Close icon
Desso Palatino "7831"
Desso Palatino "7831"Desso Palatino "7831"
  • Luxueus unidecor in adembenemende kleurvariaties.
  • Warm zacht aanvoelend (luxe klas 3)
  • Verbetering der geluidsdemping met (25 dB)
  • Zeer geschikt bij stoelen met zwenkwielen
€ 15,50 per tapijttegel
€ 62,00 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Palatino "7831"

Dat de vloerbedekking niet altijd een opvallend patronen moet hebben om in een kamer de aandacht te trekken, bewijst de tapijttegel-collectie van Desso Palatino.

Bij deze tapijttegels werden opvallende dessineringen weg gelaten en scoort men in de plaats daarvan met een breed kleurenpalet, die zo in de andere collecties bijna niet te vinden zijn. In plaats van een of twee kleurnuancen per toning vindt u hier met meer dan 3 dozijn verschillende kleurnuancen een groot kleurenpalet, dat u voor nieuwe kamercreaties kan inspireren. Ontdekt u nu bij voorbeeld koningsblauwe, oceaanblauwe of nachtblauwe, helgroene, grasgroene of muntgroene, robijnrode, vuurrode of oranjerode kleurvariaties en nog veel meer. Met deze omvangrijke keuze aan edele unikleuren bieden u de frisé velour tapijttegels voor uw ontwerp een groot aantal mogelijkheden.

Voor het gebruik in ruimten met intensief werkverkeer (gebruikklas 33) bijvoorbeeld kantoren,hotels of iets dergelijks, is deze tapijttegel uitermate geschikt. De tapijttegel in de afmetigen 50 x 50 cm en een constructieopbouw van 8 mm is een wollig zachte alternatieve  (luxeklas 3) ten opzichte van kamerbreed tapijt waar de tapijttegel Desso Palatino scoren kan. De tapijttegel laat zich immers snel verleggen en men kan de tegels net zo gauw weer weg halen. Daarnaast combineert de dichte tapijtstructuur een luxe dessin met buitengewone slijtvastheid. Verder heeft de tegel nog technische kwatiteitseigenschappen en is anti statisch, vlamwerend en loopzeker.

U heeft de keuze uit een ProBase®- of een EcoBase® rug. Indien u de EcoBase® rug kiest, dan is het belangrijk dit in het daarvoor voorgeziene commentaarveld op het einde van de bestelling in te dragen.

Technische details
Arrow icon