Close icon
Desso Forto "2098"Image maximise icon
Desso Forto "2098"Image maximise icon
Desso Forto "2098"Image maximise icon
  • robuuste tapijttegels in klassiek kleurrijke melangen.
  • eenvoudig schoon te houden en slijtvast
  • tapijttegels gedeeltelijk ook in banen te krijgen
  • geschikt voor gebruik bij stoelen met zwenkwielen
€ 11,20 per tapijttegel
€ 44,80 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Forto "2098"

De tapijttegels uit de collectie Forto van Desso zijn een goede keuze als u zoekt naar een klassieke maar vooral ook een vloerbedekking met hoge slijtweerstand. Het bereiken van een hoge slijtweerstand berust op de jarenlange competentie en vakkennis van Desso, waardoor deze tapijttegels voor alle woon- en commerciële bereiken, waar van  zware woonbelasting sprake is, zeer geschikt zijn (gebruikklasse 23 en 33). Vervaardigd uit robuuste nylonvezels in 16 verschillende kleuren zijn deze 7,5 mm dikke tapijttegels bestand tegen alle belastingen van het dagelijks gebruik. Bovendien vervoegen deze robuuste tapijttegels over een klassieke kleurrijke melange. Door combineren van meerdere perfect op elkaar afgestemde kleurnuancen is vervuiling minder te zien  wordt een verzorgt uiterlijk dagelijks gegarandeerd. Het kleurrijke ontwerpen met de collectie Desso Forto is daarbij mogelijk van bescheiden tot markant bonte variaties. Zo heeft de collectie naast eenvoudig klassieke kleuren zoals zandkleuren en grijsnuancen vooral rode en oranje blikvangers.

En ook in het bereik van  de technische omzetting blijft deze collectie bij andere collecties niet achterop. De collectie Forto van Desso vervoegd over technische kwaliteitskenmerken bijvoorbeeld vlamwerende, glijvaste en kleurvaste eingenschappen. Ook geluidsdempende loop- (20dB) en antistatische eigenschappen behoren natuurlijk tot de uitrusting van deze hoogwaardige tapijttegels. Forto van Desso geeft uw ruimten voor een bescheiden elegantie, begeleid door een hoge slijtweerstand – u kunt het zelf proberen!   

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase® rug leverbaar. EcoBase® ruggen zijn voor 100% regenereerbaar belasten het milieu minder en geven de mogelijkheid voor een lange productie. Zou u voor een EcoBase® rug kiezen, dan is het uiterst belangrijk dat op het einde van uw bestelligen in een daarvoor voorgezien commentaarveld in te dragen.  

Technische details
Arrow icon