Close icon
Desso AirMaster® Atmos "9032"
Desso AirMaster® Atmos "9032"Desso AirMaster® Atmos "9032"
  • tapijttegels in decente strepenoptiek en klassieke kleuren.
  • robuust en slijtvast
  • tapijtvezels uit 100% recycled materiaal
  • luxeklas 2
€ 9,95 per tapijttegel
€ 39,80 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso AirMaster® Atmos "9032"

Met AirMaster Atmos van Desso vindt u nu in de BRICOFLOR-onlineshop een collectie tapijttegels, die het mogelijk maken in iedere ruimte woon- of objectbereik een aangename atmosfeer te scheppen. Als deel van de grote collectie AirMaster Elements neemt deze tapijttegel met een decent – harmoniserende strepenoptiek en een omvang van zes kleuren een hoge plaats in. Hier vindt u de kleurarrangementen in de klassieke grijskleuren, net zoals natuurlijke beige- en bruinkleuren. Geschikt voor intensief woongebruik (gebruikklassen 23 en 33) zal u deze selektie tevreden stellen door de vele gebruiksmogelijkheden. Net eender in een woonbereik, of in kantoor- of meetingruimten: op Desso AirMaster Atmos kunt u altijd jaren lang vertrouwen.

De slijtweerstand van deze vloerbedekking is niet alleen de oorzaak van de stabile bitumenrug, waardoor men de tegels zelfsliggend verleggen kan. Ook de robuuste tapijtvezels, die voor 100% uit regenereerbare materialiën bestaan, dragen hiertoe bij. Bovendien vallen de tegels op met een technologie die fijne stof uit de lucht opneemt en zo een aangename lucht en ruimteklimaat schept. Desso AirMaster Atmos bindt de stof tot acht mal effectiever dan gladde bodems en is tot vier mal effectiever dan normal verkrijgbare vloerbedekking. Verdere technische voordelen zijn de goede eigenschappen tegen brandgevaar (Bfl – s1) en antislip, een goede geschiktheid bij gebruik van stoelen met zwenkwielen enz. om maar een paar verdere voordelen van de tapijttegel collectie AirMaster Atmos op te noemen. De tapijttegels zijn alternatief verkrijbaar met een EcoBase® rug.

De EcoBase® ruggen zijn voor 100% regenereerbaar, belasten het milieu minder en maken daardoor een lange productie mogelijk. In het geval, dat u voor een EcoBase® rug in plaats van de gestandardiseerde Probase® rug kiest, is noodzakelijk dat u dat in een daarvoor voorgezien commentaarveld op het einde van uw bestelling indraagt.

Technische details
Arrow icon