Close icon
Desso Essence "2921"
Desso Essence "2921"Desso Essence "2921"
  • Lussenpool (bouclé) tapijttegels met decente mêlering
  • Zelfsliggende eigenschappen en eenvoudig te verleggen.
  • Tegel afmetingen 50 cm x 50 cm
  • Met DS- antislip
€ 10,55 per tapijttegel
€ 42,20 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Essence "2921"

Tapijttegels zijn zelfs in de onderste klassen een vloerbedekking waar u zich op kunt verlaten. Dat bewijzen de tapijttegels uit de collectie van Desso Essence voorbeeldig.

Vervaardigd uit 100% polyamid, is de 5,5 mm dikke vloerbedekking  bestand tegen alle  uitdagingen van het dagelijks gebruik. Zo is de vloerbedekking Desso Essence uiterst geschikt voor bedrijven met zwaar woongebruik (gebruikklas 33) zoals kantoren scholen, ziekenhuizen  of verschillende andere nijverheidinstellingen. Visueel kunnen de lussentapijtegels (bouclè) met een iets gemêleerde optiek, die in de keuze van meer dan 20 variaties verkrijgbaar zijn, u zeer gelukkig maken. Begonnen met de decente kleuren in beige, grijs en anthraciet, gaat het kleurenrijdom verder tot de fellere kleuren zoals rood, oranje, groen en blauw. Wanneer de licht gemêleerde kleuren en de decente schimmering van de vezels niet voldoen, dan kan men de creatieve mogelijkheden door combineren van verschillende Desso collecties vergroten. Door mengen van de collecties  Desso Essence Maze en Desso Essence Stripe is uw creativiteit niet aan grenzen gebonden.

Dat zelfs een beginners vloerbedekking u tevreden kunnen stellen, bewijst u Essence van Desso met een rij van kwaliteitseigenschappen. In de lange lijst vindt u ook de geschiktheid voor gebruik van stoelen met zwenkwielen. Verder vindt u antistatische en antislip eingenschappen daarbij de verbetering van 24 dB bei de geluidsdemping en dat is nog niet alles. Ook het leggen van de tegels gaat dank zij de zelfsliggende eigenschappen bijzonder vlug van de hand. Desso Essence – top kwaliteit en een faire prijs.

De tapijtegels zijn alternatief met een EcoBase®-rug leverbaar. Deze ruggen zijn voor 100% recyclebaar, milieuvriendelijk en daardoor is een lange productie mogelijk. Indien u in plaats van een standaard rug op de basis van bitumen voor een EcoBase® kiest, is het belangrijk eraan te denken, dat u dat op het einde van uw bestelling in het daarvoor voorgeziene commentaarveld te kennen geeft.

Technische details
Arrow icon