond.

Maar ook op lange termijn is het gebruik van balkon tegels van kunststof de moeite waard. Dit komt omdat deze bestand zijn tegen hoge belastingen en hierom dus een lange levensduur hebben. Bovendien zijn kunststof tegels voor balkons en terrassen snel te plaatsen en kunnen ze onmiddellijk na de plaatsing gebruikt worden, zodat u direct van uw eigen miniparadijs kunt genieten. Ondertussen zorgen waterafvoersystemen ervoor dat overtollig water en regen wegloopt en opdroogt, zodat u niet uitglijdt of te maken krijgt met een klein natuurlijk zwembad op uw balkon. Als u niet van het uiterlijk van kunststof tegels houdt, kunt u uiteraard ook gaan voor iets anders. Verschillende fabrikanten bieden namelijk ook balkon tegels in houtlook aan, die in tegenstelling tot echt hout gemakkelijk te onderhouden zijn, maar toch verrassend dicht in de buurt komen van het natuurlijke model.

Terrastegels - Kunststof tegels zijn de perfecte keuze voor een gezellig druk terras

In tegenstelling tot het balkon heeft u met een terras gegarandeerd te maken met een groot outdoor gebied, dat ook voorbestemd is voor het gebruik van buitentegels van kunststof. Ook hier komt intimiteit, door de afsluiting van uw huis, en het openluchtkarakter samen, waarbij de buitenbeleving ook weer duidelijk naar voren komt, evenals bij het balkon. Aangezien het hier meestal om grotere gebieden gaat, dat door middel van verschillende activiteiten aan een hoge regelmatigheid van intensief gebruik blootgesteld wordt, is het van belang dat de terrastegels erg dynamisch en betrouwbaar zijn. Kliktegels voor het terras en balkon worden steeds populairder, aangezien het een snelle en praktische oplossing is voor gezinnen. Terrastegels van kunststof zijn dankzij hun moderne kliksystemen snel en eenvoudig te leggen. Uw terras ligt daarom niet lang stil, maar u kunt het snel opnieuw weer gebruiken. Bovendien geniet u met de buitentegels van kunststof van een aangenaam loopgevoel. Sommige van de terrastegels zijn zelfs bijzonder ergonomisch, omdat ze weggeven als gevolg van hun elastische aard en daarmee ook uw wervelkolom enigszins beschermen. Ook heeft u met de buitentegels een antislip vloer in huis, wat het comfort en veiligheid alleen maar vergroot.

Buitentegels - Een dynamische vloer voor elke situatie

Naast het terras en balkon kunnen buitentegels ook in andere ruimten worden gebruikt. U kunt sommige van de polypropyleen- en PVC tegels uit onze winkel ook gebruiken in de serre, wasruimte of bij het zwembad. Maar ook voor onder overkappingen, fitnessruimtes, opslagruimten, werkplaatsen en voor onder partytenten. De buitentegels bestrijken dus een breed scala van gebruiksmogelijkheden. Afhankelijk van de collectie kunnen de balkon- en terrastegels zelfs een plaats vinden in commerciële ruimtes, zoals sauna’s.

Amolock PVC tegels met kliksysteem - Duurzaam, slijtvast en eenvoudig om te plaatsen

Met zijn innovatieve kliktegels voor balkons, terrassen en patio’s biedt het merk Amolock een rijk assortiment aan kunststof tegels voor buiten. Ontdek veerkrachtige buitentegels van recyclebaar polypropyleen in de Easy Classic, Easy Design en Easy Wood collecties, die volgens het energiebesparende sproeiproces worden vervaardigd. De Amolock kunststof tegels in de Easy Classic, Easy Design en Easy Wood collectie kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, terwijl de andere collecties afgestemd zijn op gebruik als industriële en garagevloeren.

Voor de buitentegels richt Amolock zich op gebruiksvriendelijke vloeren die weinig onderhoud vergen. De hoge weerstand tegen slijtage, zwaar, continu voetverkeer en UV-straling maken de designtegels tot een fijne metgezel voor alle ruimtes.

U kunt vertrouwen op de buitentegels van Amolock vanwege deze eigenschappen

De voordelen van de buitentegels zijn de hoge doorlaatbaarheid, temperatuurbestendigheid, het ergonomische karakter, een zware brandbaarheid en geluidsabsorptie. Terwijl de Easy Classic en Easy Design collecties scoren met een innovatief design dat nooit opdringerig overkomt, overtuigt de Amolock Easy Wood collectie met een authentiek houtdecor. De buitentegels in houtlook worden vaak gebruikt op terrassen, in sauna’s of in serres. Kies bijvoorbeeld voor de Amolock Easy Wood “Mahogany 48” tegel voor een stijlvolle inrichting voor uw terras.

Een bijzonder voordeel van de kliktegels is de eenvoudige installatie. De Amolock tegels kunnen gemakkelijk, zonder gebruik van lijm of zware apparatuur, in een decoupeerzaagsysteem worden samengevoegd. Ten slotte maakt het innovatieve kliksysteem de vorming van een comfortabel loopvlak mogelijk, dat inspireert door zijn hoge weerstand tegen veelvuldig gebruik. Dankzij de hoge belastbaarheid kan de designvloer ook worden geïnstalleerd in zeer warme omgevingen en in vochtige en natte ruimtes, zoals een sauna.

Naast de eersteklas eigenschappen op het gebied comfort en veiligheid, maken de buitentegels van Amolock ook indruk met zijn duurzame en milieuvriendelijke aspecten. Elke buitentegel van milieuvriendelijk polypropyleen kan dankzij zijn homogene structuur voor 100% worden gerecycled. De hoge duurzaamheid getuigt ook van een goed ecologisch evenwicht.

Bestel uw buitentegels bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Ontdek vandaag nog uw nieuwe buitentegels en richt binnenkort uw buitenruimte in volgens uw ideeën. Met de balkon- en terrastegels krijgt u niet alleen een veilig en comfortabel; maar vooral ook een praktisch product dat kan overtuigen door zijn bruikbaarheid. Bovendien profiteert u van bijkomende diensten wanneer u uw nieuwe vloer koopt bij Bricoflor. Hieronder valt onze beste prijs garantie, die u verzekert van buitentegels tegen de laagste prijs.

Als u uw nieuwe buitenvloer eens van dichtbij wilt bekijken, kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples aanvragen, zodat u vanuit het comfort van uw huis de knoop kunt doorhakken. Indien u een grote renovatie van plan bent kunt u ook nog een individuele offerte aanvragen, de kans is namelijk aanwezig dat wij, in het geval van een grote bestelling, nog in onze prijs kunnen zakken.

Hiervoor, of voor andere vragen of suggesties, kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook een e-mail sturen of ons contactformulier gebruiken. Wij horen graag van u en helpen u graag verder met uw renovatie!