Close icon
Desso Essence Structure "9501"Image maximise icon
Desso Essence Structure "9501"Image maximise icon
Desso Essence Structure "9501"Image maximise icon
  • Indrukmakende structuurdessineringen
  • Waardevolle lussen uit robuust polyester
  • Goed te gebruiken bij vloerverwarmingen
  • Zelfsliggende eigenschappen
€ 10,55 per tapijttegel
€ 42,20 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Essence Structure "9501"

Routinen en structuren zijn belangrijk, vooral in een werkomgeving. Met de tapijttegel-collectie Essence Structure van Desso kunt u ook een visueel klare structuur in uw ruimten naar binnen halen. De tapijttegel bezielt met een natuurlijk dessin uit gelijkmatig verbleekte lijnen in zachte contrastkleuren. Het daardoor, speciaal voor grotere vlakten ontstane „Worn-out-Look“, een beetje te vergelijken met Stone-Washed Jeans“, maakt van iedere ruimte een eye-catcher.

Binnen de collectie Desso Essence Structure heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Naast klassieke kantoorkleuren zoals grijs, anthraciet, beige en bruin, heeft u hier ook de keuze uit dynamisch rood-oranje-, of groene- en blauwe kleurvariaties. Een heel bijzondere creatieve inrichting kan men bovendien in combinatie met de bescheidene kleuren uit de Essence-collectie van Desso bereiken.      

De tapijttegels in de afmetingen 50 cm x 50 cm uit robuust polyester zijn niet alleen visueel een topper. Het hoogtepunt van de zelfsliggende vloerbedekking is het feit, dat er ook nog talrijke kwaliteitseigenschappen te vermelden zijn. Tot deze productspecifacaties horen onder andere de verbetering in geluidsdemping van 24 dB, antistatische, loopzekere en brandzekere eigenschappen en nog veel meer. Vooral de goede en slijtvtaste eigenschappen van deze tapijttegels bij gebruik van stoelen met zwenkwielen maken deze tegel voor uw  inrichting  lonend en interessant. Brengt ook u de structuren van dagelijs gebruik op orde met de duurzame collectie Essence Structure van Desso!

De tapijttegels zijn alternatief met EcoBase® ruggen leverbaar. EcoBase® ruguitvoeringen zijn voor 100% recycledbaar, zijn minder belastend voor het milieu en maken een langdurige productie mogeljk. Indien ook u voor een EcoBase® rug in plaats van de standaardrug op bitumenbasis kiest, dan ist het zeer belangrijk dat op het einde van de bestelling in het daarvoor ingerichte commentaarveld te vermelden. 

 

Technische details
Arrow icon