Close icon
Desso Salt "9975"Image maximise icon
Desso Salt "9975"Image maximise icon
Desso Salt "9975"Image maximise icon
  • Tweekleurige organische hoog-, laagstructuur
  • Eenvoudige grondkleuren, gecombineerd met accentkleuren
  • Draagt tot een verbeterde luchtkwaliteit in uw ruimten bij
  • Vormstabiel en robuust.
€ 14,35 per tapijttegel
€ 57,40 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Salt "9975"

Met de tapijttegel uit de collectie Desso Salt kunt u nu de subtiele elegantie van tweekleurige vloerbedekking ervaren en uw ruimten daarmee verfraaien. De vloerbedekking in de klassieke kantoorkleuren bezit highlight-tekeningen in accentkleuren, die kleurenrijkdom in iedere ruimte brengen zonder te domineren. Uitgaande van eenvoudige grondkleuren, laat de tapijttegel binnen de organische hoog-, laagstructuur markante kleurhighlights zien. Zo vinden hier de anthraciet-rode, grijs-gele, grijs-groene en ook de grijs-blauwe variaties een plaats in deze collectie. Daannaast vindt u ook nog twee kleur in kleur variaties. Ook combinationen bij deze tapijttegels met andere gelijkwaardige tapijttegels bijvoorbeeld die uit de collectie Desso Rock, geven u de mogelijkheid tot mooie en interessante creaties.

Desso Salt is daarbij de ferfecte vloerbedekking voor alle woon-, en commerciele ruimten met zwaar woongebruik ( gebruikklas 33). Dat kunnen foyers, kantoor- en ook meetingszalen of cantinen zijn. De 7 mm dikke tapijttegel is overal de held in het dagelijks gebruik en trotseert alle belastingen. Zo scoort de zelfsliggende tapijttegel op alle toepassingsgebieden o.a. met technische kwaliteitskenmerken, zoals een buitengewone verbetering van de geluidsdemping van 28 dB, antistatische-, vlamwerende- en antislip eigenschappen en ook de geschiktheid bij gebruik van stoelen met zwenkwielen. Salt van Desso de perfecte combinatie in subtiele elegantie en met hoogwaardige eigenschappen.

De tapijttegel – collectie Desso salt is naar keuze verkrijgbaar in een ProBase®  ruguitvoering en in een  EcoBase® ruguitvoering. Indien u voor de EcoBase® rug kiest en daarmee niet voor de standaard bitumenrug, dan schrijft dat alstublieft in het commentaarveld op het einde van uw bestellingen.

Technische details
Arrow icon