Close icon
Desso Fields "1052"Image maximise icon
Desso Fields "1052"Image maximise icon
Image maximise icon
  • charmant gestructureerde tapijttegels
  • Gebruikklassen 23 en 33
  • Zelfsliggende eigenschappen
  • Goede eigenschappen voor rolstoelen en vloerverwarming
€ 18,80 per tapijttegel
€ 75,20 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Fields "1052"

U plant een renovatie en u zoekt naar tapijtegels? Dan komt u bijna niet aan Fields van Desso voorbij. Een collectie die u bevalt! Desso Fields is een gestructureerde tapijttegel waarbij het net lijkt alsof  de bovenlaag door handwerk geweefd werd. Door deze optiek werkt de vloerbedekking zeer edel.Verders scoort de vloerbedekking met een tweekleurige harmonisch afgestemde vormgeving. In het het kleurenpalet heeft u de keuze tussen de klassiek beige en bruin-, of  edel grijze variaties en ook kleurrijke highlights zoals bij voorbeeld een vurig rode tint. De hoogwaardige tapijttegels uit de Desso Fields collectie zijn door de materieële eigenschappen en de technische bewerking zeer geschikt voor de inzet bij veel privè- en commerciële bezochte woon- en commerciele ruimten. (gebruikklas 23 en 33)

Zodoende is de vloerbedekking geschikt voor jarenlang gebruik in kantoren maar ook in scholen of winkels.

De tapijttegels maken niet alleen visueel een zeer positieve indruk, ook een groot aantal technische eigenschappen dragen hiertoe bij. Naast de vlamwering brandklas (Bfl-s1) en het DS- antislip eigenschap, bezit de vloerbedekking ook antistatische, geluidsdempende  en vormvaste kenmerken. Door de zelfsliggende eigenschappen, kan men de tapijttegels snel en eenvoudig verleggen. Door het eenvoudige uitwisselen van de Desso tegels is het schoonhouden bij erge vervuiling ook nog maar een kinderspel. Desso Fields: de tapijttegel waar u niet omheen komt en wilt.

Technische details
Arrow icon